samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 no powiedzmy że tyle, trochę ten nick mam a dzisiaj chyba zostanie ci gadanie ze sobą bo ja spadam wycieczka trochę mnie wykończyła miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Miłych snów :-) To ja też spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 hej chlopaki, ogórek i maxx własnie wróciłam i miałam nadzieje że nie śpicie, ale się wytańczyłam i popiłam jestem gotowa na wyjazd , zaprawa zrobiona, byłam najstarsza na imprezie a maiałam najlepszą kondycje i do tańca i do picia , dziewczyny padły a ja czuję niedosyt, wiec czekam na termin wyjazdu samodzielna mamo35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 19, 2010 witam w ten piękny niedzielny poranek miłego dzionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 19, 2010 mosew :) chyba muszę zdwoić trening by nie paść na wyjeździe :D miło się czyta że ktoś się fajnie bawił nie wiem jak wy ale ja ostatnio rzadko mam okazje na dobrą zabawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Dzień dbry wszystkim :-) W końcu się wyspałem :-) ---> mosew to poszalałaś :) No pozazdrościć!! ---> Maxx-66 no ja chyba też musze potrenować bo wysiądziemy przy nich :-) jak niedziela wiaruchna upływa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 19, 2010 mi fajnie byłem na bitwie u nas fajnie zrobione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 helo, coś to forum ostatnio szwankuje, ja własnie po urodzinach synka, wszystko sie udało, tort był super, no i znowu cały tydzień przed nami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Witaj mosew , no coś zasypia , ale jeszcze jest co do wyjazdu to mam pytanie, czy masz jakieś dobre miejsca noclegowe w Zakopanym? super że urodziny syna się udały, a które jak mogę wiedzieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 cały tydzień przed nami, ale jak będziemy razem to mam nadzieję że znowu będzie tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 urodziny piąte, hm nie mam miejsca bo ja żadko mieszkałam w zakopcu ale myslę, że problemu nie będzie żadnego, pytanie tylko ile chetnych się zbierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 no my dwie już jesteśmy , najwyżej same się spotkamy ja jeszcze czekam na termin obrony, ale wstępnie 9-10 październik mógł by być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Oj przepraszam bardzo ja i Maxx się piszemy a Wy nas tutaj pomijacie... Ach te kobiety!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 hej ogórek, jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Tak pojawiam się i znikam ;-) Opowiadaj jak bylo!! Rozebrał Wam się facet jakiś?? Poszlałyście?? Byłyście niegrzeczne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 no wiesz m na forum takie pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Oj przepraszam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 20, 2010 cześć :) jedziemy to na razie jest nas 4:D miłego dzionka lece do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 ja tez zgłaszałam che udziału, ale nikt nie odp, czy to bez dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Witam w ten słoneczny dzionek humorki dopisują ? u mnie dobry :D wczoraj chyba wszyscy zmęczeni czyżby dzieci was wykończyły? ogórek, maxx nie boicie się z nami jechać? kalipoe myślę,że bez dzieci, ale nie wiem jak reszta towarzystwa bo widzę,że nas więcej :) :) miłego dnia dla Wszystkich Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 mnie w cale zaczytywałam się w Pratchecie na poprawę nastroju. Dzieci już zdrowe, wyruszyły cetnie do szkoły i przedszkola, syn nie bardzo chciał odrabiać niektóre lekcje, ale jakoś dał się zmotywować. Ten wyjazd, to ogólnie w góry, czy koniecznie Zakopane? Czy koniecznie narty, bo jeśli tak, to chyba trzeba poczekać? Pytanie dla zorientowanych czy istniej sprzęt który łączy w sobie funkcje kamery z nagrywaniem dźwięku i robienie zdjęć, który nie kosztuje majątku? Jakie powinien mieć parametry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 kallipoe wolała bym Zakopane, bo dawno nie byłam, ale jak masz inne propozycje to napisz. Co do terminu to podałam wstępnie październik, więc narty odpadają, chyba że............... :) posyła Ci trochę uśmiechu na poprawę nastroju :):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 dzięki za uśmiechy, ja też przesyłam :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 bardzo proszę, mnie jeszcze zostały w zapasie od Eveli, coś ostatnio jej nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 ja mam własny zasób tak bez powodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 to dobrze ,że taki masz, czasem się przydaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 tzn, ze byłaś w Zakopanem i podobało się? Co najbardziej, jakie góry/szczyty polecasz? Co zdobywamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 podobało to mało powiedziane, tam jest prześlicznie, szczególnie w takich porach roku jak wczesna wiosna, albo późna jesień , jak jest mniej ludzi. co do szczytów to w jeden weekend niewiele zdobędziemy, ale do Morskiego Oka można się przejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 20, 2010 w końcu ktoś tu jest:) wczoraj zaglądałem i pustki były:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 helo, no u mnie zaczyna sie czas chorob, dziecko jest juz na lekarstwach a mąz go chce zabrac na basen bo przeciez zapłacił-załamałam się co do gór to mi obojetne, ja ciagle w których ląduje więc sie dostosuje, nie pisze sie na pewno nad Morskie Oko, byłam teaz, to jakis koszmar, pijani turyści, laski w klapkach, i tłumy jak na krupówkach- nikt mnie nie zmusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach