Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dzinweeeee

Pytanie do facetów, którzy mieli wiele partnerek a chcieliby się ustatkować

Polecane posty

Gość czy to dzinweeeee

Jeśli zależałoby Wam na kimś, szukalibyście kobity na dłużej (niekoniecznie na całe życie), ta osoba byłaby młodsza i nie miała doświadczenia, Wy mielibyście liczne przygody na koncie, w tym pobyt w UK, a wiadomo, jak tam się prowadzą np. Polki....;) poczulibyście się dziwnie, gdyby dziewczyna poprosiła Was o badania? Na hiv, na żółtaczkę, na inne przypadłości roznoszone drogą płciową? Czy uznalibyście, z eto dziwne, poniżające itp.?

Gość Gladiusss
Gdyby panienka wyskoczyła mi z takim tekstem, to od razu bym jej powiedział selavi.

Gość czy to dzinweeeee
Dlaczego?

Gość czy to dzinweeeee
Ja też bym mogła zrobić badania. Mimo, że z nikim nie spałam. Facet miał 3 długie związki, w dwóch dziewczyny go zdradzały, potem sypiał z kim popadnie - najczęściej z laskami, które już kogoś miały. Przykro mi, ale bez badań nie poszłabym z kimś takim do łóżka. Po prostu. Mówię tu o sytuacji kiedy dwóm osobom na sobie zależy, nie o kolejnej przypadkowej znajomości. facet jest bardzo fajny, ale jego życie seksualne mnie przeraża:O

Gość aha i ach i aha
kjestes mądra kobieta i poproś. Jak ci kaze spadać itp tzn że jeste niedojrzalym dupkiem albo ma cos do ukrycia. Twoje zdrowie w twoich rękach, nie zepsuj sobie.

Gość czy to dzinweeeee
Nie, nie imponuje. Na razie nie wiem, co będzie. Ale po prosu go lubię. Jest dobrym człowiekiem, a takim życiem sam sobie robi krzywdę. ma złe zdanie o kobietach, czuje się skrzywdzony, ale w sumie na własną prośbę. Kto mu kazał wybierać takie wywłoki?:O Tu nie chodzi o niego, ale jak pomyślę o tych wszystkich laskach, które dają każdemu, zdradzają facetów, których i tak zmieniają jak rękawiczki... Obrzydza mnie to:(

Gość giaaaaaaaa
masz prawo żądać odpowiedzi czy nie jest nosicielem jakiegoś świństwa skoro ty jesteś dziewicą a on miał mnóstwo kobiet w łóżku!!! Jak odmówi to jest debilem. Po za tym choroby weneryczne to nie żarty, najgorszy jest aids i rak szyjki macicy. Na raka szyjki można się zarazić od faceta który jest nosicielem tego typu wirusa a ten wirus nie powoduje żadnych objawów u facetów:O

Gość giaaaaaaaa
dlaczego my kobiety mamy się leczyc z chorób, które rozsiewają faceci???? niech oni też ruszą swoje wstydliwe dupska do lekarza!

Gość giaaaaaaaa
najgorsza jest ta obłuda wśród facetów: facet może sobie pofolgować a chce czystej dziewicy, nie się najpierw skurwysyn solidnie zbada zanim zechce sobie ułożyć życie z dziewicą :O

Gość czy to dzinweeeee
Tak, wiem właśnie. Ogólnie wiem dużo na temat chorób wenerycznych, nawet ZA dużo. Jeśli chodzi o hpv to się zaszczepiłam, ale kto wie, czy te szczepienia naprawdę chronią wystarczająco, czy np. tylko przez 5-10 lat? Ja jestem zdrowa, raz w życiu miałam jakąś małą infekcję po basenie, poza tym nigdy nic minie dolegało. Nie chciałabym chorować, zresztą gdybym zaraz po rozpoczęciu współżycia dostała grzybicy czy zakażenia chlamydią lub innym syfem, i tak byłoby juz po seksie, bo przez następne miesiące musiałabym sie leczyć. On zresztą też:O Nie wiem, co będzie, nie znam jeszcze dobrze tego faceta. Wolałabym kogoś, kto miał jedną partnerkę, kto był w normalnych, długich związkach. Ale życie jest nieprzewidywalne:(

masz dobre podejście.. oby więcej takich kobiet. zrobiłbym je dla samego siebie, ale kobiety też bym chciał zobaczyć wyniki.

