Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cholera jasna!

Jak odzyskac przyjaźń? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość cholera jasna!

Miałam paczkę przyjaciółek, przyjaźniłyśmy się od ponad 12 lat. Teraz nie mam ani jednej, a to za sprawą mojej "kochanej" przyjaciółeczki Kaśki. Kaśka zawsze robiła wszystko żeby tylko mnie skłocic z resztą. Kiedy był gdzieś wspólny wypad Kasia zawsze mówiła, żeby mi nie dawac znac, bo na pewno jestem zajęta moim facetem. Bardzo mnie to bolało, kiedy one się razem bawiły a ja np. siedziałam sama w domu. Nie zawsze spotykałam się z moim facetem. Dla nich też zawsze miałam czas.Poza tym knuła przeciwko mnie, wmawiała innym, że ich obgaduję, wyśmiewam. A wcale tak nie było! Kiedyś wzięłam Ją na stronę i powiedziałam Jej, żeby przestała byc taką intrygantką i cały czas mnie olewac. Na to Ona powiedziała, że to ja Ją non stop ranię i przeze mnie jest smutna, kiedy widzi mnie z moim facetem (ona jest samotna). Po tej sytuacji powiedziała wszystkim, że tak bardzo Ją zwyzywałam i że o reszcie mówiłam niestowrzone rzeczy.. Po Jej intrydze reszta dziewczyn odsunęła się ode mnie. Bardzo mi na nich zależy, ale nie wiem jak Je odzyskac, zwłaszcza, że Kaśka cały czas jest z Nimi. Z Nią nie chce miec już zadnego kontaktu, bo się na niej poznałam, ale jak odzyskac przyjaźń z resztą dziewczyn? Pomóżcie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować