Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uciekający pan młody

Nie wyobrażam sobie własnego ślubu :/

Polecane posty

Gość Uciekający pan młody

Nie wyobrażam sobie i boje się tego momentu kiedy to nadejdzie. Nie wiem ale ja po prostu nie lubie być w centrum uwagi i nie chce nawet myśleć co by było na takim ślubie, wszystkie oczy zwrócone na mnie i ślubną, te całe życzenia itp. Wy dziewczyny pewnie marzycie o takiej chwili aby choć przez jeden dzień stać się tą gwiazdką ale ja se tego nie wyobrażam. Raczej marze o takim ślubie: ja + narzeczona + duchowny, nawet bez świadków.

Gość Abu Haszim
a szykuje sie u Ciebie juz slub

Gość WIMA
nikt ci nie zabrania brać skromnego ślubu nie musi być hucznie

Gość persefonae
Ty sobie nie wyobrażasz :O Rodzina mojej matki od kilkunastu lat nie rozmawia z rodziną ojca... mój ślub to dopiero byłoby wydarzenie :D Na szczęście nie potrzebuję tych szopek i nie zamierzam legalizować związku. Ale jeśli w ogóle to jedynie Twój model ja+narzeczony+urzędnik (ewentualnie) wchodzi w grę. I bez cyrków w rodzaju paru metrów welonu, plastikowych gołąbków i trzydniowych libacji...

Gość WIMA
mieliśmy przyjęcie na 25 osób i od 10 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem

ja tez nie lubie byc w centrum,ale moj facet chcial wystwany slub,wiec bedzie...uznalam,ze poczuje sie lepiej w roli organizatora imprezy,a nie ksiezniczki wieczoru..to pomaga.po prostu robisz impreze dla rodziny,a nie wieczor mlodej pary:)

Gość doradze 23456789
nie jesteś sama koleżanko ja tez tego sobie nie wyobrażam

Gość zabawne bo ja zdalam to pytani
to zrob taki slub na jaki masz ochote. wierz mi ze nie kazda dziewczyna marzy o tym zeby byc ksiezniczka wieczoru :P

Gość reya
ja bym chciała taki ślub jaki opisałeś bo też nie wyobrażam sobie siebie w roli głównej :P