Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaa:(

czy jestem w ciązy ? bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

ostanią miesiączkę miałam od 28 do31 maja była bardzo skąpa. 4 czerwaca pojawiło się brązowe plamienie i ból lewego jajnika .Regularnie współżyję z moim chłopakiem . Dzis sprawdziłam , mam temperaturę 37. Czy mogę byc w ciązy ?

Gość mamamcie
Teoretycznie możesz być w ciąży, okres się spóźnia, było tylko plamienie, temp. podwyższona może być na początku ciąży, ale też przed okresem. Może ciąża może jakieś zaburzenia. Sprawdź to testem lub u ginekologa. A zabezpieczałaś się jakoś?

niestety nie.... teraz żałuję. Mój mężczyzna okazał się kompletnym dupkiem, który nie zasługuje na to by byc ojcem :( Boję się zrobić test

Gość a test
kup test w aptece ok 10zł i sprawdz to bedzie najbardziej wiarygodne, niż pytanie sie na forum czy jesteś w ciąży

jeśli okres skończył mi się 31 maja co prawda był skąpy i trwał bardzo krótko, czy w takiej sytuacji jest możliwe zajście w ciąże ? bo jeśli tak jest trzeba bedzie zacząć zbać o siebie i maluszka.

Gość fuksja_purpurowa
skoro nie chcialas miec teraz dziecka, to czemu sie nie zabezpieczalas? Nie rozumiem :o

Gość kotka20093
a czemu pytasz na kafe czy możesz byc w ciązy nie łatwiej zrobic test?

Gość a test
sama widzisz ,ze coś z okresem było nie tak skoro miałaś krótki i prawie w ogole, więc dla pewności zrób test bo dni płodne też mogły się przesunąć .a predzej też kochałas się bez zabezpieczenia przed tym dziwnym okresem?bo może ty już byłaś w ciąży?i o tym nie wiesz i dlatego miałaś taki okres...

Gość hhhhd
oo widze ze znowu zalozylas ten sam topik