Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieeeekłłłłła

Zabije gnoja , czyli męża

Polecane posty

a po co ma zadawać takie głupie pytanie - po co klamie? oczywiste, że po to, żeby miec służbę w domu i aktrakcje poza domem

Gość dla mnie dziwniejsze jest
jest to, ze facet w poniedzialek rano (pojecie wzgledne :P ) zamiast pracowac, czy byc na uczelni to siada do kompa i zaglada na babskie forum, mało tego! jeszcze pisze i poucza innych :D Wstyd mi za Łódź :P

a, jakby ktoś mial szampana pod ręką, to wypijcie za zdrowie potomka kolegi z pracy, jako i ja pije :)

Gość ula bula
o kurcze, zajebisty gosc:( przykro mi, i wiem ze czujesz sie h.....:( ale prpopunej nie jechac,m nie dzownic i nie pisac do neigo. poczekaj az wroci i co powie. wiem to nie łate ale pokazesz mu ze masz klase;) a on niech spierdala do niej!!!

Gość chirurgia plastyczna,czemu nie
pogadaj z dziecmi, powiedz co huj zrbił i wnos sprawe o rozwód, z orzeczeniem o winie!

fu skoro sie bzykacie regularnie a on do tego na boku niewiadomo z kim :o jeszcze ci jakies choróbsko przyplacze, zrobilabym testy na hiv...

superrada - z dziećmi pogadaj jasne, jeszcze je szczegółowo uświadom, co to jest zdrada i jak to sie robi no i sąsiadom nie zapomnij też wszystkiego opowiedzieć co za jełopy tu siedzą????

kurwa dzieci głupie nie sa a zwłaszcza nastolatki wieśniaro, no wiadomo jak dzieci maja po dziesiec lat to raczej nie pora na tego typu rozmowy, ja wnioskuje ze dzieci sa troche starsze...

no tak najlepiej to głupa palic i udawac ze sie jest we wspaniałym zajebiscie udanym zwiazku :D rozwód to wstyd i grzech

Gość wścieeeekłłła
no nie 3 i pół ,tylko3 do eazy sex w tyg. Sory ale nie napisałam ,że mam ochote pójść do pracy , ale się nie poniże. Nie pójde. Nie odezwał się, głowi się chyba nad alibii. Dziesiątki razy wybierałam jego numer, pisałam esa, po czym nie wysłałam. On ma się z czego tłumaczyć, niech się głowi. Nie wie o której byłam w domu,sam fakt ,że przyszedł z bułkami ,a wyleciał po bułki i nie wrócił, świadczy o tym ,że ma coś na sumieniu. Na pewno nie wie jak się odezwać, jak wytłumaczyć

Gość odpowiem.....
a ja bym się nie wdawała z takim gnojem w żadne dyskusje ...i już teraz zaraz zaczęłabym go pakować i wystawiłabym walizki za drzwi ....bo w sumie co tutaj jest do tłumaczenia ?...facet wraca rano od kochanki ..kłamie w żywe oczy...nie wiadomo od jak dawna ma kochankę ?.... więc czy jest tutaj jeszcze coś do zbierania ?

Gość jestes jak miękka jak masło
Kuźwa! Na co Ty babo czekasz? Na spowiedź? Chyba masz już potwierdzenie, że Cię zdradza. Słyszałaś jak rozmawiał z NIĄ... Na co czekasz! Łap książkę telefoniczną i dzwoń po ślusarza, żeby powymieniał zamki póki gnojek nie wróci z pracy. Spakuj mu walizki i postaw przed drzwiami. Niech sobie idzie do niej. Ty naprawdę chcesz z nim rozmawiać? O czym? W jakiej pozycji i kiedy ją grzmocił? Potrzebujesz potwierdzenia na piśmie? Czy może chcesz, by Ci nakręcił makaronów na uszy, żebyś mogła mu wybaczyć?

