Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dzinweeeee

Pytanie do facetów, którzy mieli wiele partnerek a chcieliby się ustatkować

Polecane posty

Ja keidyś swojemu koledze zapropomowalam takie badania. to gej i ostro się prowadzi. Obraził się troszku. Ale ja myslę, że to podstawa w dzisiejszych czasach jeśli ma sie wielu partnerów.

Gość Janeczek85
Zacznijmy od tego, że każdy powinien przypilnować najpierw swojego kutasa i swoją cipę, a dopiero wtedy mówić o innych. Jeżeli się pierdolisz, nie miej pretensji do innych.

Gość giaaaaaa
mylisz się ignorancie, wszystko co zawdzięczam "mężczyznom" to tylko zszargane nerwy i kompleksy:O gdybym była mężczyzną to bym sie spaliła ze wstydu i tak mimo że stworzyliście naukę oraz rozwinęliście gospodarkę, system administracyjny, medycynę, filozofię, wojsko, RELIGIĘ:D, to z waszą moralnością i seksualnością jest bardzo krucho, wciąż nadal zachowujecie sie jakbyście siedzieli na drzewach i w jaskiniach, wciąż myślicie że kobiety są waszą własnością, macie mentalność kalego, wszczynacie wojny na tle religijnym, narodowościowym, rasowym( I i II wojna światowa - jest się czym pochwalić;-P), większość mężczyzn siedzi w więzieniach, jesteście najczęściej seryjnymi zabójcami i gwałcicielami, pedofile to zazwyczaj mężczyźni. WSTYD KURWA NORMALNIE WSTYD:)

Gość giaaaaaa
na dodatek jesteście kiepskimi politykami:) nigdzie nie czytałam żeby kobieta coś spierdoliła poważnie w polityce, kobiety mają problem w polityce - jak dochodza do władzy na wysokich szczeblach są zazwyczaj lekceważone przez mężczyzn

"Gladiusss - Gdyby panienka wyskoczyła mi z takim tekstem, to od razu bym jej powiedział selavi." mniahahahhahahahahhahahahhaha to znaczy powiedziałbyś jej "takie jest życie"? :D bardzo słuszne spostrzeżenie, nie powiem, ale jak sie ma do badań? :D

Ale jednak korzystasz teraz z tych wszystkich rzeczy które my stworzyliśmy. Jednak siedzisz sobie teraz bezpiecznie w domu i mimo wojen nasze Państwo dalej istnieje. Dzięki komu? Prawda cię boli, ale to mężczyźni odważni, honorowi, uczciwi, pracowici, twórczy, mądrzy, sprawują władzę i rozwijają świat.

Gość giaaaaaa
buhahahahahhahaa :D:D:D:D

Gość giaaaaaa
przeczytaj sobie książkę Niccolo Machiavellego tam sobie poczytasz jak się robi męską politykę :)

"dominik1000 - Prawda cię boli, ale to mężczyźni odważni, honorowi, uczciwi, pracowici, twórczy, mądrzy, sprawują władzę i rozwijają świat." i własnie dlatego świat sie stopniowo degeneruje. bo takich mężczyzn jest jak na lekarstwo. :)

Świat sie degeneruje, bo kobiety teraz gnoją takich mężczyzn. Być może, że kiedyś kobiety były inne, to i nam facetom chciało się starać. A teraz, po co, jak kobiety wszystko maja w dupie

Gość czy to dzinweeeee
Najbardziej mnie bawi jak zakompleksione ciotkowate stwory mówią o sobie per "my, mężczyźni". Mądrzy ludzie rozwijają świat, pchają do przodu naukę, a takie tłuki siedzą na dupach, popijają piwo, i domagają się na babskich forach szacunku dlatego, że urodzili się z chromosomem Y:D W dodatku robią dziwne błędy wyraźnie wskazujące na brak doświadczenia. Co do patrzenia na "własną cipę" - ja mojej przez 24 lata doglądam, prowadzę się dobrze i o to nie musisz się martwić.

Gość jaaaa facettt
badania przed......to jest absolutna konieczność w XXI wieku, i nic nie powinno tłumaczyć braku takich badań dotyczy to absolutnie wszystkich, również kobiety, również tych wszystkich którzy nawet jeszcze nie mieli seksu, nic nie zwalnia przed badaniami 16 - letnia dziewica ???....najpierw na badania a potem ewentualnie seks, a co dopiero mówić o tych którzy już się seksowali? przecież większość chorób jest przenoszona nie tylko przez seks, więc hiv, hpv i inne chlamydie i grzyby,, mogą być w każdej osobie , nawet w dziewicy czy facecie prawiczym , w każdym! Współcześnie tylko absolutni kretyni zaczynają seks bez badań i bez ostrożności ja oczywiście , gdybym zaangażował się w dziewicy, to wysłałbym ją na badania, i za bezczelność uważałbym gdyby zamiast powagi i dojrzałości , okazałaby fochy, a sam oczywiście, też bym jej przedstawił moje aktualne badania Nie zaczyna się poważnego związku i ustatkowania z osobą zarażoną, bo to bez sensu i perspektyw, do związku potrzebny jest zdrowy partner o czym przekonują aktualne wyniki badań...dają jakąś szansę.

