Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 28

wyrzuciłem swoją dziewczynę z mieszkania!

Polecane posty

Gość Piotr 28
ile można oglądać na wspólnej wieczorem a rono powtórka

Gość wawcia_powraca2
w ogole jak mozna ogladac na wspolnej :D:D

Gość Piotr 28
ja lubie na wspolnej :)

Gość Piotr 28
no dajcie spokój. nie chodzi o codziennie mycie okien i kaczki w cieście na obiad.

Gość Piotr 28
wawcia_powraca2 masz rację to samo jej tłumaczytłem

Gość Naćpana ketonalem
no to współczuje powiedz że klan ogladała jeszcze

Gość czarnaMADONNA
heh no to niezle trafiles chlopie;) nie zazdroszcze ci jeje...ciezkie zycie musiales miec.ja to mieszkam z moim ale takie zasady sa: wychodzi do pracy-wstaje robie kanapki..on w pracy ja sobie sprzatam piere .wraca z pracy-obiadek na stole.robie herbatke.i sobie wszamamy...potem spedzamy razme czas (kino,spacer,lodowisko misz masz co do glowy przyjdzie.) .nadchodzi wieczor.kolacja.kolacje robimy razem;)nie powiem ze kazdego dnia tak elegancjko sprzatam ale tak co drugi dzien.....bo tez w miedzyczasie troche pracuje a jak mnie i jego nie ma w domu jedzonko na kolacje robimy tez razem;) i chyba taka jest mettoda tego bo widzisz...on potrafi mi zagladnac do kosmetyczki i po powrocie z pracy wreczyc to czego mi zabraklo (krem do rak balsam do ciala) a ja..ja mu skarpetki moge uprac;) i chyba tak wg mnei powinno wygladaz zycie... no sa chwile ze sie "pozremy jak psy" ale zaraz ja wroce z podkulonym ogonkiem i on z kwiatkiem i jest git:P pozdrawiam kolego i zycze..hm..lepszego mode;lu bo ta jakas..nie dla ciebie byla. kobieta nie powinna stac wciaz przy garach ale...sa rzeczy ktore powinno sie robic.chocby dla poczocia wlasnej wartosci:) poleciala do mamy??a niehc leci.nikt jej przeciez nie bedzie zywil za darmo a sexem tez wszytkiego kobiecina nie zaslonie..niestety...sciskam i trzymaj sie;))

Gość wawcia_powraca2
nie oceniajcie mnie za ostro ale moim zdaniem obowiazkiem kobiety jest dbanie o dom nikt lepiej tego nie zrobi ja np nigdy nie potrafilem tak dobrze posprzatac jak to robila moja mama :)

Gość pot
może twoje palenie papierosów ją dobijało i była tak tym dymem otumaniona?

Gość chcialam tylko .....
zauwazyc Piotrze, ze kwiatkow sie codziennie nie podlewa! :P

Gość oligarchia plebejska
a uprzedzałes ją jak to się skonczy, czy wszystko było ok i tak nagle 1 dnia ją wyrzuciłeś? :)

Gość do piotra28
Czytam twoj post i mam wrazenie, ze ty nie umiesz sobie nic ugotowac ani posprzatac... Wziąc sprzataczkę, a sam nie umiesz? Co do dziewczyny: nie wierzę, że tak nagle się zmieniła...

Gość Piotr 28
ja nie mam nic przeciwko partnerstwu w związku. ale partnerstwem tego, co było u nas przez pół roku, nazwać nie mogę. a jej matka na moje próby zwrócenia uwagi stwierdziła, że moglibyśmy wynająć jakąś sprzątaczkę do pomocy. no jeszcze tego brakowało

Gość wawcia_powraca2
hehe fajna ty jestes czarna madonna :D

Gość pot
piotrze paliłeś papierosy ona była biernym palaczem i od wdychania tego dymu jej sie tak poprzestawiało :) :)

Gość to prowokacja..............
😴

Gość Piotr 28
jak jej zostawiałem do przeczytania ogłoszenia z pracą to mówiła że przeczyta później ale jak koleżaneczki dzwoniły że w "na obcasach" jest fajny artykół jest to w minute poleciała do kiosku

Gość genialneeeeeeee hehe
musisz sobie znalesc nowy mobilny futerał na penisa

nie wiem co spowodowalo takie zachowanie z jej strony...mozliwe ze lenistwo, nie probuje jej bronic, ale moga to rowniez byc objawy depresji... wiem natomiast ze dobrze zrobila ze odeszla od ciebie i mam nadzieje ze nie wroci i nie wyjdzie za takiego pustaka ...czy wy nie rozmawiacie ze soba? poza tym pamietaj -ona nie jest twoja sprzataczka. Mam nadzieje ze ty kiedys stracisz prace, wpadniesz w dolka, zostaniesz impotentem, a kobieta a ktora bedziesz zamiast cie wspierac, spakuje cie kaze wypierdalac... troll z ciebie i tyle!!!

Gość Piotr 28
czy wy jesteście jakieś niedorozwinięte? umiem sobie posprzątać, ugotować, koszulę wyprasować. ale skoro ona siedzi w domu całymi dniami to chyba mogłaby ruszyć dupę z sofy i odkurzyć oraz przyrządzić obiad? teraz przynajmniej taniej mnie to wszystko wyjdzie, nie będę płacił za jej paliwo, sukienki, i rachunki też się zmniejszą.

Gość wawcia_powraca2
piotrze28 po prostu miales glupia dziewczyne :)

Gość chcialam tylko .....
no to co marudzisz...jak jestes teraz szczesliwy to luz i cicho sza

Gość Piotr 28
mówiłem, że nie podoba mi się to jak nasze życie wygląda. to nie było z dnia na dzień przecież. ostrzegałem, że się pożegnamy jak nie zmieni nastawienia.

Gość pot
dużo zarabiasz? to posprzatam raz w tygodniu przyjde serio

Gość czarnaMADONNA
hehe WAWCIA-POWRACA thx;) chociaz nie znam dotykam przez monitorem i sciskam cieplutko;)aa macie jakis pomysl na wieczor??bo pada..a nam sie nudzi dzis;) hehe raz pamietam ja sprzatalam i czyszcze regal z jego ksiazeczkami..i tak sobie wrzucam do woreczka jakies papierki, kostki (chyba od modelu od samolotow sklejanych z jego zcasow kawalerstwa) i mialam to wywalic..ja sie odwracam scieram sobie plazm..a ten grzebie w tym worku i te szcatki samolotow wyjmuje..ja sie odwracam a ten w ksiazki upycha...bidulek chciala schowac..uratowac a ja mu i tak wywalilam:D

Gość Piotr 28
sporo, ale tu nie o pieniądze chodzi tylko o to, że ona nic nie robiła.

Gość kto cię
on nie znajdzie nikogo, bo jest przechadzany, zadna porządna dziewczyna nie spojrzy na takiego, tylko taka, ktora chce się jakos w zyciu urządzić

Gość pot
mogee umyc okna wytrzepać dywan ugotować obiad podlac kwiaty ale do pracy nie bede chodzic ok? Prosze :)