Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka wody mineralnej 26

Promocje na pieluszki. GDZIE?

Polecane posty

Orientujecie się gdzie są teraz jakieś promocje na pieluszki pampers? Z góry dziękuję.

majoweczka stety lub niestety w pl

Ja jezdze czesto do Realu i tam sa czesto takie promocje. Ale w biedronce tez mozna kupic tylko huggies za 39.99 i ja kupuje :)

Gość iLLum
Ja zawsze trafiałam na promocje Pampersów, ale gdy moje dziecko skończyło 3 miesiące to zmieniłam na Dada i jestem bardzo zadowolona. Pampersów szło mi 4 paczki na miesiąc, a kupywałam te po 94 albo po 108. Masakra 200 zł co miesiąc. Co prawa wolałam Pampersy, ale za drogo zwłaszcza, że moja mała tyle sika. Polecam Dada i nawet mniej czuć tymi chemikaliami.

my od urodzenia tylko pampersy kupujemy, wiec nie bede narazala skory dziecka na odparzenia w taka pogoda i w ogole, roznica kilku zlotych, huggiessy sa strasznie sztywne.

Gość iLLum
Na jakie odparzenia? Od Pampersa też się może odparzyć w taką pogodę.

Gość megapixel
dada też są sztywne w porównaniu z pampersem, wogóle mi nie podeszły- koleżanka dała mi na spróbowanie . My tez korzystamy tylko z pampersów , na 1,5 roku ani razu nie przesiąkła żadna pieluszka ani nie było ani jednego odparzenia . Ostatnio promocja była w superfarm , ja płaciam 37 zł za rozmiar 5 , chociaz na plakacie było ze są po 43 zł. Nie wiem moze miały źle nabite. Teraz są po 45,99 . W tesco są za 49 zł i napisane ze niby promocja. W Realu chyba tez , sa w pudłach .

Gość kachakrakow31
ja te kupuje tylko pampersy - raz kupilam huggiessy ale są strasznie sztywne i twarde , pampersy sa mieciutkie . ostatnio byly w lidlu pampersy razem z chusteczkami nawilzającymi kosztowaly 44zł

teraz w REALu są po 42,99 jumbopacki.... fakt ze pampersy są moim zdaniem tez najlepsze ale np Toujurs z Lidla są jakości Hugggiesów - nawet dobre .. a kosztują jakieś 26 zł

Gość iLLum
Pampersy przesiąkają bokiem jak np dziecko się położy na boczku i sika. Wiele razy spodnie mojego dziecka były mokre, więc nie wmawiajcie mi, że są rewelacyjne. Zgodzę się, że są miękkie i najwygodniejsze, ale 3 Midi są nafaszerowane jakimiś perfumami w odróżnieniu od 2 Mini. Poza tym kogo stać i komu nie żal tyle wydawać to niech sobie używa. Każde dziecko jest inne i ma inną pupę.

straszny kocur a gdzie kupowals pampki?

huggiesy sztywne?moze clasiki tak ale nie te premium.... dada sa mocno sztywne....a te toujurs moze tez nie najgorsze, ale tam po 26 zl sa 64 szt a huggiesy 84 szt po 40, wqiec wydaje mi sie mala roznica ceny... pampersy ok, ale moj synek od zadnych pieluch pupy nie odparzyl, wiec po co mam kupowac te najdrozsze...

Gość kachakrakow31
ale pampersy sa cieniutkie w sama raz na takie upaly jak sa teraz - te inne rosmanowskie czy lidlowskie są okropnie grubasne -wiem bo kiedys kupilam na sprobowanie to skojarzyly mi sie z tymi zwyklymi podpaskami typu bella.

a zapomniałam napisać, że kupiłam w Kauflandzie, ale na drugi dzień poszłam zeby dla koleżanki kupić i już nie było. To była seria play&sleep (pomarańczowe opakowanie) i one chyba wogóle są tańsze.

Gość kachakrakow31
no ja mialam kiedys te huggiessy classic -beznadziejne twarde i sztywne tych premium nie mialam.

Gość iLLum
Jesus jakoś tyle dzieci używa innych pieluch jak Pampers w te upały i jakoś pupy im się nie odparzają. JUż nie filozofuj.

Gość megapixel
ja nic nie wmawiam :) - dla mnie sa akurat rewelacyjne. W pzreciwieństwie do chusteczek pampeersa i to kazdego rodzaju . Córci wyskoczyły drobne krostki po tych zielonych chusteczkach juz nie wiem jaka nazwa. Sensitivy sa dla mnie śmierdzące , i kupiłam chusteczki każedej firmy żeby sparwdzic , i osobiscie mi najbardziej odpowiadaja NIVEA soft & cream . SLicznie pachna.

Gość megapixel
aaa sleep & play . Mi osobiscie nie pasują z jednego wzgledu - nie mają elastycznych boczków , ale tak to są identyczne.

Gość iLLum
Ja też używam chusteczek Nivea ale tych bezzapachowych, bo są bardziej nawilżone niż te z nagietka niebieskie. Zresztą kosmetyki dla dziecka tylko z Nivea używam.

Pomarańczowe pampersy są najtańsze, nie mają gumek przy rzepach wiec sie nie rozciągają, ale sa mięciutkie i chłonne, swego czasu je kupowałam. Bella czy hagisy są do .... twarde, grube i uwierają dziecko. W kauflandzie ostatnio były promocje.

po pracy objade markety i w poszukiwanie ewentualnie allegro.pl ja jestem wierna pampersom i kosemtykom z hippa dla mnie rewelacja wiec po co testowac cos innego.

Gość sdwefrwer
róbta co chceta

Gość magdalenaa90
Pieluszki Happy są teraz w promocji w DOZ kosztują 23,19!! Musicie tylko mieć bezpłatną kartę programu "dla mamy i maleństwa". W promocjach nie tylko są pieluchy a także kosmetyki i leki!!