Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxdgvdxgvcv

ciąża przy okresie mam za duży brzuch!

Polecane posty

Gość fxdgvdxgvcv

Powiedzcie czy jak macie ciążowy brzuch to jak go macacie to jest inny? Bo mi urósł brzuch, na wadze niby tye samo +/- kilogram a dzis w sukience to wygladalam jak w ciazy no ale mam okres zabezpieczam się wiec tak bez sensu przytyc? zrobilabym ten glupi test no ale musze miec chyba jakies przeslkanki co?

Gość fxdgvdxgvcv
????

Gość gracha
można mieć coś,co wygłąda jak okres,ale nim nie jest(nawet całą ciążę).na początku ciąży się chudnie,nie tyje,a test,co ci szkodzi?

Gość fxdgvdxgvcv
cos mi od jakiegoś czasu w podświadomosci chodzi ta ciąża nawet mi się śniło w zeszym miesiącu że jestem w ciąży.....kupie test

Gość fxdgvdxgvcv
duzo kosztuje taki test??

Gość frtgyhuii
Jak sie ma okres i sie nie jest w ciąży to brzuszek i tak moze byc powiekszony, obrzmiały. Ja tam mam co miesiac. Po okresie wszystko wraca do normy. Nie mozna miec normalnego okresu bedąc w ciąży. Mozna plamic, brudzic wkładki ale normalna ,zywa i obfita krew to miesiaczka lub jakies nieprawidłowosci w ciazy o ile sie w niej jest !

Gość fxdgvdxgvcv
no własnie ja mam normalny okres dlatego tak sie wzbraniam przed tym testem... ale brzuch mi sie zrobil jak w ciazy ostatnio dopiero moze faktycznie utyłam i trzeba spalić

Gość frtgyhuii
test kosztuje od 8 zł w aptece. I nie powiedziane ze sie chudnie na początku ciąży. Mozna stac w miejscu z wagą lub nawet troszeczke przytyc. Róznie z tym bywa.

Gość frtgyhuii
Jeśli ten okres niczym sie nie różni od poprzednich okresów to napewno nie jestes w ciąży.