Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

będziesz płacił alimenty

pragnę nazwać mojego syna pierworodnego Dżastin

Polecane posty

Jak to nie jesteś w cionrzy...Trzeba szybko się zaplemnić;) Jeszcze Dejwit i Riczart są ok.

Gość 23456732456
jak już chcesz dać dziecku tak na imię ta naucz się je poprawnie pisać imię spoko ja się nie wtrącam,ale napisz je poprawnie

Oto lista imion moich potomków i potomków moich potomków: Rołz, Kurtnej, Mija, Dżoł, Czelsi, Micz, Dżejmi, Rilej :classic_cool:

Po polsku Justyn.Piękne polskie imię.Daj spokój z tym angielskim.Zobacz nawet jak to się pisze,błe...

Gość babbkka
a może dj,bobo :)

Bruk haha ooo litości. Proponuję gromadkę dzieci: Bruk, Ridż, Bridżet, Ardżej, Hołp - wszyscy będą zachwyceni, lub też ewentualnie odłączyć MTV i tym podobne. Pojawiam się i znikam ! Nieosiągalna.

Stif,Dżejson,Endrju,Metju,Stejsi,Dżejms,..te imiona są tak fajne że nie wiem na które sie zdecydować :P

Gość cgfdgdg
Brzuch mnie aż boli przez Was :D. Bruk :D. Mój syn to zdecydowanie będzie Dżastin, a córka Żenewiew! :) Zastanawiam się też nad Dżordżem, ale mój kot już ma takie imię :f.

Dżordż świetne, i dla kota i dla synka, będą się razem chować! czyż to nie cudowne? a co powiecie na Szeryl, Dżezire albo Dżoanę?