Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

Jak ktoś ma na zbyciu trochę cierpliwości,to chętnie przyjmę:)Choć przydałoby się całe wiadro odrazu:)

Gość Bea.
Nadzieja albo zle spalas albo cie przewialo. Moze bola cie wezly chlonne, ja czasami tak mam, jak mnie 'zawieje' to pozniej rzeczywiscie nie moge skrecic glowa. Ciepla kapiel i jakis amol na rozgrzanie by sie przydal:)

Gość Bea.
He he ja nie mam, nie pomoge. To raczej mi by sie przydalo bo tez mi jej brakuje...

Gość Bea.
Calkiem mozliwe ze zmarzlas i takie sa tego skutki. Na szczescie dosc szybko to przechodzi.

Hej! Ale mamy ohydny dzien dzisiaj:( Nadzieja ten koles jest niezly, jak z gumy. Musze pokazac mezowi;) Kasia to rowniez moja ulubiona piosenka, zreszta wszystkie utworki N. F. sa super, ten podoba mi sie najbardziej i moglabym go sluchac non stop. Poza tym katuje plytke Chylinskiej ostatnio,na poczatku mialam mieszane uczucia alez czasem naprawde mi sie spodobala. No i Muse... http://www.youtube.com/watch?v=R8OOWcsFj0U nie wiem czy ubicie taka muzyke - ja ich uwielbiam, zwlaszcza jadac autkiem:)

Dziewczyny: www.szlachetnapaczka.pl czytam i łzy mi się kręcą w oczach chyba zdecyduje że pomożemy komuś. Najgorzej jak czytam o samotnych matkach:(

Kasia juz bylam na tej stronie pare razy, wiesz co mnie zastanawia, czy to trzeba kupic wszystkie potrzebne rzeczy?bo jakos tak pisza, ze ta rodzina jest tylko Twoja, sprobuj kupic rzeczy ktore najbardziej sa im potrzebne.....troche ciezko byloby wszystko..;/..ja ogolnie pomagam jak tylko najdzie mnie ochota albo fundacje, albo rozne akcje..... tez u mnie pada juz snieg..

Sangriaa - mam już wybraną rodzinę pogadam dzisiaj z m czy nie mógłby zrobić to w ramach swojej firmy. Tam jest napisane co rodzina potrzebuje ale myślę ze każda pomoc jest dobra. Nawet jeśli nie mogę kupić ciuchów albo nie mam takich o takich rozmiarach to jak kupie środki czystości, żywność to już jest taka pomoc. Wątpię żeby jakaś rodzina która pomaga kupiła wszystko czego potrzebują. Ja jestem zdania że nawet parę rzeczy może im pomóc niż jakby nic mieli nie dostać.

Ja nie mogę czytać tych opisów rodzin bo od razu łzy mi lecą i dziękuję Bogu że nam nic nie brakuje chociaż też jeszcze dwa lata klepaliśmy biedę więc myślę że jeśli mogę pomóc to dlaczego nie.

Czesc:) U mnie tez lezy snieg, pewnie sie roztopi w ciagu dnia ale jest i od razu zrobilo sie jasno i milo mimo ze nie ma go za wiele:-D

Witam:))) U mnie tez lezy ciekna warstwa sniegu, suuuper:) Na swieta mogloby napadac, uwielbiam takie mrozne i sniezne swieta. Kurde ja jeszcze nie zmienilam opon na zimowki w aucie moim:( Co prawda jezdze teraz nim malo, maz bym w szpitalu kilka dni to sie przesiadlam do jego samochodu i nie myslalam o zmianie oponek. Chyba dzis zagonie mojego M;) Ja dzis leniuchuje w domciu - mam wolne. Chyba wezme sie za jakies sprzatanko, ugotuje obiadek, pozniej troche poleniuchuje:)

witam:) u nas wczoraj wieczorem padal deszcz ze sniegiem ale dzis juz nie ma po nim sladu, sloneczko swieci i chyba na dworze nie jest zle:) kurcze jeszcze mam wezwanie na komisariat jako poszkodowana i na dodatek w mojej rodzinnej miejscowosci, czyli 300km stad. juz o tej sprawie zapomnialam, bo to bylo rok temu, ale wazne, ze choc z opoznieniem to dzialaja:D

Inka l. 300 kilosow to kawal drogi - tymbardziej ze pogoda jest jaka jest:( Koniecznie musisz sie stawic?

Wlasnie, Inka linka musisz jechac? Ja pamietam ze na poczatku ciazy tez musilam pokonac 400 km i ogolnie bylo ok tyle ze dopadly mnie mdlosci w drodze powrotnej i zaliczalam krzaczki po drodze. Z tym ze to bylo lato i upał.

