Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzygęba

Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na siecie kobiety (mądrzejsze nawet od

Polecane posty

Nie mam wątpliwości, że fajna z Niej kobietka. :) Z tym, że Lusia jest lekko kapryśna. Może uznać, że nie nadaję się na Jej kompana do spacerów. Jak mogę się Jej przypodobać? Doradź.

O, skąd wiedziałeś? Wklejałam nawet swego czasu. :) Niemniej z przyjemnością raz jeszcze się zasłucham. lalala..:)

Gość Wyrównanie w przyziemieniu
??? Luśka nie byłaby kobieta, gdyby nie była kapryśna. :) Kapryśność, to jeden z atrybutów kobiecości.

A jak się z nią skolegować nie mam zamiaru doradzać. Jeśli zechcecie, same sobie poradzicie. :)

(O tak! Luśka to sobie "Klika jak gdyby nigdy nic". :-) Dobre sobie...

Atrybut kobiecości. Czy bez tego atrybutu, kobieta już nie jest kobiecą? Czego ja się tutaj dowiaduję. Autor? Czy słuchałeś kiedykolwiek tego o? Nie mogę przeżyć, tak cudownie śpiewa kobieta. http://www.youtube.com/watch?v=1Qv1JC4Da8I&feature=related Lusia, Ty się nie martw Naszym plotkowaniem o Tobie. To dla Twojego dobra. :)

Potwierdzam: zasadniczym problemem Luśki jest przybranie na wadze o minimum 20. kilogramów.

Potwierdzam: zasadniczym problemem Luśki jest przybranie na wadze o minimum 20. kilogramów. Czy to jest sprawdzone? Mógłbym to wykorzystać w chwili gniewu.

Gość OdrzygębaTy,
Luśka, jesteś przede wszystkim, za chuda!

Pisałem o swoim potencjalnym gniewie na Ciebie, w chwili słabości, a nie o "niegniewalności". No i wiedza taka może mi się przydać w chwili niechybnej konfrontacji.

Po pierwsze, nie jestem za chuda. Po drugie - Cichobab, Ty wydajesz się mieć niezły potencjał na mojego praktykanta z tą skłonnością do zawiłości. Tylko co ja wtedy powiem Ike, jeżeli udałoby mi się Ciebie jej podebrać??

Gość Odrzygęba
Bez urazy, Luśka, ale mało widać wiesz o postrzeganiu figury kobiety przez męskie oczy. Jesteś za chuda i koniec!

Gość Odrzygęba
Tak jest! Po pierwsze, drugie i trzecie! Luśka von Windsor jest po prostu za chuda. :(

Gość Odrzygęba
O ile dobrze kojarzę, Luśka, Ty jesteś jasnowłosa. :)

zbyt - to jest słowo kluczowe, dzięki któremu (oczywiscie z podkreśleniem Twojego autorstwa) będzie wiadomo, że wszystko jest w sam raz z jasnością włosów ;-)

Po drugie - Cichobab, Ty wydajesz się mieć niezły potencjał na mojego praktykanta z tą skłonnością do zawiłości. Tylko co ja wtedy powiem Ike, jeżeli udałoby mi się Ciebie jej podebrać?? Właśnie konfrontacja jest niechybna dlatego, że umieściłaś mnie w relacji uczeń-mistrzyni, ja zaś bym się najchętniej odnalazł w układzie płochliwa białogłowa-nadobny rycerz w szkarłatnej zbroi i stąd mój zdecydowany sprzeciw.

"w układzie płochliwa białogłowa-nadobny rycerz w szkarłatnej zbroi i stąd mój zdecydowany sprzeciw." Ale żeby sie od razu gniewać?? Nie lepiej pobawić się w kotka i myszkę? ;-)

Ale żeby sie od razu gniewać?? Tylko że nie mówiłem o "gniewaniu się", bo pogniewać to się można na psiapsiółkę z ławki za to, że np. nie chciała pożyczyć ołówka, a o "Gniewie". Takim przez wielkie "G". By ustalić jaka to różnica posłużę się przykładem Autora tego wątku. Odrzygęba, kierowany głęboką miłością do polszczyzny najwyraźniej nie potrafi pogodzić się z językową dezynwolturą niektórych forumowiczek (oczywiście tych uważających się za mądrzejszych od samych feministek) i stąd jego głęboka "Rozpacz". Różnica między "Gniewem", a "gniewaniem się" jest mniej więcej taka, jak między "Rozpaczą", którą ocieka pierwszy post Odrzygęby, a "rozpaczą" po złamaniu paznokcia. PS. Nie wiem czy wyraziłem się jasno. PS2. ... ale dobrze mi z tym.

Dobry den! A kolega czym się kieruje?