Gość no ale odpowiedz
ale wy jestescie pojebane:D przeciez to swojego rodzaju dramat rodzinny i myslicie ze kobieta ktora to spotyka siada przed kompem i zale wylewa na forum a jesli taka jest to niech chlop od nie ucieka i to piorunem:D

Gość ja nie widze
w tym nic dziwnego. Babka jest jeszcze w szoku, sama w domu i nie wie co ze soba zrobić, wiec siada do kompa i pisze. dopiero jak dotrze do niej ogrom sytuacji to odejdzie od kompa i sie zalamie. a co do pakowania walizek... gorzej jesli ona mieszka u niego... choc jesli sa malzenstwem to mieszkanie teoretycznie powinno byc wspolne.

Gość całkowicie czarny kot
trzeba pogadac z mężem - albo sie chłopina wynosi do narzeczonej, albo trzyma siusiaka w spodniach

Gość śmieć z niego
Bądz kobietą z honorem i pokaż mu gdzie jego miejsce. Zgadzam się-spakuj jego rzeczy i pozostaw przed domem! Daj mu popalic, niech wie, że jest śmieciem i małym człowieczkiem! Bądz twarda i stanowcza, kara musi być. Moja znajoma była w podobnej sytuacji, już po 2 tygodniach od ślubu wywaliła swojego męża, heh pamiętam jego ciuszki i meble przed blokiem:D Hmm dziewczyna miała charakter nom i długie paznokcie:D

Gość Nonieeee
Z tego, co piszesz, to masz swój domek, więc .... pakuj mu manatki, wystaw za drzwi, masz jeszcze trochę czasu do powrotu "gnoja", więc proponuję jeszcze kupno dobermana na "miłe" przywitanie :D.

Gość tortura orencz
wbrew pozorom dobermany to calkiem przyjacielskie psy:classic_cool:

Gość sprawasieryplaktoszatobeknie
Miałam identyczna sytuacje, wrocilam wczesniej, dom wsyprzatany tak, ze od wejscia wiedzialam ze cos nie gra :-), w lazience nie moje kosmetyki, alez sie tlumaczył ze to moje tylko nie pamietam i lezaly za wanna i tam czegos szukal i tam to wszystko lezalo...w kosmetyuczce wyobrazcie sobie, zaluje ze nie poczekalam az pani wroci po swoje rzeczy...szlag by ich wszystkich i te laski, ktorym wszystko jedno...czy on am zopne czy nie:(

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
tak tutaj piszemy o tym jacy to faceci źli, albo inne baby złe i w ogole... a niech kazda sobie zrobi rachunek sumienia czy zawsze byla super idealna, wierna, nigdy nie odbiła faceta innej itd itp.

Gość ojojoj uważaj
tak wpadłam na topik, bo kiedyś założyłam identyczny tylko na innym forum. Sytuacja podobna , bardziej koszmarna, byłam u mamy w szpitalu,miałam być 3 dni, mama zmarła,wróciłam i zastałam to co autorka. Wystawiłam walizki, rozwód, z orzekaniem o Jego winie. I co,wielkie gówno, mamy 3 dzieci, mam alimenty, żyjemy razem, rozwód w toku od 2 lat. Wyciągane samobójstwo mojego wujka, który był psychicznie chory. Wszystkie śmieci ,nie tylko nasze ale rodzin naszych. Popełniłam błąd, od razu złożyłam pozew, bez dowodów. No niby miałam świadków, jego kumpli, kłamali w sądzie tak ,że z nerwów zwymiotowałam na sali( tak już mam, nerwy i wymiotuje) Moje życie jest koszmarem . Dom wspólny, rozwód trwa 2 lata, podział majątku chyba do śmierci. Autorko, zbieraj dowody

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
podnosze

Gość chyba niezła
jazda jest w domu autorki tematu,że tu nie pisze:-D

Gość wścieeeekłłła
no awantury nie było bo chooj nie wrócił, nie odbiera telefonów. Syn do niego dzwonił, nie odebrał . Później napisał,że musiał wyjechać pilnie. Tchórz zwiał