Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

aż mi w brzuchu zaburczało, :D mnie pozostał barszcz ( gorący kubek) i paszteciki ogórek czyli istny relaks na wieczór dobra muzyka i żelazko w ruch pyry powiadasz, czyli już wiemy z jakiego rejonu Polski jesteś?

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość Evela777
Ogóreczku pomoc Ci w prasowaniu...? Bardzo lubie prasowac...:D

Gość Evela777
Przywitam sie pozniej bo teraz tylko na momencik z doskoku jestem:)

Witam w ten ciepły wieczór :) maxx - widzę że grzybobranie udane - gratuluje... i ja też miałam na obiadek grzybki ,( dziś zebrane ) ogórek - ja mam takie samo wrażenie ( pranie i sprzątanie ) A ja bardzo lubię prasować, i myć gary... :D

Hej ja tylko kontrolnie :D Uśpię dzieci to się pojawię... :-) Neta nie mam coś dzisiaj... Już mnie krew zalewa-pojawia się i znika... No zobaczcie Evela777 lubi prasować... To zapraszam :-) A tak ogólnie moje Panie wszystkie lubicie prasować, ale żadna do mnie nie wpadnie i nie poprasuje... Kawę stawiam wzamian... No to kiedy wyjazd?? Decydujemy?? Wszyscy będą po wypłacie w week 15-17.. Ktoś tu musi podjąć decyzję...

Gość Evela777
Witajcie:) Zyczcie nam zdrowka bo ja i Ogórek jestesmy chorzy i to na to samo-zatoki...

Gość Evela777
Nie wiem czemu ja jakos nie mam wrazenia ze moje zycie konczy sie na praniu i prasowaniu. No, nie gadajcie ze Wy tak macie...? Nie wierze. Zycie jest piekne...:D

Gość Evela777
Ho ho, ja jem i to niejedna:classic_cool: Gdybym miala teraz zjesc kolacje i to jedna to bym trzy razy zglodniala do momentu polozenia sie spac. A ze mam swietna przemiane materii to figura elegancka mimo tego ze jem kiedy chce i co chce:)

Jestem :-) Coś dzieci nie mogłem dzisiaj uśpić... Żeby tylko mi się nie rozłożyły!! A co tutaj tak cicho??

---> Evela777 coś nie wyglądasz na taką która dużo je :-) Chyba, że znasz ciekawy sposób na trawienie kolacji :-D

Gość Evela777
Wiem, wiem... Nie wygladam, ale to zasluga tylko i wylacznie superowej przemiany materii. Od zawsze znajome zazdroscily mi tego, nie wiem dlaczego. chyba nie lubie stanu gdy nie mam na cos wplywu. Niektorzy nie wierza mi ez bylam w ciazy:P He he. Z jednej strony podoba mi sie to, bo w koncu moge jesc ile chce i co chce nawet w godzinach nocnych:) Ale juz sie nie chwal Ogóreczku ze mnie zobaczyles...:-O

Nie chwalę się, ponieważ inni pewnie Cię też zobaczyli :-) Ja próbuję przytyć, ale coś nie mogę... Tak z 86 kg by sie przydało :-) Ale tu cisza.... Chyba kolejny wieczór spędzimy "we dwoje" :-)

Gość Evela777
Chyba kolejny wieczór spędzimy "we dwoje" :D Mmmmmmmmmmm...;) Brzmi obiecujaco...;)

Witam :) Ja wczoraj padłam, do domu wróciłam po 20.00, dzisiaj ledwo zwlokłam się z łózka ogórek chyba,że to była zmyłka? a z wyjazdem to trafiłeś bo 15 chyba będę w pracy :( evela życzę zdrówka, a co do przemiany to mam to samo, mogę jeść ile chcę i nie grubnę. maxx no nie wiem może i mamy dobre ale dla dobrych innych serc ale co ? dobre serca miłego dnia pomimo wszystko dla wszystkich :)

Gość ja TATA
witajcie Samodzielni!