Gość czy to dzinweeeee
No bez przesady, jeśli się kogoś pokocha, naprawdę, to nie ma aż takiego znaczenia, czy ktos jest chory;) Nie mówię tu o chorobach typu hiv czy żółtaczka, czy innych, ale grzybica nie byłaby mnie w stanie odstraszyć;) Wysłałabym chłopa na leczenie i tyle:) I nie mam 16 lat, tylko 24:O

Gość zmieniona czasem
Z regóły tylko sledzę to co piszecie na kafeterii i kto jakie przedstawia soba poglądy. I musze szczerze przyznać, że nie w moim stylu obrażanie kogokolwiek.... ALE JEDNO JEST TU ZADZIWIAJĄCE - DOMINIK 1000. TAKIEGO KRETYNA JESZCZE NIE SPOTKAŁAM W SWOIM ŻYCIU. WYGLADA NA TO, ŻE TO MAŁOLETNI GNOJEK, KTÓREMU ŻADNA KOLEŻANKA NIE CHCIAŁABY DAĆ NAWET POD PRZYMUSEM, BO ALBO JEST BRZYDKI JAK NOC, ALBO GŁUPI JAK BUT, A JEGO TEORIE SĄ Z KOSMOSU. ZACZYTUJE SIĘ CHŁOPIE PEWNIE DURNYMI KOMIKSAMI A PLEYBOYA TRZYMA POD ŁÓŻKIEM I NOCAMI DO NIEGO WZDYCHA. TO JEDYNA SZANSA DLA NIEGO, ŻEBY MÓGŁ ZOBACZYĆ KOBIETĘ W PEŁNEJ KRASIE.

Gość szukam pomocy...
do "czy to dziwne" - jesteś tam jeszcze? Ułożyło się Wam? Piszę, bo jestem w podobnej sytuacji, tzn. spotykam się z kimś z bujną przeszłością i nie mogę sobie z tym poradzić... Chciałabym pogadać z kimś, kto może mnie zrozumie... Powiedz mi...nie przeszkadza Ci, że Ty potrafiłaś zachować czystość, a on puszczał się z kim popadnie? Że jesteś tą "nastą" z kolei? Że on robił to z tyloma kobietami i to nie porządnymi dziewczynami, tylko, za przeproszeniem, szmatami...? Ja nie mogę tego znieść, a on nie rozumie w czym mam problem... czy to ze mną cos nie tak...? Jak sobie radzisz z taką świadomością...?

Daj sobie spokój w tym kolesiem, zawsze będziesz myśleć o jego byłych i się zadręczać. Najlepiej znaleźć sobie kogoś z normalnym doświadczeniem a nie jakiegoś pierwszego lepszego babiarza. Może Ty jesteś kolejną zdobyczą? Wiej szybko, póki jeszcze się nie zakochałaś!

czy to dzinweeeee => Wcale nie dziwne. Raczej rozsądne. Tyle, że w takiej sytuacji facet też może poprosić o badania. To, że ona TWIERDZI, że nikogo nie miała niewiele znaczy. A jeśli się panna obrazi... niech spierdala. Szczepienia na HPV są tylko marnowaniem pieniędzy. P.S. WZW typu C i innymi syfami nie tylko przez stosunki można się zarazić

Gość frefrfrf
moj byly miał wiele kobiet mi powiedział ze 2 jedna w wieku 16 lat i a kolejna w wieku 20 sam miał wtedy 22 naiwnie uwierzyłam bo dlaczego by nie? po zerwaniu okazało sie ze mial tych kobiet 6 sam sie przyznal +dziwki zza granicy podczas jego wyjazdów do pracy( nie bylo go miesiac ;/ przy czym bylismy para wtedy rok wiec uwierzyłam ze wszystko bedzie ok) a i ciekawostka zarazil mnie hpv ja stracilam z nim dziewictwo w wieku 22 lat niezle nie? od tego czasu nie spotykam sie z mezczyznami po prostu kazde wasze slowo jest dla mnie stekiem kłamstw mam 25 lat i nie wiem jak to dalej bedzie moze bede sama cale zycie aktualnie mam to gdzies a i zeby bylo jeszcze ciekawiej on wciaz mnie kocha :o i chce powrotu heh

Gość frefrfrf
up

zgodziłbym się na takie badanie,nawet by mi to zaimponowało że myśli poważnie o swoim życiu a nie ulega popędowi już na pierwszej randce

Gość frefrfrf
myslisz ze choroby biora sie od ulegania na pierwszej randce heh? ja uległam po 8 mc i co?

z 80% kobiet z którymi sie spotykałem sex był już w 1 miesiącu znajomości.Czasem myślę że powinienem się przebadać dla własnego dobra i dla przyszłej partnerki

Gość dfewjjajaajjaaaaala
biedak zglos te gwalty;D bo napewno sam z wlasnej woli sie nie puszczales co?

badania - mysle ze to koniecznosc , własne zdrowie jest nawazniejsze tylko czasami jak sie trafi na swinie to i w dłuuugim zwiazku mozna nagle podłapac jakies swiństwo :O

Gość dfewjjajaajjaaaaala
no pewnie a co za problem zdradzic zone a nastepnie ja czyms zarazic? faceci swinie nie maja z tym probemu

dfewjjajaajjaaaaala to nie jest problem tylko facetów :P i piszac "świnia" nie miałam tylko ich na mysli :classic_cool:

Gość dfewjjajaajjaaaaala
podobno kobiety tez takie sa ale powiem szczerze ze nie znam ani jednej puszczalskiej :o serio a mezczyzn bez liku o czym to swiadczy?

Gość dfewjjajaajjaaaaala
Marcin84wwa zauwazyłyscie ze przyznał sie do puszczania?:D