Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

Gość 26 dzien cyklu
ja nie bije, jestem za bezstresowym wychowaniem :P moja mama mnie prala wiec sobie obiecalam ze swojego dziecka nie uderze :P

Gość 26 dzien cyklu
zuzzak ... nospe wez... jak jestes w ciazy to nie zaszkodzi, a brzuch jak przestanie bolec to nie bedziesz o tym myslec..

Gość 26 dzien cyklu
extaaasy 2 cykl to tak jak ja, to dopiero poczatek staran ;) 31 lat to niby duzo? wez prosze.... :) wsystsko przed nami kochana :) na wszystko trzeba sobie zapracowac, nic za darmo ne daja :P aa 2 tygodnie :) ja bylam w londynie raz, na 3 dni :)

Gość 26 dzien cyklu
wiem ze jestem gadula tutaj i wysylam post za postem ale nic na to nie poradze.. :D

Gość 26 dzien cyklu
zuzzak od myslenia glowa boli.. co robisz dzis na obiad mezowi? i jak Wasz poscig zlodzieja? --- dziewczyny szkoda ze sie nie mozemy spotkac w realu :) zobaczcie z jakich czesci polski/ swiata tutaj piszemy :)

mąż zażyczył sobie dzisiaj na obiadokolację kaszę gryczaną z żeberkami z sosikiem + ogóreczek kiszony. ale wróci do domu dopiero ok 18 więc narazie się nie biorę bo sama nie lubię jeść obiadu. złodziej wsiąkł ale dostaniemy pieniądze z ubezpieczenia więc nie jest AŻ tak źle..

Gość 26 dzien cyklu
zeberka... ogorek... kasza gryczana.. mmmmmm jejku co sie ze mna dzieje! niedlugo znowu bede jak beczka!!!! aaaa no widzisz :) cos do cieszenia sie :P

hehe kochana widzę że głodna się robisz w tej pracy :) ja chyba się położę do łóżeczka bo wybitnie paskudnie się czuję. jak dostanę @ to na pewno tu wejdę i zacznę bluźnić i płakać więc się przygotujcie psychicznie;)

Gość 26 dzien cyklu
zuzzak na pocieszenie moge dodac tylko to, ze ejzeli rzeczywiscie dostaniesz @ nie bedziesz jedyna ktora ja dostanie czy dostala ... niestety... ps. moj ukochany blyszczyk sie konczy :(

Gość 26 dzien cyklu
masz schizy a nie goraczke :P myslalam ze ci na ziemie sprowadzilam? ;)

Kobiety ale sie rozpisalyscie dzis... musze przeczytac chyba z 5 stron...i to tylko dzisiejszy dzien :D

Gość 26 dzien cyklu
A_B dzien doberek :D jak tam staranka?

Gość 26 dzien cyklu
A_B w ogole to przez Ciebie dzisiaj maz musi trzec ziemniaki na placki... nie odpuszcze, musza byc na obiad!

Gość zuzza rób test:)
zuzzak czemu Ty nie zrobisz testu? lec do apteki bo aż mnie ciekawość zżera! :):) wydaje mi się, ze jesteś. Ja jestem na wątku luty 2011 bo jestem w 7 tygodniu. Bóle brzucha do tej pory mam co jakiś czas jak miesiączkowe , to normalne. I podobnie jak Ty miałam uczucie gorączki i ogólnie jak na przeziębienie. Objawy jedyne jak na okres: ból podbrzusza i piersi. I nic więcej. Do tej pory to moje jedyne dwa objawy:):) Powodzenia ! Będę śledzić wasz wątek i to jak rozegrają się losy bohaterek:)

Gość 26 dzien cyklu
zuzzak... a widzisz!! i chcesz mi na watek kwietniowy uciec?? ;(

Dziewczyny, a ja mam cały czas schize ze mi sie zaraz okres zacznie i ze wyniki bety będą negatywne. http://img823.imageshack.us/img823/5333/testmm.jpg To fota mojego testu, w rzeczywistosci ta kreska była bardziej widoczna - myslicie ze mógł sie pomylić? To Bobo Test od 10 czegoś tam... Chyb a nie usne dzisiaj :/

Gość 26 dzien cyklu
jak dla mnie krecha !!! :)

Gość 26 dzien cyklu
widoczna, nawet jesli piszesz ze slaba i zle widac na zdjeciu

Gość zuzza rób test:)
Nassani ja miałam jeszcze słabszą w rzeczywistości a na zdj w ogóle nie było widać! wg mnie 100% jesteś w ciąży.

Oby dziewczyny, bo ja nie wiem co bym zrobiła gdyby sie okazało, że to jednak pomyłka... A przeterminowane niech się testują!! Sama mam się męczyć? :D

Ojej Nassani!!!!! To na 250% ciąża :D:D:D suuuper!!! Też tak chcę :(

ja tez:0 moze za miesiac sie uda, narazie 2 dzien cyklu w potwornych bolach brzucha, czas zleci, staram sie o tym nie myslec

hej dziewczyny moze wy mi odpowiecie bo kwietniowe cos niemrawe dzisiaj :) rano zrobilam test (33 dc) i wyszedl niestety negatywny, @ mam tak miedzy 30 a 35 dc ale teraz jeszcze sie nie pojawila, i tak sie zastanawiam, czy mozliwe jest by tescik nie wykryl jeszcze ewentualnej ciazy??? z gory dziekuje :)