Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zappachuu

FACET PRZYJACIELEM DLA KOBIETY.MOZLIWE?

Polecane posty

Gość konczy sie zle ot co
ale widze ze tu sie kazdy produkuje ;) a tak na prawde autorka chce cos wiecej na dzien dobry od kolesia, a nie sie z nim przyjaznic . :D

love można udawać jak orgazm można i owszem,ale to co udawane prędzej czy pózniej się znudzi:P

jak można umocnić coś co obiektywnie nie istnieje? istnieje dla tych co w nią wierzą :P

Gość bez zappachuu
Ale wiecie co on raz mowi o przyjazni a potem ze jak narazie jest przyjazn aa wszsytko pokaze czas. Jak mozna sie przyjaznic i ni eczuc chemi i pozadania do faceta takiego jak on.To jest dla mnie bardzo trudne.Mamy zaplanowany weknd na spedzenie go razem.Jakas fajna wycieczka.

...love krowe :P Na razie mi się udawało, ale wiem, że kiedyś przestanę, może gdzieś wsród 2 mld bab na świecie jest jedna warta kochania ;)

Jak mozna sie przyjaznic i ni eczuc chemi i pozadania do faceta takiego jak on.To jest dla mnie bardzo trudne.Mamy zaplanowany weknd na spedzenie go razem.Jakas fajna wycieczka . no to się prześpicie:)

Na razie mi się udawało, ale wiem, że kiedyś przestanę, może gdzieś wsród 2 mld bab na świecie jest jedna warta kochania uważaj zebyś nie trafił na taką która też umie udawać love :)

Czy taka przyjazn istnieje - tego nie wiem. Ja z czyms takim sie nie spotkalam. Probowalam sie kieds zaprzyjaznic z facetem i nawet on mowil, ze jestem jego przyjaciolka, ale jak sami wiecie - pogadac mozna :) Poza tym najpierw sie spotykalismy jako hmm powiedzmy niedoszla para, a pozniej jako "przajaciele". Tylko, ze te przyjacielskie spotkania byly zazwaczaj przypadkowe. Bardzo lubie tego faceta, ale nigdy przyjazni z tego nie bylo i nie bedzie. A jesli chodzi o Ciebie to coz... Ciezko faceta traktowac jak przyjaciela jesli chce sie od niego czegos wiecej.

To ja tu jestem drań nie jesteś,dran nie wie ze jest draniem :)

Gość Pseudonim dla mnie
chyba niemozliwe

Gość bez zappachuu
Ale nie bedziemy razem spac.Jedziemy gdzies albo w sobote lub niedziele gdzies na caly dzien.Ma to byc niespodzianka.I woeczorem mnie odstawi do domu.

jak przeczytaną książkę na półkę lub nie przeczytaną ,to zależy od książki czy będzie pod ręką :P

Gość mazzoni
Między singlami na pewno nie ! przekonałem się o tym na własnej skórze prędzej czy później przynajmniej jedno zacznie coś czuć więcej...Niestety tak jest że miłość często niszczy przyjaźń i prowadzi do obojętności a nawet nienawiści

Jak tu się obronićprzed miłością, żeby nie skończyć na nienawiści? :) To jak to w końcu jest. Dzieci powstają z miłości czy z nienawiści?

Jak tu się obronićprzed miłością, żeby nie skończyć na nienawiści? hmmm może od bronienia i udawania powstaje nienawiść

Może nienawiść to zawiedzione nadzieje i niezaspokojone uczucie hmmm tak,,nienawiść to silne uczucie,myślę ze silniejsze od miłości najlepsza jest obojętnośc i chyba najbardziej boli

specjalność kobiet? a pewnie,słabą płeć (mężczyzn)trzeba wyeliminować ,by się nie męczyli w tym złym świecie:P