Gość giaaaaaaaa
rozwalają mnie faceci którzy narzekają na kobiety a dupczą na prawo i lewo:O Jeśli chcecie aby wasza żona była wartościową kobietą z zasadami i dziewicą to kurwa najpierw zróbcie coś ze sobą: zmieńcie myślenie i wyleczcie się:O

Gość czy to dzinweeeee
hahah, giaaaa, wiem, co czujesz:D Też mnie to irytuje, że faceci najpierw ruchają jakieś obleśne, zasyfiałe laski, z którymi w dodatku nie chą się wiązać, tylko je rżnąć, a potem zarażają kogoś, z kim chcą być. Z własnej głupoty. Chlamydia i rzeżączka mogą powodować zapalenie jajników, niepłodność a nawet trwałą bezpłodność. Opryszczka jest groźna dla kobiet w ciązy, a zwłaszcza dla dziecka! Jeśli matka jest zarażona wirusem hsv, dziecko może to nawet przypłacić życiem:O Hsv powoduje raka szyjki macicy. To całe dobro, jakie ofiarują nam faceci:P

Rozprzestrzenianie się chorób wenerycznych to wina wyłącznie kobiet. Gdyby kobiety sie szanowały tak jak my mężczyźni i nie wskakiwały do łóżek zaraz na początku znajomości. Gdyby kobiety były wierne swoim partnerom to teraz ludzkość byłaby wolna od tych chorób.

Gość czy to dzinweeeee
No ale to, ze ja nie mam doświadczenia nie ma znaczenia. Tzn. jak się poznawaliśmy, on nie wiedział o tym:) To nie jego wina i podejrzewam, że też by wolał jako facet kogoś, kto ma już doświadczenie i zna się na rzeczy;)

Gdyby kobiety były mądre i w życiu kierowały sie rozumem i sercem to żaden ruchacz nie miałby szans na kobietę. Niestety tacy faceci wam imponują , wiążecie sie z nimi a później narzekacie ze was zaraził. Macie to same na własne życzenie, ale wasz brak intelektu nie pozwala wam tego zrozumieć.

Gość rdtfygujhkg,jmfhng
a moj facet ktory mial kilka kobiet (ale byly to normalne zwiazki) i wiedzial ze ja mialam jednego faceta sam zaproponowal zebysmy razem poszli na badania po tym jak postanowilismy ze zaczniemy wspolzyc i wybralismy tabletki jako metode zabezpieczenia:)

Gość czy to dzinweeeee
W przedostatnim poście się pomyliłam - hpv powoduje raka szyjki macicy, nie hsv. Niestety jest tak, że ludzie roznoszą choroby, są śmiertelni i ulegają prawom biologii. Ale właśnie dlatego powinni robić coś, żeby jak najmniej sobie szkodzić. Dziwne, ogólnie w naszym społeczeństwie wstydem jest niedbanie o zdrowie. Ale jeśli chodzi o choroby weneryczne, zwłaszcza u facetów, to wstydem jest się nawet zbadać. Mam nadzieję, że nie trafię na kogoś, kto ma takie podejście.

Gość czy to dzinweeeee
Dominik, nie wiem, dlaczego mnie obrażasz:O Widzę że masz jakąś obsesję. Mam 24 lata, nigdy z nikim nie spałam i nie sądzę, żebym "lubiła ruchaczy":O Po prostu ludzie są skomplikowani. I dobierają się w różny sposób. Nie oczekuję, ze poznam miłego, dobrego, opiekuńczego faceta z wartościami w moim wieku lub starszego, który w dodatku będzie prawiczkiem, bo to w zasadzie niemożliwe. W ogóle niczego nie oczekuję, przyjmuję ludzi takimi, jacy są.

