Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ja głównie szczupak, ale innymi drapieżnikami nie pogardzę :-) Okon mój największy 1,70 kg-sukces zycia jak dotychczas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 fajna sztuka.ja najwiekszego to 1,45kg:) ale sandacza to 6,9kg i szczupaka10,3kgale to 6lat temu na mazurach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 sandacza u nas takie 2-3kg to często nieraz po 2dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 a co do wyjazdu to ja pojadę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 10 kg powiadasz szczupak... No pozazrościć-walka pewnie była ekscytująca... Oj muszę się wybrać na ryby :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Cześć wszystkim właśnie wróciłam z Parku Miniatur w Inwałdzie polecam, dobra zabawa dla dzieci i dorosłych oczywiście też do wieczorka Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Halo samotni rodzice :-) Czyżbym tylko ja zostal samotny na pokladzie?? Nikogo nie ma-cisza :-) Ja dzisiaj miałem męczący dzień... Dały mi maluchy w kość :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama mama 35 Napisano Wrzesień 18, 2010 Witam my też trochę padnięte, ale mała już zasnęła więc mam trochę czasu dla siebie. jak maluchy zdrowe, a właściwie jak mogę to ile mają lat jak chodzą spać po południami moja to tylko śpi w aucie jak wracamy z jakiejś eskapady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 miało być samodzielna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Syn 4 lata córka 2 lata :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 To są jeszcze w takim fajnym wieku.Takie maluchy tylko do kochania. Moja ma 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 E to różnicy dużej nie ma 6 a 4 praktycznie takie same kochene dzieci :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 cześć Ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 ---> maxx-66 cześć :-) Widzę, że wszyscy odespali i się pojawiają :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 nie jestem padniety i niewyspany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 a jednak nie śpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 zaraz idę spać trzy noce spałem po 3-4 godz muszę odespać bo w poniedziałek do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ja podobnie i już czuję skutki :-) Już nie ten wiek co się do rana szalalo a później dzień jakby nigdy nic hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 tak jak jechałem na grzyby to zasypiałem prawie,niebespiecznie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 jeździć muszę odespać dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 oj ogórek w twoim wieku , a co starsi mają powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 no to znikaj :-) Ale niektórzy milczą... Chyba już nas nie lubią :-) Mosew na panieńskim szaleje-ta to ma dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 tak zazdroszcze jej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ależ starsza jesteś... 5 lat to nikt nawet by rożnicy między nami nie zauważył :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 ok spadam .bawcie sie dobrze i milutkich snów pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 A skąd wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Że różnicy by nie było widać???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 --->max-66 dobranoc, ale jutro się stawiasz na posterunku bo sam do siebie gadać nie lubię :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 no i skąd wiesz ile mam lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Nie wiem w nicku masz?? Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach