Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Kobiety, chciałem baardzo podziekować :D Również za smsy, połączenia itd. Przepraszam za brak odpowiedzi czy nieodebranie połączenia ale moja sieć od północy jest tak przeciążona że ciężko się dogadać :D Tak, wiem - Alebazi zaraz mi powie że mam zmienić sieć, ale i tak Was lubie :D Karmela, sam nie wierzę w to co się dzieje, że to tak szybko :D Ale teraz zostało nam wytłumaczenie starszemu dziecku że jeszcze nie może bawić się z siostrą samochodzikami ani klockami :D Anitka, myśleliśmy że jeszcze mamy czas na negocjowanie imieniu a tu.. Niespodzianka :D

Gość masz ktos racje
alebazi we wszystko lubi sie wtracac, nie tylko w wybor sieci. imie juz wam wybrala? a pozwolenie na wczesniejszy porod byl? teraz czekaj az rad wychowawczych ci zacznie udzielac, bo sama taka doswiadczona i wszystko pamieta, a syna super wychowala.

Dziewczyny i chłopaki, jeśli to prawda, ze mnie olsnilo i znalazlam haslo, to bede miala okazję złożyć Wam życzenia. Chociaż wiem, że z podobnych przyczyn jak u mnie, kilka osob, z którymi bylam blisko, już tu nie pisze, to przeciez zostalo pozostalych kilka, rowniez kochanych. I na pewno (niestety, przyznaje bez bicia-nawet tu nie zagladam, wiec nie wiem) parę nowych -tez fajnych. A, ze w świeta mysli sie o bliskich, a to forum, takie wlasnie dla mnie jest, chce Wam złożyc zyczenia. Zeby Wasze rodziny byly fajne nie tylko na zdjeciu, żeby smakolyki wchodzily tylko w malych ilosciach, za to prezenty w wielkich i niech dlugo posluza lub zostana w pamieci, niech mimo zimna za oknem, bedzie ciepla atmosfera, a swieta niech beda radosne jak te z dziecinstwa!

Gość AnetkaWra
u mnie juz prawie po świetach, oprocz Ktosia, to nie bardzo wiem, ktora jak je spedza, czyzby Was brzuchy z przejedzenia tak bolaly, ze nie macie sił pisac?

Dziewczyny Życzę Wam z całego serca Wszystkiego Najlepszego, Dużo radości zdrowia, spokoju a przede wszystkim uśmiechu, JUz prawie koniec świąt,ale szybciej nie dało się zaglądnąć. Pozdrawiam.

A my już dziś daliśmy sobie trochę luzu. Spacerek i odpoczynek. Już po dziurki w nosie mamy gości, goszczenia się i oczywiście siedzenia przy stole :D No jedynie prezentów nie mamy dość :P Nie wiem czy Was,ale mnie te święta strasznie zmęczyły ;)

Na chwilę brakło Mariuszka i już cisza i spokój! Kobiety, Kobiety, Kobiety! Piszemy już teraz co się dzieje, jak po świętach ! :D Bo będe jeszcze bardziej spamował Wasze poczty! :D

spamuj spamuj Mariuszku,żeby każdy taki ładny spam rozsyłał ja w humorze znakomitym,buziaki posyłam

Jak moja Księżniczka zacznie jeść i rosnąć to będzie więcej, bo na razie już pokazuje swoje "kobiece" cechy upartości :P

Gość AnetkaWra
hi, jakby faceci nie byli uparci!

Anetka - ale faceci zazwyczaj chcą jeść, to kobiety marudzą przy tym :D HAHAHHHAHHAHAHAHH wynegocjowałem imie! Aż ją jak najwcześniej zapiszę żeby Kobieta znowu sie nie rozmyśliła i wybrała jakiegoś beznadziejnego... ! ! ! !:D:D:D:D

Ktosiu, z samego rana koniecznie jedź do urzędu, "bo z kobietami nigdy nie wie o nie wie się" itd :D

taki jest plan ! :D:D Gorzej jak będzie zamknięte - ale powiem że byłem a pójdę w tajemnicy w poniedziałek :D

hahaha dobry jesteś:D Może być zamknięte, bo to sobota:( A w soboty urzędy nie pracują. Chyba, że w Waszym Kraju jest inaczej;)

No wiesz Ktosiu, jeśli tylko nie dasz żonie swojego telefonu, to wszystko pozostanie w tajemnicy;)

Jak juz zapiszę imie to niech się dowiaduje :D Wtedy najwyżej tak tydzień będę chodził z podbitym okiem.. :D

Ja tak i tak uważam,że Ewelina to najpiękniejsze imię no,ale co tam:D Jak Mariuszek nie słucha to potem będzie żałował,że ma niegrzeczne dziecko:P Po cioci byłoby najgrzeczniejsze na świecie;)

Gość oczywiscie alebazi
znowu najwazniejsza. ktos cie pytal o zdanie? wlasnego zycia nie masz?

Kochana pomarańczo! Jakże ja cię uwielbiam! :) Ja pytałem o zdanie! Alebazi, Eweline i nawet Samodzielną! Luuubie usłyszeć ich zdanie! :)