Gość giaaaaaaaa
wiesz dominik, nie chcę cię obrażać chłopie ale twoje IQ spadło poniżej zera, zwalanie całej winy na kobiety to szczyt męskiej obłudy i głupoty:O Od zarania dziejów to najpier faceci byli ruchaczami, mogli mieć kilka partnerek bez utraty reputacji, kobieta natomiast była podporządkowana mężczyźnie a za zdradę była karana, kamieniowana itd . Poczytaj sobie historię matole bo walisz takie farmazony że szkoda słów!!!! To że dziś kobiety się dupczą na prawo i lewo to nasza zapłata za wasze przewinienia w całej historii ludzkości!! macie teraz co chcecie: dziwki na wyciągnięcie ręki!

Gość giaaaaaaaa
i jeszcze jedno: facetom też by się przydał rozum i intelekt, bo wasza obłuda i głupota polegana tym że widzicie drzazgę w oku kobiety a nie widzicie belki w waszym oku:O

''kobieta natomiast była podporządkowana mężczyźnie a za zdradę była karana, kamieniowana itd '' Szkoda ze te zwyczaje upadły, wtedy świat byłby piękny. Widać nie ma innych metod aby kobiety przestrzegały podstwawowe normy spoleczne. Za dużo wolności bardzo żle wpływa na moralność kobiet.

Gość giaaaaaaaa
no to wypad do afganistanu:O tam mozesz się hajtnąć z nieletnia dziewicą, zajmować się hodowlą haszyszu i marichuany, legalnie gwałcić kobiety i brać udział w napadach rabunkowych, w atakach terrorystycznych itp itd tak właśnie wygląda ten "moralny" świat zdominowany przez mężczyzn, gdzie można przestrzegać podstawowych norm moralnych. A tak dla twojej pseudowiedzy chłopie: zauważ na mapie że kraje, które sa wysoko rozwinięte gospodarczo respektują prawa kobiet a te które są najniżej rozwinięte nie szanują praw kobiet, dzieci, edukacja i medycyna są na poziomie zerowym itd itp Nawet Zjednoczone Emiraty Arabskie i Kuwejt-kraje islamskie, które się baaardzo rozwinęły gospodarczo, zaczynają respektować prawa kobiet, pozwalają kobietom prowadzić samochody, kształcic się i chodzić w normalnych ubraniach!!! już więcej nie napisze bo tylko ręce opadają

Te państwa które pozwalają kobietom na więcej niż dotychczas jeszcze sie na tym przejadą, tak jak my Polacy. Kobietom tak odwaliło ze praktycznie nie ma możliwości żeby z którąś stworzyć stały związek i rodzinę. Kobiety się calkowicie wyprały z cech które powinny mieć.

Gość czy to dzinweeeee
Dominik, za dużo wolności chyba źle wpłynęło na Ciebie, bo nawet nie umiesz pisać po polsku:P Wnioskuję, że zamiast się uczyć, puszczałeś się od najmłodszych lat;) Idź sobie z mojego tematu, bo piszesz o czymś innym! Załóż swój:P

Gość giaaaaaaaa
blablabla .. do ciemniaków nic nie dotrze.. Polki wcale się nie wyprały tylko odnalazły swoją wartość, jak człowiek żyje w wolnym i stabilnym kraju to może realizowac marzenia. Polki mierzą wysoko, daltego tez zamiast zakompleksionego polaczka wybiorą obcokrajowca, tak samo zachowują się Rosjanki. Rosjanki nie mają za kogo wyjść za mąż, bo codzienną rozrywką dla rosjanina jest wóda. Według Polaków i Rosjan ich rodaczki się "kurwią" czyli szukają meżów za granicą, robią studia i chcą pracowac za granicą itd itd faceci myśleli że ich fiut może zdziałać cuda, niestety przeliczyli się. Szkoda że Bóg nie obdarzył was umiejędnością myślenia obiema narządami jednocześnie:O

Odpowiadając na twój temat. Nawet nie jesteś z nim w związku, ale już myślisz jak będzie z nim w łóżku. Więc radzę ci, szybko go przetestuj czy sie nadaje i dopiero później ewentualnie się w nim zakochaj. Chorobami się nie martw, tylko za pierwszym razem jest strach. Później jak będziesz go zdradzać z innymi to już nie będziesz o tym myśleć, czy facet może być nosicielem czegoś.

Gość czy to dzinweeeee
dominik, s.p.i.e.r.d.a.l.a.j🖐️