Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 zdjęcie bez bluzki ...mmmm haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 wyparłeś się już z Tobą nie flirtuję znajdzie się nieżonaty ,fan kręconych włosów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Mee, proszę nie miej focha! Ja zerwe dla Ciebie wszystkie kwiaty z polany, zaproszę Cię na romantyczny spacer i obiad, będę zawsze podawał Ci rękę gdy będziesz wstawać i przepuszczać w drzwiach gdy będziesz szła obok mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth a Maxx parę takich niewiast bez bluzek przez 2 dni oglądał na żywo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Pochwalę się poznałem kobietę..hmm poszliśmy na spacer..Ale szczerze,zachowywałem się chyba jak nastolatek,tak się bałem tego..ale jakoś poszło:) miło się rozmawiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth, potwierdzam! Ja nadal mam zdjęcia! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 będzie ślub! będzie ślub! będzie ślub! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Jej...dwa dni? kurczę tylko pozazdrościć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Kogo ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ktosiu nie wiem czy chcę iść na spacer z poobijanym gościem ,nawet nie będę wiedziała jaki ma kolor oczu ,tylko okulary słoneczne i jakieś fioletowo-żólto-zielone otoczki przy nich będę musiała oglądać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth brawo! oby rozwijała Ci się ta znajomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth, no Twóóóój! Mee, ale wiesz, zawsze możemy iść w trójkę.. A właściwie to w czwórkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ha ha, biorę ślub i nic mi o tym nie wiadomo..no ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 możemy jeśli dostanę tylko ja te kwiaty to możemy i w 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth ale nas zaproś cooo,obiecuję być w bluzce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 aż tyle dzieci to ja nie planuje :D Ale kwiaty oczywiście dostaniesz, obiecane w końcu :D Roberth, nie przejmuj się, ja o swoim dowiedziałem się parę dni przed :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 dobrze Ktosiu odwołuję focha,na spacer pójdziemy z wózkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 huraaaaaaaa :D spacer, spacerem, ale Droga Mee, ja przypominam że moje wesele w trakcie planowania! :D Możesz być nawet... w bluzce! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 samej bluzce? ooo to nie rób tego zimą,albo czemu nie ,w końcu są długie kozaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ahaahahahahahha wcale nie musi być sama bluzka! :D termin mam, i wcale nie jest to zima :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 szczerze nie wiem czy będzie dalsza znajomość:( ale co ma być to będzie..a co do podpunktów to ja zawsze byłem dżeltelmenem,i chyba do dzisiaj jestem,ale dawno nikomu kwiatów nie kupowałem,trzeba to zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 hahaha ale sie ubawiłam Waszymi wpisami:P Mee w zimie bez bluzki w samych kozaczkach:D Koniecznie muszę to też zobaczyć, a co tam jakiś ślub jak taka atrakcja bedzie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 qrcze żarty żartami ,ale smutno to brzmi -że nie ma się komu kwiatów kupować ,albo że sie ich nie dostaje,albo że nie wiadomo co z nowymi znajomościami Ktosiowi się udało,tylko pozazdrościć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Alebazi to będzie najdłuższa bluzka jaką znajdę w sklepie i najdłuższe kozaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Mee ale jak mi się udało to znaczy że Wam też się uda! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Poprawie się na spotkanie z Wami kupię wszystkim kwiaty.Tzn wszystkim kobietą :) może być? polepszą się humorki? Tylko proszę liste jakie lubicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth - a mi nie kupisz kwiatów? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth ja słoneczniki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ktosiu, moga byc kaktusy??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ktosiu ważne jest by zachować optymizm i taki wiatr we włosach ,radość i przekonanie ,ze się uda. My tu sobie miło piszemy i to też pomaga-bo wiem ,że umiem -flirtować ,śmiać się ,pogadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach