Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 28

wyrzuciłem swoją dziewczynę z mieszkania!

Polecane posty

Gość Piotr 28
nie pale

Gość wawcia_powraca2
ja nie mam dywanow :D

no ale tak jest wychowana przez mamusie wiekszosc polakow, zachowuja sie jakby raczki do dupy mieli przyrosniete, a biedne laski ze strachu zeby nie zostaly same godza sie na bycie podnozkiem swego pana i wladcy...

Gość pot
moge sprzatać cały dzień podawać piwko ale do pracy to nie pójde ok? prosze

Gość pot
bede Ci prasowac koszuje nawet gacie i skarpety

Gość czarnaMADONNA
PIOTRZE nie rozpaczaj..bo wg mnie to zachowanie nie bylo normalne. ja jakbym tak robila....kurwa byloby mi wstyd za sama siebie.a kura domowa tez nie jestem,nie siedze na kufrze i nie dziergam na drutach skarpet....ale zeby takie cyrki odstawiac..helooł...tu ziemia!a ta panna pewnie nie dostala od zycia dobrze po dupie bo jakby kiedys sama musiala na siebuie zarobic....porazka

Gość Maniusiowataaaa
Nie wyrzuciles jej powiedziales co miales ona sama sie wyprowadzila z tego wniopskuje A odnosnie tego ze nic nie robila to wspolczuje jednakze powiem ci tak ja mieszkam z chlopakiem i oboje pracujemy i robimy wszystko razem :) nie moze byc tak ze robic to musi tylko jedna osoba widocznie ona to odbierala inaczej i dlatego nie robila roznie bywa

Gość Piotr 28
jeżeli porządna dziewczyna to taka, która nic nie robi to ja chyba zostanę gejem :D naprawdę nie rozumiem, jak można siedzieć w domu obrastającym kurzem i nic nie robić prócz oglądania tv albo latania po koleżankach.

Gość wawcia_powraca2
toya to lepiej byc nierobem i nic nie robic prawda??? znam takie panienki co twierdza ze ziemniaki sie gotuje 3 minuty!!!!!!! bo najwazniejsze sa ubranka kosmetyczki solarki pazurki i lustereczko

Gość czarnaMADONNA
no..ziemniaaki w 3 minuty...to rozumiem ze to taka moda na zajaca...wiperniczmay surowe-smacznie i zdrowo;D a na powaznie WAWCIA POPIERAM!!!!!!!!!

nie twierdze ze lepiej, twierdze natomiast ze nalezaloby zrozumiecjakie sa przyczyny takiego zachowania

Gość wawcia_powraca2
przyczyna takiego zachowania jest to ze przyzwyczaila sie do tego ze ktos za nia wszystko robi i daje jaj jeszcze kase ten model wyniosla zapewne z domu po swojej zdolnej mamusi.

Gość czerwony kozaczek na szpilce
widocznie byłeś kiepski w łożku i się nie starała

Gość do piotr28
ja tak własnie robie. jestem jebanym pasozytem. fakt, ze studiuje.. jakos. oprocz tego leze w lozku, ogladam tv, placze po nocach, mam ochote sie zabic..... no i widzac co ty piszesz to juz tylko czekac, az mnie facet po 2 latach na zbity pysk wyrzucic:(

nie jestem bynajmniej typem :pazurki, solarka kolezaneczki, i jezeli rzeczywiscie na to miala energie a na reszte juz nie to popieram Piotra, ale mam wrazenie ze jego ocena jes powierzchowna

a to lenistwo dziewczny ? zawsze tak było ? czy jak została bez pracy ? no ,przecież chyba wczesniej sietak nie zachowywała ?

Gość Piotr 28
dobra, napiszę jeszcze raz. wprowadziła się do mnie 2 lata temu. oboje pracowaliśmy, jako że ja miałem mieszkanie, bezsensem byłoby szukać czegoś nowego. przez półtora roku było normalnie. oboje pracowaliśmy, obowiązki domowe też wykonywaliśmy wspólnie (jako że ona lepiej gotowała, to ja sprzątałem i wynosiłem śmieci). po właśnie półtora roku rzuciła pracę, bo nie podobała jej się atmosfera. myślę sobie "okej, pewnie i tak raz dwa znajdzie coś lepszego". minął miesiąc, drugi, trzeci, a ona ani nie szukała pracy, ani nie robiła NIC w domu. czy uważacie, że to jest normalne? mówiłem, prosiłem, próbowałem interweniować u jej rodziców, ale nic to nie dało. w końcu się wkurzyłem i wystawiłem jej walizki za drzwi.

Gość czerwony kozaczek na szpilce
ja współczuje dziewczynie a ty marsz do garów obiad na jutro gotować i wyczysc wc bo koleżanki przychodzą :)

kilka lat temu mialam depresjie i wlasnie tak to sie objawialo

Gość do piotr28
kiedys sprzatalam, pralam, gotowalam mu wymyslne dania.. to mu za dobrze bylo i zaczął mnie olewać. nie pamietam kiedy dostalam kwiatka, kiedy mnie przytulił i kiedy mi powiedział"kocham". ma prace, kolezków.. szlaja sie gdzies, nawet mi nie mówi gdzie idzie i kiedy wroci.. rzuci kasą, zakupy zrobi i wiecznie ma do mnie pretensje ze cos zle robie... juz nie wspomne o ogladaniu na internecie 100 razy ladniejszych ode mnie :(

Gość wawcia_powraca2
toya a ja czytalem ze masz problemy z alkoholem ? teraz piszesz ze mialas depresje czyli wiesz czym to grozi ???

Gość Naćpana ketonalem
a ona pracowała w jakim zawodzie? Co jej rodzice na to? odpisz

jak to interweniowałeś u jej rodziców ?:) poszedłeś naskarżyć na dorosłą babę do jej rodziców ?:) ciekawa jestem co im powiedziałeś ? i w jaki sposób ?:)

Gość do piotr28
to przykre jest kiedy facet zyc bez ciebie nie moze, codziennie mowi, ze wygrał los na loterii... a potem olewa... :( jak się dziewczyna załamie to nawet nie zapyta co sie stalo, nie pomoze, nic nie zrobi.... tylko wypierdoli :(

Gość Piotr 28
ale ja dbałem o nią! wspólne wypady za miasto weekendowe, wycieczki, kino, randki, kwiatki, prezenciki itd. braku czułości zarzucić mi nie można. depresja? nie sądzę. na wszelkie wyjścia chętna i gotowa, ale żeby iść do pracy albo wykonać jakieś prace w domu, to już chęci nie było!

na szczescie moj facet byl bardziej rozumny, wspieral mnie i kochal, wyszlam z tego, mam dobra prace, obowiazki dzielimy niby na pol ale jednak ja robie wiekszosc bo on wiecej prac uje. Po prostu jesli tak zrobiles to znaczy ze nidgy jej nie kochales..

Gość Piotr 28
pytalem matki czy Olka ma jakieś problemy, bo nie pracuje, nic nie robi w domu, tylko biega po imprezach albo przesiaduje u koleżanek. to stwierdziła, że skoro ja dobrze zarabiam to chyba stać mnie na utrzymywanie jej córki a do pomocy można wynająć sprzątaczkę. no kurwa, jeszcze majordomus by się pewnie przydał!

Gość marta grzechu warta.
ale masz problem wyrzuciles ja to wyrzuciłes po co te żale tutaj? sumienie cie rusza?

Gość Naćpana ketonalem
w jakim zawodzie pracowała dziewczyna napisz do jasnej cholery! Fizycznie robiła?