Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość do eeeeeee tam
dlaczego tak uwazasz?

przeszłość jest ważna w miłości, mnie sie nie podoba mała ilość partnerek mojego męża, np. Przeszłość i doświadczenie jest bardzo ważne. Teraz wiem bardzo dużo o związkach. Mam ukształtowane podejście, które się sprawdza. Wiem jakie moje zachowania jakie przynoszą rezultaty. Itp. Ludzie są różni. Dla jednych cos może być atutem dla innych skazą. Ale wszystko zalezy, co jesteśmy w stanie zaakceptować.

"iem jakie moje zachowania jakie przynoszą rezultaty." pod warunkiem że wszyscy twoi faceci byli z 1 wzorca a jak poprzednich 10 to byli tzw "macho" a teraz masz "kafe prawiczka" to raczej mety moga byc przeciwskuteczne ;)

Nie rozumiem jak można mieć za żone kobiete z którą spała połowa klasy.Taki facet musi mieć inklinacje do bycia alfonsem. Nie pisz proszę że to nie ma znaczenia czy ktoś się puszcza na lewo i prawo .To jest jeden z fundamentów człowieczeństwa.

Gość eeeeeee tam
dlaczego tak uważam? bo sama pisze że jej mąż nie był specjalnie atrakcyjny pod każdym względem, poderwał ją na sposób z książki. Z tego wynika że każdy z was może mieć taką krokodylkę :classic_cool:

Jak się jest nieatrakcyjnym, to robi się dwie rzeczy: 1, zmienia się, to co mozna zmienić. 2. zapomina się o tym, czego zmienić nie można. I należy się uważać za superatrakcyjnego. To ciężka praca nad swoją głową. Ale działa. Ile ja się tego naobserwowałam. Że coś mi w kimś przeszkadza, ale ten któś widać, że się tym nie przejmuje. I jakoś ja też przestałam zwracać na to uwagę. Wiele razy mi się to zdarzyło.

Gość lubię kafe za
pseudopsychologów :D

Gość eeeeeee tam
krokodylka1, nie każda nieatrakcyjna osoba może zmienić się w super atrakcyjną.

po cholerę roztrząsać po raz nie wiem który ten sam temat? :o a szczęśliwe baby niech wracają do swoich chłopów, a nie prawiczęta będą nawracać. na seks to czasu nie macie, ale żeby filozofować na kafe to i owszem :D

Kurczę, widzę jakiś postęp w dyskusji. Nawet niektórzy zaczynają się otwierać. A ja czy jestem atrakcyjna? Dla nie których bardzo, dla innych przeciętna. Myślę, że dla niektórych w ogóle. Ludzie są różni.

Gość jem glizdy
Loooser... zerknj na swojego e-maila... wysłałem Ci ta książke... niech i Tobie pomoże :)

Gość do Brzydki Niski Beznadzie
jak taki cwaniak jestes, ze piszesz o kompleksach, braku wiary w siebie i tv to sam poderwij kobiete, nawet taka, ktora miala wielu partnerow, przyda ci sie to, nie bedziesz wreszcie sam

anomalia - właśnie po to jest to formu żeby sobie popisać o tym co nam leży na sercu.Z tego co wiem to ludzi przez całe życie deliberują na te same tematy.

Darker widze że odszukałaś swoją szanse w tej książce hehe O ile oferma jest już stracony to Ty ciągle walczysz. Gdzieś się tli w Tobie jeszcze ta iskierka nadziei.

lepiej wymyślcie, co poradzić na ból głowy prawdopodobnie pochodzący od bólu szczęki, który z kolei pochodzi od bólu spowodowanego rosnącym zębem mądrości :o bo znowu zaczyna mnie napierdalać, a nie mam tabletki :(

Gość jem glizdy
Loooooser dotarła przesyłka?

" Jak chcesz zapomnieć o jedny bólo spowpduj inny większy. Proste. " weź się jebnij w ten głupi łeb, byle mocno 🖐️

Gość taka jedna dziołka
offerma, dokladnie zmien sposob podrywu. Nie wiem jak podrywasz. Mnie, np. denewuje bezczelne spojrzenie i usmieszek "patrz mala jaki zajebisty jestem". Smiac mi sie wtedy nawet chce. Zupelnie cos inengo kiedy podejdziesz do dziewczyny i zaprosisz ja na kawe ;)

offerma, próbowałeś podrywać? Gratuluję! Ci, których uważasz za dobrych w podrywie robili to 100 razy częście. Stąd, są już obcykani w temacie. Czytaj, ćwicz i niełam się.