Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieeeekłłłłła

Zabije gnoja , czyli męża

Polecane posty

Gość no jak jest tu ewa
to po topiku

Gość ewa33 a ty znowu
bzdury wypisujesz

Gość wściekła co u Ciebie ?
Jak mężulek ?

Gość wścieeekłłłłłła
skurwysyn wrócił do domu jak by nic i mi wciska ciemnote że on do pracy poleciał i niemiał czasu się ze mną przywitać a ta rozmowa to była z dyrektorem Jerzym W . Chciałam skontrolować telefon ale powiedział że mu upadł i się wszystko skasowało. Twierdzi że po tym pogrzebie mam cos nie tak z głową i muszę iś do psychologa.

Gość Klarra90
Wsciekła... współczuje. Takeigo męża idiote żeby mieć, to skandal. Talentu do wymyślania historii to on nie ma :/

Gość wścieeekłłłłłła
jak udowodnić to co słyszałam? ta jego kurw to musi gdzieś blisko mieszkać może to któraś sąsiadka czemu nik nic nie mówi

Gość nooooo, nieźle...
jeszcze wariatkę z niej zrobi....dobre, wywal chama

Gość wścieeekłłłłłła
poradcie co dalej bo poprostu jestem załamana

Gość nooooo, nieźle...
nie na niej się wyżywaj tylko załatw sprawę z nim - to on jest Twoim mężem i on miał być Ci wierny. Zachowaj się z godnością.

Gość fdsffsdsfdsf
moze zatrudnij detektywa. ja bym z nim pogadała na serio zeby nie robił z ciebie idiotki i kazała sie spakowac i wyprowadzic niech wie ze mówisz serio.

Gość wścieeekłłłłłła
jak go wywalić jak jest zameldowany tu

Gość wścieeekłłłłłła
podrapałam go wiecie zaraz go jebne poszedł do dzieci i powiedział że matka potzrebuje spokoju po pogrzebie bo cięzko to przeżyła

Gość nooooo, nieźle...
coz wywalic go formalnie nie możesz, ale spakować i wystawic walizki nikt Ci nie zabroni, niech gnojek się wystraszy i zrozumie, że powaznie sprawę traktujesz:) a co do rozmow, to jest coś takiego jak bilingi...pamieć tel może wykasowac, ale wykazu rozmów nie:)

naprawde wynajmij detektywa, bez dowodów nic w sądzie nie zdziałasz, a tak to szybko pójdzie. Detektyw dużo zdziała... A on co nie tłumaczy się?

Gość fdsffsdsfdsf
i co z tego ze zameldowany??? niech sie pakuje i tyle. a jak chce połowe to po rozwodzie dostanie. ja bym tez jelsi macie wpsołne konta to załozyła swoje włąsne osobne i przelała na nie całą kase. nie daj sobie w kasze dmuchac BO PO PEWNYM CZASIE TAK CIE PRZEKABACI ZE NIE BEDZIESZ WIEDZIAŁA CZY COS W KONCU SŁYSZAŁAS CZY NIE I WMÓWI CI ZE JESTES NIENORMALNA A TY W KONCU NA TO PRZYSTANIESZ. spakuj mu walizki. wymien zamki i niech spada.

Gość fdsffsdsfdsf
a jelsi tak nastawia dzieci do ciebie. jelsi sa w miare dorosłe. poszłabym i powiedziała ze tatus sie wyprowadza bo ma kochanke i ze nie bedziesz tego tolerowała. nie pozwól zrobic z siebie wariatki. niech dzieci beda po twojej stronie.

Gość fdsffsdsfdsf
nie daj sie!!! mocno trzymam za ciebie kciuki. on obmyslił sobie plan ze wmówi ci ze nic nie słyszałas albo ze cos ci sie popeprzyło. nie daj sie. zrób cos i to szybko.

Gość zbieraj dowody

Gość UWAŻAJ KOBIETO
on z ciebie zrobi wariatkę w sądzie! badz spokojna i nie rzucaj sie na niego z łapami!!! a co jak zadzwoni na policje? pozniej na sprawie moze to sie obrócic przeciwko tobie, ja bym zachowała spokój, nic nie mówiła i zbierała dowody własnie, w koncu noga mu sie znowu powinie... wtedy rozwód! szkoda ze tej rozmowy z kochanica nie nagrałas wtedy na komórke! wiem że łatwo mi pisac ale mowie ci uwazaj zeby nie zrobił z ciebie jakiejs schizofreniczki!!!!

Gość wściekłaaa co dalej?

Gość wściekła odezwij się
hej, wsciekła i co dalej?

Gość upfdszxcfgh
up

Gość halo wściekła co dalej????????

Gość zjedz gorzka czekolade
twoj zajebisty maz byl na delegacji u tej baby i przedyskutowali cala sytuacje teraz jestes ZAGROZENIEM a nie ma nic najgorszego gdy zaczna dzieci w tym uczestniczyc i jego wpajanie ze ty jestes FU

"nooooo, nieźle... jeszcze wariatkę z niej zrobi....dobre, wywal chama " Przecież to normalne:P.A jak autorka ma mózg to zdobędzie te dowody zdrady ale dla sądu a nie dla siebie:P.Te dla siebie są gówno warte w sądzie:P.

Gość aneta44
Czytam te Wasze wyowiedzi i niewatpliwie macie racje co do tego ze maz ja zdradza ale tez nie dziwcie sie ze wsciekla nie dopuszcza tego do siebie. Tak jest ze czlowiek wie ale jeszcze gdzies tam w srodku ma nadzieje ze to sie nnie zdarzylo nie krytykujcie jej. Czasami trzeba sie znalesc w danej sytuacji i wtedy okazuje sie ze np wczoraj mielismy inne zdanie na dany temat inaczej bym postapila a dzisiaj,,,,, jest juz inaczej jak mnie to dotyczy pozdrawiam:)

Gość odezwij się !!!

Gość wścieeeekłłłla
Miałam właśnie napisać. Widze jednak,że jakiś podszyf super się bawi. Więc żegnam , nie mam zamiaru pisać więcej. Potrzebowałam wsparcia, rady. Nie tego by ktoś się bawił. Nawet nie wiecie jak mi jest ciężko. Nika nie zaczernie, bo mam taki debilny program,że wszystko wyskakuje. Dziękuje za dobre słowa ,tym którzy je napisali