DUDZIA2002 0 Napisano Maj 27, 2012 Dopiero wróciliśmy. Jesteśmy padnięcie, zakwasy jutro będą jak nic, siedzieć ciężko, ale było super !!! To był rajd połącziny z grą miejską - dostaliśmy mapy z zaznaczonymi 7 punktami, do których mieliśmy dotrzeć. W każdym punkcie był kawałek hasła, oraz jakieś zadanie do wykonania. Trasa była długa i wcale nie taka prosta - jeśli patrzymy na to, że było sporo dzieci w różnym wieku. Zdobyliśmy wszystkie puknty, hasło ułożyliśmy i dostaliśmy dyplom i słodycze. I na koniec była kiełbacha z grilla dla uczestników rajdu , a dla dzieciaków mnóstwo atrakcji :-) Teraz kąpiel, kolacja i spać !!! Co do testu to tak - wyszło mi, że należę do tych 2% dziwaków, bo wcale nie myślałam o tym co wszyscy, ale ostatnie oczywiście wyszło szokująco - zgodnie ze schematem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Maj 28, 2012 A gdzie Komitet Powitalny? Nawet nie było z kim wypić szampana :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Maj 28, 2012 jaaa jestem chętny na szampana! tylko kulturka, bezalkoholowego! jest co oblewać.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Maj 28, 2012 za cicho korki strzelały bo chętni to pewnie by się znaleźli nie tylko do wypicia szampana , ale do świętowania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Maj 29, 2012 pamiętam ,czytam ,jestem z Wami dużo słonka Kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Maj 29, 2012 Ale tu samotnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Maj 29, 2012 Kobiety wpadły w trans ciepła i nie mają czasu tu zaglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Maj 30, 2012 U mnie jakaś masakra znowu:( Jedyny pozytyw,że na razie nie palę i nie ciągnie mnie do fajek. To wszystko. Wiec nie mam o czym sie rozpisywać i nawet ochoty brak na wariactwa:( Do du.......................y to życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Maj 30, 2012 U mnie nie ma masakry. Jest natomiast jednostajność. Jakiś trwały monolit. Trend, który się utrzymuje i nie wiem kiedy się przełamie oraz w którą stronę pójdzie. O czym więc tu pisać?? Wróciłam do książek. Jedna bardzo na tak, druga - dopiero zaczęta wczorajszym wieczorem - jawi mi się jakoś ckliwie i cukierkowo - nie wiem czy się zmieni, bo inaczej odłożę, gdyż lukru nie czytam. Pies nadal chory. Kot nadal zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Maj 30, 2012 A ja dziś nagrzeszyłam ..... ;-) O! zapomniałam Wam napisać wcześniej co wyczytałąm. Otóż samodzielni tatusiowie skarżą się, że gdy poznają kobietę i przyznają się, że sami wychowują dziecko to .... ona od razu kończy taką znajomość. W szoku byłam - myślałam, że tacy panowie są rozchwytywani! Kurczę, czemu ja nie mogę trafić na takiego tatusia - z dwiema córeczkami? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Maj 31, 2012 Ja dziś zaczęłam weekend, ale nic mi się nie chce. Za to na jutro mam jak zwykle ambitne plany. Dziś tylko poprasowałam i jeszcze zrobię kopytka. A potem będę czytać ksiązkę. Wyobraźcie sobie, że moja teściowa przypomniała sobie, że ma wnuka i zabrała go dziś aż do jutra z okazji dnia dziecka. Mam więc luzik :-) Jutro biorę się za porządki w domu bo w sobotę i niedzielę mamy zaplanowane mnóstwo atrakcji - jutro mamy Klasowy Piknik Rodzinny, w sobotę w Sali Kongresowej przedstawienie "Kot w butach", a w niedzielę jest dzień otwarty w siedzibie "Mazowsza" oraz specjalny koncert dla dzieci. Oj, będzie się działo. Tyle, że nie odczuję, że miałam weekend ;-) Na szczęście w przyszłym tygodniu tylko 3 dni pracy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Maj 31, 2012 Witam wszystkich:)Nie bylo mnie tu troche gdyż zostałam brutalnie odcięta od swiata brakiem internetu:(Dzis postanowilam skorzystac z telefonu żeby Was odwiedzic wreszcie.Pustki tu straszne.Ja melduję,ze u mnie w miarę ok.Tylko moj aniolek się pierwszy raz rozchorowal i mama placze razem z nim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Zazdroszczę tym co już od dzisiaj weekendują. Rano było mi ciężko wstać, przeciągałam tą chwilę jak tylko mogłam najdłużej. Z przyjemnością myślę o niepośpiesznym jutrzejszym poranku jak i niedzielnym. Dzisiaj wieczorem wychodzę na imprezę firmową, a na powrocie (w zależności od tego która będzie godzina) może zaglądnę do naszej tanecznej knajpki - spotkać znajomych - jeżeli towarzysko się wybiorą. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi. Pozdrawiam Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Wszystkim naszym pociechom życze z okazji Ich Świeta duzo uśmiechu, zdrowia i spelnienia wszystkich marzen oraz tego co najlepsze... Moim od tygodnia cos to zdrowie nie dopisuje, pochorowały sie obydwie...jakis wirus. Bez antybiotyku sie nie obeszlo bo goraczka ponad 39 i niczym sobie z nia poradzic nie moglismy... Jakos po za tym mało pozytwywnie ze wszystkim...nie zagladalam ostatnio bo nawet nie ma o czym napisac. A przeciez nie bede sie ciagle zalic... Pozdrowienia dla wszystkich i duzo slonca zycze bo u mnie cos go ostatnio brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Wszystkim naszym dzieciaczkom, ale także i nam - bo my przecież też dzieci - przesyłam serdeczne życzenia z