Witam:)Ale dziś pospałam do 8.45:)Dopiero kawę będę piła. No dziewczyny ten koleś jest naprawdę dobry.jak go oglądałam to aż mnie wszystkie kości bolały:) Wczoraj byłam na usg i tak jak myślałam,nie ma owulacji.Przepisał mi CLO,ale tym razem już będe miała monitorowany cykl. Wiecie co?muszę się wygadać.Normalnie się wczoraj wkórzyłam.Byliśmy umówieni z moim ojcem koło17tej na jego urodziny.Byliśmy u niego przed17tą i półtora godziny na niego czekaliśmy,a mój szwagier-dupa wołowa zadzwonił,żeby tata mu coś pomógł z lodówką.No więc tata nas olał i sobie do niego pojechał i myślał,że nie wiadomo jak długo my będziemy na niego czekać,a mieliśmy jeszcze inne załatwienia.Wkórzyłam się i poszliśmy sobie,a na klatce na dole spotkaliśmy tatę i był zaskoczony,że już wychodzimy:(.Ja z nim prawie wcale nie gadałam,tylko mu powiedziałam,że on myśli,że ile będziemy na niego czekać?I poszliśmy.A tata tylko stwierdził no trudno,poprostu Andrzej potrzebował pomocy.Chore.Mój szwagier to jest taka pizda,bo nic nie umie zrobić,nawet do cieknącego kibla po tatę mojego dzwoni,co tata ma ok 30km dojechać.Moja siostra z mężem to najlepiej by zamieszkała z moimi rodzicami,od pępowiny się nie umie odciąć.A tata taka dupa,że nie potrafi poiedzieć,ze dziś nie może przyjechać,ale że np.będzie jutro i wszystko byłoby ok.Wkórzyłam się!

U mnie wczoraj zaczął mocniej padać śnieg i całą noc padał.Trochę się go nazbierało,ale teraz już topnieje!

Nadzieja tak czasami jest, rodzice nie potrafia odmowic ale przeciez w tym przypadku to byla jego uroczystosc, po drugie byliscie umowieni... A swoja droga to szwagier tez sie nieladnie zachiwal bo chyba wiedzial ze sa tescia urodziny... I ze moze miec gosci a ten mu cztery litery zawraca jakas pierdola. Mogl dryndnac po sasiad. ehhhh. Moj tata tez taki byl ze jak ktos czegos od niego potrzebowal to rzucal wszystko i pedzil. I tego sie nie zmieni, nawet nie ma co probowac.

Ja tez obudzilam sie przed 9, teraz siedze i objadam sie mandarynkami:-D Kupilismy wczoraj sporo, sa takie slodko kwasne, takie jak lubie i jak juz sie dosiade to nie moge przestac;) Odebralam wyniki badan, glukoza ok na szczescie, hemoglobina znow poleciala w dol ale juz nie tak drastycznie. Moze to przez to ze skonczyly mi sie witaminy i nigdzie nie moglam ich dostac - podobno zostaly wycofane bo zle byla oznaczona cala partia i tak dopiero wczoraj dostalam zamiennik.

Dzień dobry:) U nas śnieg, moje dziecko chciało dziś iść na sanki z tym że my mieszkamy na obrzeżach miasta. U nas śnieg w centrum brak:) Skrobałam szyby, zrzucałam śnieg, połamałam tylną wycieraczkę na szybie masakra. Wczoraj byłam na piwku ze znajomymi z pracy wróciłam o 21 poleżałam z córcią poopowiadała mi co robiła przez cały dzień i usnęłyśmy:) Muszę przyznać że się wsypałam:)

Hej Olcia:) Tata miał urodziny we wtorek,ale my byliśmy z nim umówieni na wczoraj!Właśnie mógł szwagier po sąsiada zajść.Normalnie chyba skończę na urodziny jeździć!Nawet do rodziców jak tak dalej będzie! Ja wczoraj odebrałam wynik z toxo i jest ok-ujemny.Reszta wyników jeszcze nie doszła!

Cześć Kasia:)Fajnie tak wyskoczyć ze znajomymi na piwko:)My w sobotę może na lodowisko pójdziemy,jeśli nam nic innego nie wypali:)

Moja siostra tez jest poszkodowana i na komisariat idzie na 12 wiec dowiem sie czegos wiecej, w zeszlym roku dostalysmy propozycje pracy za granica na miesiac, tylko trzeba bylo wplacic na konto 100zl. ja, moja siostra i wielu znajomych sie na to rzucilismy i zostalismy oszukani... facet jest poszukiwany, a my w tej sprawie mamy zlozyc zeznania... to bylo w zeszlym roku w listopadzie a on dopiero teraz podobno wykasowal ogloszenie. niby 100zl to nieduzo, ale nie wiadomo ile osob oszukal i jaka kase za to zgarnal. coz...czlowiek glupi i naiwny a oszustow nie brakuje