maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 chyba nie trafiłem :( http://il.youtube.com/watch?v=zzzfeLKR88o&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 to może jakiś kawał powiem:) Ja zacznę : -Przyszedł jasio ze szkoły i mówi do taty : dostałem piątkę i w mordę . Ojciec -Za co dostałeś piątkę ?! Jaś -No bo pani spytała mnie ile jest 7x6 Jaś - A ja jej powiedziałem że to jest 42 . Ojciec -No a za co w mordę ?! Jaś - Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7 -Tu zdziwiony ojciec : No przecież to jeden hu* Jaś - No też tak jej powiedziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 max66 - dzięki, usmiałam się i z piosenki i z kawału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx-66 czy wypali ? mówią -chcieć to móc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 teraz pytanie do chłopaków? jakie opony na zimę powinnam kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gumy zimowe Napisano Wrzesień 15, 2010 Najlepsze o smaku banana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 :D :D to fajnie :D ja mam michelin :) ale jak masz kase to opony Pirelli SottoZero 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 coś pusto tu na razie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ciekawe czy czy skoków nas tez bedzie uczyć:D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=6MHYRDHxDyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 adaś to ogórek oczywiście:D chyba się nie obrazi:) a my następni zawodnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx- wywalilo mnie z interentu, hm wlaściwie to nie mam kasy, poszalalam w wakacje:) o co chodzi z tym adasiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 cześć amazonko;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Cisza... Wiec zaczynam sie relaksowac przy: http://www.youtube.com/watch?v=K6GiKwiQXH8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 musiałabyś filmik oglądnąć nie da sie opowiedzieć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 Amazonkoooo??? Ze niby jezdze konno czy ze jestem wojowniczka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 cześć Evella, pewnie zaraz pojawi się Ogóreczek skoro jesteś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ;D :D znowu wylałem herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 15, 2010 A jaki ma zwiazek Ogóreczek z Evelą777? He? Co sugerujesz mosew?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx-fajne, rozumiem, że przygotowywujesz sie przed naszym wyjazdem na narty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 Amazonkoooo??? Ze niby jezdze konno czy ze jestem wojowniczka? wojowniczką ale milą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx -znowu ? nie lepiej ją wypić ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx- tylko sie nie poparz:) nic nie sugeruję Evella, tylko zauwazyłam pewien zbieg okolicności, kiedy ty jesteś jest Ogórek, a kiedy ty milkniesz on też, może to przypadek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 i znowu cisza, czy wy wszyscy gadacie na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Witam wszystkich Oj zamiast słońca ktoś mi deszcz posłał A z tym wyjazdem to widzę że ostro się zabieramy. Ni wiem czy słyszeliście, ale już w październiku ma śnieg sypać więc trzeba się pospieszyć z tymi zimówkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 nie wytrzymałem jak przeczytałem :D ale amazonka lubi nas to nie opierniczy za bardzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 No właśnie...ma być zima stulecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 witam samodzielna mama 35 :) miałem piosenkę dla ciebie ale gdzieś zapodziałem :D ale znajde ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 i dobrze zasypie nas bedziemy tam koczować:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 co roku jest najgoretsze lato i zima stulecia hihi samodzielna mamo czas brac sie do roboty, najpierw trzeba ustalic termin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach