Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzygęba

Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na siecie kobiety (mądrzejsze nawet od

Polecane posty

Możemy porozmawiać o gwiazdach bądź babskiej ciekawości, skoro o poranku umysł Twój nie jest gotowy na poznawanie.

Gwiazdy są nudne, a babska ciekawość przereklamowana. Lepiej obgadajmy kogoś. To jest niezły temat na poranek.

I dlatego, że NIBY ciekawość jest przereklamowana, Ty nic wiedzieć nie chcesz? Nawet wiedzieć nie chcesz, czego ja jestem ciekawa i co zajmuje mi godziny długie? A gwiazdy nie są nudne. A jakie piękne nocą, co? Lubisz spoglądać w gwiazdy? Mały Wóz, Wielka Niedźwiedzica. Ech, nie wiesz co romantyczne. Niech będzie. Obgaduj.

Nie "ciekawość", bo tą odrzuciliśmy jako temat zbyt poważny na poranek, tylko zgodnie z Twoją propozycją "babską ciekawość", a takiej niestety nie posiadam, więc wiedzę mam mizerniutką. Posłuchać co najwyżej mogę i się nieco podciągnąć w temacie, ale nie żeby w dyskusje się wdawać jak równa z równą. To po pierwsze, a po drugie, to nie sądzisz, że te wszystkie Niedźwiedzice, Kasjopee itp. trącą nieco kiczem? Może jeszcze spadające gwiazdy w sierpniową noc?

Koniecznie spadające gwiazdy w sierpniową noc, a do tego błyskawice i pioruny. :)

Dobrze, dobrze. Kogo chcesz obmówić?

Chyba że chcesz, Bó, dyskusje o pięknie gwiazd potraktować jako wstęp do poważniejszych rozważań o np. geometrii Mińkowskiego, tylko tutaj też zdecydowanie lepiej byłoby, gdybym wyłącznie słuchał.

Bó Koniecznie spadające gwiazdy w sierpniową noc, a do tego błyskawice i pioruny. Ooo, Apokalipsa. Apokalipsa to jest to!

ptaszki mi ćwierkały , że na tym topiku jakaś luśka mnie prawie obgadała.........

Gość _Psedłonim_+
:-) Bu, wygląda na to, że zetknęłaś się z kimś interesującym. :-) Z całego serca życzę najlepszych wrażeń... :))))

Gość _Psedłonim_+
A przepraszam. :-) Choć nie sądzę, żebym Bu skutecznie przepłoszył. Ona tutaj przyjdzie. Potrzeba jedynie nieco cierpliwości. :-)

Autor, radosne dzień dobry! :) :) :) Schowam się w cień, jeśli zauważę zbytnie zainteresowanie moją osobą. I mówię tutaj ogólnie, nie wyszczególniając Ciebie czy innego kogoś.

Gość Obiektywna1234
I znowu zaginął wątek tematu, ale to dlatego, że jak widać brakuje mężczyzną argumentów;) Poddają sie..no cóż przywykły do tego kobiety!

Obiektywna, znasz odpowiedź na pytanie ? Możesz uzasadnić, wytłumaczyć czy zgadzasz się czy też nie z powyższym.

Gość _Psedłonim_+
Bu? A nie wiesz, co się stało z naszym Brómem? Jakoś tak dziwnie zamilkł?

Wiem, ale nie powiem. Tęsknisz za Brum? :)

Żartowałam dziewczęco. Nie wiem co się dzieje z Brum, ale moja kobieca intuicja mi mówi, że Ona jest zajęta sprawami ważnymi. :)

I powiem również to, że tęskni za Tobą. I za mną także tęskni. :) A skoro tęskni, powróci. :)

Gość =_Psedłonim_+
Mężczyzna zawsze tęskni za kobietą. "Mężczyzna" za "kobietą". "Tęskni". (Po wyjaśnienia proszę zwracać się do źródeł. :)

"że jak widać brakuje mężczyzną ..." No i argument sam się znalazł. Teraz do pełni szczęścia wystarczy dowieść, że obiektywna, uważa się za mądrzejszą od samych feministek. Tutaj posłużymy się statystyką i weźmiemy statystyczną feministkę - Zuzę Ziomecką. Porównamy ją z Obiektywną i z której strony by nie patrzeć wygląda na to, że Obiektywna jest mądrzejsza, gdyż wspomniana statystyka jest przeciw Zuzi. Co było do dowiedzenia!

Owszem. Tęsknota jest stanem naturalnym.I zdziwienia nie ma. W każdym bądź razie, precyzyjniej byłoby gdybyś napisał tak: Tak, tęsknię za Brum. Bo Twoja wypowiedź jest wieloznaczna. Można myśleć, że tęsknisz za każdą kobietą, którą spotkasz na Swej drodze.

Ha! Albo, albo specjalnie tak napisałeś. I już wiem czego służyć to miało. :)

Gość =_Psedłonim_+
:-) Ależ koleżanko Bu, bardziej jednoznaczym być już się nie da. Gdybym jednoznacznie tęsknił za Brómem, napisałbym, że jednoznacznie tęsknie za Brómem. Ale "napisałem co napisał". :-)

Ciekawe czy jesteś tak ładny jak cwany? :)

Gość =_Psedłonim_+
A o kim jest mowa?

O Brum. O Lusi nic jeszcze nie wspomniałam.

Gość =_Psedłonim_+
Zatem nie jest wiadomą rzeczą, czy Luśka jest ładna, czy cwana?

Dla mnie jest wielką niewiadomą. :) Nie widziałam, zatem ocenić na swoje oko nie mogę. Czy cwana? Tak jak i kapryśna. Mogę jedynie powiedzieć, że Brum jest ładna. I to bardzo . Niestety równie chuda z Niej kobieta.