Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwufazowy

jakie sandały dla 15 miesięcznej dziewczynka na takie upały?

Polecane posty

Gość fekkai
Przede wszystkim musza byc to buciki z usztywniona pietka.Dziecko w tym wieku jeszcze nie powinno chodzic w bucikach z tak zwana luzna pieta czyli z paseczkiem z tylu wykluczone sa rowniez klapki japonki itp...

my mamy zwykłe sandałki. kupiłam tanie 4 pary bo mały uczy się siusiać na dworze i czasem zdarza mu się za późno zawołać i siusiki lecą do butów :P a tak w ogóle to w wózku jeździ bez butów, z gołymi stópkami, na placu zabaw biega w samych skarpetkach. a buty ubieramy tylko jak chodzi po chodniku, albo nad zalewem. tak to gołe nóżki ma.

dokładnie! my mamy z pełną piętą i lekko zakrytymi palcami (mały często wchodzi między drzewa i uderza palcami w pnie :P

podbijam bo warto - wg mnie nie za bardzo dla takiego małego dziecka. powinny mieć pełną piętę a nie paseczek.

już lepiej, chociaż ja osobiście tak jak pisałam wolałabym takie z troszkę zabudowanym palcem, jak w linku który podała "malusienkaaa23", albo " ja mialam cały czas....."

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA
w ccc lub daichmanie kupisz

Gość słommkan
Mysle ze powinnas poszukać równiez na tej stronce http://www.mivo.sklep.pl/ maja naparawde duzy wybór sandałek dla dzieci, wiec z pewnością coś znajdziesz.

Gość maryllka222
Zgadzam sie z Tobą, zwłaszcza ze sama też tam ostatnio kupiłam buty dla córeczki. I jeszcze udalo mi sie trafic na fajną 50% zniżkę

Gość wiiiolka9
No własnie sama sie zastanawialam czy nie kupic córeczce,ale myslicie ze dobrze maja wymierzoną rozmiarówke ? Spokojnie mozna zamówic przez internet ?