okazji dzisiejszego święta. W necie jest seria filmików pt. "tajemnica wody" - warto obejrzeć bo to jest 9 czy 10 odcineczków bo 8-10 minutek każdy. Ale to na prawdę zrobiło na mnie ogromne wrażenie http://www.youtube.com/watch?v=xW_-m8Q5sXs&feature=relmfu trzeba obejrzeć chociaż do połowy - do doświadczenia z ryżem no to - szklanki w dłonie i NA ZDROWIE :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Warto zobaczyć jeszcze ten odcinek http://www.youtube.com/watch?v=yz236e9K2UI&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Wszystkim dzieciom tym małym i tym dużym też jak najwięcej uśmiechu na buzi, takiego dziecięcego dużo radości też tej dzecinnej bo najpiękniejsza spełnienia marzeń i szczęścia słodkiego i lekkiego życia jak wata cukrowa i czego tam jeszcze sobie wymyślicie toast wypije ale mlekiem a osłodzę czekoladą S.M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Przyłączam się do życzeń dla dzieci i dla nas samych. U nas pogoda listopadowa. Marzniemy okrutnie. Byłyśmy dziś na imprezie na stadionie. Ciasta,kiełbasy z grila,rurek z gorącą czekoladą można się było najeść do woli za free. Występy fajne,tylko pogoda wszystkich szybko rozgoniła. Od środy wieczorem do niedzieli mieszkam z dzieckiem u teściów,bo do mamy sprowadziła się moja siostra z mężem,dzieckiem i kotem. Mamy pies jest najbardziej uszczęśliwiony. Moja siostra kupiła mieszkanie do remontu i na czas tego remontu będzie mieszkać u mamy. Ja przez 16 lat nie spałam ani razu u teściów,bo moja mama mieszka obok. Ale muszę przyznać,że jest fajnie. Teście są w porządku,z teściową pijemy wieczorem piwko z soczkiem,wspominamy dawne czasy i ona mnie ciągle pociesza i zbiera do kupy. Dziękuję Bogu za moją rodzinę,bo dzięki nim funkcjonuję na tym świecie. Spotkałam też kilku jego kolegów. Żaden z nich nie wiedział,co mój były nawywijał. Ale się uśmiałam,że nie pochwalił się nową wybranką serca-czyżby nie było czym się pochwalić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich sobotnio:) ANETA doskonale Cię rozumiem.Moja rodzina i teściowie też wspierają mnie bardzo, i też się cieszę,że ich mam. Tylko co z tego jeśli w sercu i tak pustka i żal tych straconych wspólnych chwil jakie nam zabrano:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Dzień dobry, wczoraj był fajny i udany dzień choć dziecko wróciło od teściów z zatruciem pokarmowym albo przeżarciem i mieliśmy niezłe jazdy. Zatem na przedstawienie pojechaliśmy z wiaderkiem, ale młody był dzielny - całą drogę wytrzymał i wyhaftował się dopiero gdy wysiadł z samochodu. Zuch :-D. Dziś jedziemy na występ "Mazowsza". Wrócimy wieczorkiem i ... był sobie weekend ;-). Ale przed nami tylko 3 dni i znów wolne !!!! Miłej niedzieli wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Koncert "Mazowsza" był SUPER !!!!! Żałuję, że nie poszłam w takim kierunku - a mogłam .... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Weekend upłynął miło. Nadchodzi nowy tydzień, a nowy tydzień, to nowe możliwości. Czuję jakieś ukojenie i dobrze mi z tym poczuciem. Pomyślności dla Was. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Dobry wieczór wszystkim:) A ja po wczorajszym wieczorze na powietrzu z dawno nie widzianymi koleżankami dziś od rana katar i gardlo boli:(Mimo,ze nie miałam ochoty na spotkanie z ludźmi to warto było:)Fajnie jest czasem wyjść z tej "skorupki".Tak czy inaczej w najbliższych dniach chyba będzie więcej takich wypadów do cywilizacji.Mam nadzieję,ze wystarczy wytrwałości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Chłodny poranek - kropi, siąpi.. Plus tego taki, że nie trzeba podlewać kwiatów na balkonie. Pozdrawiam poniedziałkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Cierpliwie walczę z niezdiagnozowaną do końca chorobą psa. Teraz skierowanie na rezonans magnetyczny - ponad 200 km - do Wrocławia, ale muszę szybko działać, bo obawiam się każdego dnia zwłoki. Nie chcę być opieszała w decyzji, bo łapa nadal bezwładna, być może trzeba będzie amputować - jak rezonans wykaże nowotwór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 KARMELKO - trzymam kciuki za psiaczka !!! Buziaki dla kochanych zaginionych Forumowiczów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Dziękuję Dudzinko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Uszy do góry - wiecie, że dziś mamy taki jakby "piątek"? No pewnie, że wiecie - takich spraw to każdy pilnuje :-D KARMEL.A - jakaś diagnoza wreszcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Dzudziu :) wiemy wiem że dzisiaj mamy środo-piątek z czego się ogromnie cieszymy wreszcie jakiś powód do radości miłego weekendu :) S.M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam wszystkich środopiątkowo:) A my byliśmy dziś odwiedzić kolegę mojego dziecka,który ma całe 5 dni i jest trzecim synem moich przyjaciół:) Przy okazji oznajmiam,ze "wychodzenia ze skorupki" ciąg dalszy. W sumie to nie wiem co się dzieje ze mna.Gdzie ten smutek i żal,ktory niedawno mnie niszczył???Owszem pojawia się,ale za chwilę znika...a w jego miejsce wstępuje nadzieja...Aż mnie to przeraża chwilami... Karmela trzymam kciuki za pieska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach