Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 28

wyrzuciłem swoją dziewczynę z mieszkania!

Polecane posty

no faceci to zawsze są idealni a baby do bani jak tego słucham to rzygać mi się chce!!!! może spójrz na siebie Piotrze i pomyśli, że nie jesteś taki wspaniały jak ci się wydaje :(

z nastepczyniami mialyscie niestety racje... jakie to zalosne..

a nie..no jak nie na sile i nie za wlosy to spoko.... nie laski ? dzentelmen prawie od siedmiu bolesci..

Gość Hej Toja
A kysz leczyc depresje i inne wariactwa gdzie indziej.

Gość Lady Mandaryna
pewnie jakaś stara dewota pisze żeby na nia uwage zwrócić

Gość Lady Mandaryna
Boże jaki męski pakuj sie koniec z nami ło matko prawdziwy mężczyzna

Gość ależ się dyskusja rozwinęła
a przecież na kilometr widać, że facet jest sfrustrowany bo nie ma żadnej dziewczyny, pewnie parę dało mu kosza i on sobie to racjonalizuje stereotypami o leniwych materialistkach, na jaką rzekomo trafił, a sam to ciekawe, jaki jest pracowity.

a co miałem zrobić? błagać ją żeby się wyniosła? a może wynająć kogoś do spakowania jej rzeczy bo księżniczce nie będzie się chciało?

Gość Kocham Banko

Gość Lady Mandaryna
Facet pewnie jest penerem nadużywa alkocholu pali papierosy

coś Ci piowiem Piotrze - może i bylo tak jak mówisz ,może i dziewczyna nic nie robiła ,może uczucia w Was wygasły ,może to , moze tamto .... Teraz jesteś jeszcze na fali adrenaliny i nie widzisz sposobu w jaki pozegnałeś siez dziewczyną -jaki wykazałeś brak klasy i obycia ,brkak podstwowego wychowania .... Tak już jest ,ze czasami musimy podiąć w życiu rózne dramatyczne decyzje -i czasmi niezależne sa one od nas - ale od nas zależy w jaki sposób to zrobimy . Myśle ,ze kobiety tutaj przyklasnełby Ci wszystki gdzybyś choć troche okazał sie prawdziwym mężczyzną - który nie tylko wie jak zacząć - ale jeszcze lepiej wie -i potrafi skończyć. A TY swoje 2 lata życie z dziwczyna którą kochałęś zamknąłęś w jednym zdaniu .....

to było pół roku zamykania związku. poza tym co miałem zrobić? rozmawialiśmy dużo na ten temat, i zawsze kończyło się na "od jutra już będzie tak, jak dawniej". szkoda, że to "jutro" nie nadeszło

Gość Lady Mandaryna
Dobrze zrobił wywalić nierobów z domu do roboty

Gość ona z zarostem pod nosem
masz racje, won darmozjadom :D

Gość to jakas dziwna tA towja laska
ja chodze do pracy na 7.30 wracam gotuje obiad sprztam nastawiam pralke po obiedze jest juz czysto i jest cza sna relaks

do Hey toya- pozwolisz ze bede robila co mi sie podoba a tobie h..j do tego, jasne trollu?

banko- zgadzam sie calkowicie, nie chodzi tu juz o to o to co zrobiles ale jak

Gość matacz...
Piotrze nie daj sobie wmawiac tych wszystkich pierdoł co ci tu próboją wmówic ! Mnie nie obchodzą szczegóły tak nka innych zarzucajacych ci brak klasy , jest tak , jak kobieta ma klase to i facet ja ma , a jak jest inaczej działa jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac jak i one ! inaczej beda na ciebie patrzec jak na kosmite .Pozostajac w wierze , ze wszystko co piszesz było jak piszesz , pisze dobrze zrobiłeś ! nie ma sie co ciertolic z darmozjadami - jesli faktycznie nimi są ...

No to niezla ta dziewczynę miałeś. I wcale Ci się nie dziwię, że wyrzuciłes ją z domu bo kto by tak dlużej wytrzymał. Ja bym się wstydziła mieszkac u faceta, który by mnie utrzymywał a nic bym nie robiła. Nie do przyjęcia. Właśnie tak teraz wychowują panny, które tylko lakierek do paznokci, dyskoteki i pieniadze albo od rodzicow albo od chłopaków. Żenada

matacz a ty przypadkiem nie jestes darmozjadem? caly dzien wisisz na kompie, wzialbys sie do roboty

Gość matacz...
no a jak nie ma taki samochodu to juz tragedia !! coraz wiecej liczy sie kasa i zewnetrznosc - ale to wina w znaczniej mierze mediów i braku cenzury jak to było za komuny , przylazło bydło z zachodu rozpowszechniło sie w wszelkiej masci medziach - młodzi to zobaczyli to i mamy to co mamy , to konsekwencja kapitalizmu , do ktorego tak darzyło wielu - a ile pzred nami ??? i to tego złego ??? baaaaa!!!

Gość matacz...
TOYA - oswiece cie troche bos ciemna niczym masa czekoladowa ! nie wszyscy właczaja komputer by wlazic tylko na fora ( nacisk tu daje na słowo TYLKO !!) Lubo - czaty , czy tez gry itp pierdoły , są i inni i mam nadzieje , ze juz łapiesz , jak nie chetnie cie oswiece !!

ja też myślę że dobrze sie stalo - dizwczyna moze przemyśli to i owo -jeśli to był główny powód rozstania - i ma sznasę na znalezienie kogoś kto będzie ja kochał . Kogoś kto będzie ja wsppierał gdzy zajdzie taka potrzeba ,wybaczal słabości , kto nie ędzie jej rozliczał z bilansu zysków i strat . Myślę autorze ,ze jeszcze nie raz zatęsknisz ....

Gość fajne bajeczki
od zlej atmosfery w pracy mozna dostac dlugotrwalej depresji- np moja kolezanka tak ma...

ohoo no i mamy stetryczalego starucha chetnego do dyskusji - matacza do tego

matacz- jesli tak ci teskno do komuny to przenies sie do Korei, boosze jak ty nudzisz..

depresja, o tak. tylko dlaczego objawia się, gdy trzeba poszukać innej pracy lub zrobić cokolwiek w domu? a gdy koleżanki zadzwonią albo zaproszę ją na jakiś wypad, to nagle znika owa depresja?