Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Chce być miły a Ty mi jeszcze każesz przyjechać! Ale ok, podobno masz ładne mieszkanie to my z Kubą i Jaśkiem się nim zajmiemy! Nie będziesz miała po co wracać! :D

Ja zajmuje się dziećmi! Wiesz, jestem pantoflarzem i boje się zapytać czy mogę! :D I nie wiem czy zdąże w ogóle wrócić :D

hahahahahahahhaha ale ej! Mój dom jest w kolorach jasnych, chcesz żeby był ciemny? Przecież potem nie będe w stanie tego posprzątać! :D

Dobra. Zrozumialem żaluzje. Kiśta se ogóry i wietrzta jaja we własnem goonie. Wirtualnie :classic_cool: Kasztany ;)

Przecież to Ty nie umisz zimnikow obirać bo obiraczka za Ciebie obira:D:D:DSam mi to mówiłes:D

A Ty to może lepsza? :D też nie umiesz! Ja z obieraczką śmigam, a Ty nie ! Kolega Ci na pewno chętnie nauczy! Nie odtrącaj go! Może to przeznaczenie! Idź moimi śladami! :D

Mariuszek poza tym to Tobie się rodzina powiększy więc albo się nauczysz obirać ziemnioki albo kolega rolnik Ci się przyda:D:D

1-2-3-ktoś -> no jak to kasztan prawdziwy!! Kartofle kupuje obrane, a sro prosto do ula. I pszcoły mu za to miód przynosom :classic_cool: eweline48 -> no i byś sie oszukała. OKRUTNIE :) Bo jo lubie pospszontane i nagotowane :classic_cool:

To pasujecie do siebie! Będzie udany związek stulecia! Rolnik, nauczę Cię robić romantyczne kolacje! :D

Cego ucysz? Kartofli nie umisz obirać - a chcesz uczyć obirać banana? Choksztaler!! :classic_cool:

Obieranie kartofli to moja pasja! Tak tylko żartowałem że nie umiem ! :D Rolnik, zajmij się Eweliną a nie zimniokami! :D

Wiem że jestem rozchwytywany ale ja świeżo po ślubie - niestety zostają dla Ciebie inni z tego forum! :D Z góry przepraszam Maxxa w tym momencie :D

Znacy moż kobite?? No to mów mi wuju!! :classic_cool: i przyeżdzojta na wieś razym. Bedziemy mieli żone :classic_cool:

Ewelina nie lubi sprzontać - a twojom babe RAZYM nauczymy!! No i BESZIEMY MIELI ŻONE, a nie Eweline :) :classic_cool:

Mi nie przeszkodzo - przyjeżdzojta i tak. Ty bedziesz sprzontoł i gotowoł. A jo bede mioł TWOJOM żone. Kaśtanie :classic_cool: