Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicie?

co robicie że nie śpicie?

Polecane posty

tak, ale problemy można podzielić na te małe i większe, takie które dotyczą indywidualnej osoby lub rodziny itd itp. U Ciebie ewidentnie widać, że masz problem z nerwami a to się leczy:)

siedze i dumam---> powiem Ci coś. Jeśli Twój mąż umrze dzisiaj w nocy, nie będziesz żałowala że się w niego nie wtuliłaś? Jesli jutro na pasach potrąci go samochód i nie przezyje...nie będziesz wściekła na siebie, że nie potrafiłaś schować na chwilę dumy w kieszeń?

no tak ale związek jest od podwyższania poziomu szczęścia a nie od przysparzania problemów. myślę że każdy trochę się boi że po zerwaniu już nikogo wartościowego nie pozna i będzie samd o końca życia (zwłaszcza że przez jakiś czas po rozstniu żaden facet nie wbudza zainteresowania) ale to zazwyczaj irracjonalne lęki a tkai toksyczny związek wcześniej czy później doprowadzi do szału a im później tym trudniej poznać włąśnie kogoś nowego ;) noa le w każdym razie nie wiem jak tam między wami dokładnie jest więc do niczego nie przekonuję, sama musisz zdecydować

Brunet_81 moim ząbkom nic nie grozi, piję czarna kawę bez cukru więc to zmniejsza ryzyko:D No nie mów, że nie pijesz w ogóle kawy....

Walczę ze sobą, żeby się nie wtulić w męża, bo nie chce pierwsza okazać czułości. A pewnie i tak się złamię... to masz lipę :o

Gość Piszę pracę
Piszę prace magisterską. Mam dość, a napisałam dzisiaj tylko pół strony. A może aż pół...

Chantalka brawo :):):) też mam takie podejście. Dlatego staram się szanować innych, darzyć ich jak największą miłością i wybaczać wszystko co złe.

Gość elzieja
oglądam Piękną i Bestie :)

Gość barabahjhjhajhaaaaaaaa
ok,wiec i ja sie wycisze,jestescie wspaniale,dajecie cudowne rady,sam miod,szczescie i nirwana,amennnnnnnnnn

Gość siedze i dumam
To nie jest takie wszystko proste :( Ale przytulę się pewnie, nie jestem silna jeśli chodzi o to, nie umiem się powstrzymać, nawet jak chcę "mu pokazać". Pozdrawiam nocnych marków.

Gość ydfrewys
Jutro macie wolne czy pracujecie????

siedze i dimuam---> życie jest za krótkie na gniew;) Przytul się do niego ...założe się że też Cię obejmie i odetchnie z ulgą:)

Chantalka cukier biały wypłukuje wapn ale kawa tez i nie tylko wiec ząbki są zagrożone :P :) Nie nie pije bo pożytku zero( chyba ze sama czarna i jedna filiżanka nie za mocna ) tylko same szkody w organizmie wywołuje.

Gość siedze i dumam
Chantalka 🌻 Dobranoc.

nudzicie juz,opuszczam to forum,zegnam i do uslyszenia pewnie w poniedzialek,pa dzieciaki:):)

Gość rudy rudy rydz
pranie rozwieszalam :) alice pisząc ,że lepiej być z kimś miałam raczej na mysli iz majac wlasnie taki wybor , wiekszosc napewno wybraloby ta druga opcje i to nie oznacza ,że szukam na sile czy chce byc z kims po to aby byc bo tak lepiej . Nie ma mowy nawet , chodzi o sam fakt wyboru . Co do nowego zwiazku to akurat u mnie jest troche pod gorke , tak jak pisalam nie zakochuje sie szybko . Swoja ostatnia "milosc" odchorowywalam 3 lata .

Siedze i dumam---> dobranoc Brunet_81...w nadmiarze wszystko szkodzi... Poza tym nie mam zamiaru odmawiać sobie picia kawy tylko z obawy o zęby, od czegoś są dentyści;) Lubię kawkę:) i już.

chantalka-dobranoc:)

Gość rudy rudy rydz
ydf ... - ani nie pracuje ani nie mam wolnego :P łapię oddech po trudnym egzaminem i zbieram sily na nauke do nastepnego :P A tak na marginesie to starsznie mi poszedl , zakuwalam dniami i nocami ,ale facet dal takie pytania ,że szkoda gadac . JEsli zalicze to bedzie cud :(

Gość jgsssgsgsgsg
chanaalka wykasowala stopke ze zdjeciem wymiekla hahahahahahhahahah

a jak wygladala chantalka?

skoro odchorowywałaś 3 lata to pewnie bylo to dla ciebie tak okropne przeżycie że ze strachu przed powtórką odrzucasz właśnie takie rozwiązanie szukając wymówek

Gość też piszę pracę mgr
i to w tym zasranym j.angielskim. Na szczęście już kończę. Dwie strony mi zostały do napisania. Uff!