Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosteczka20

Wrześniowe Panny Młode 2011

Polecane posty

Gość nusiaczek20
A ja dzis bede zamawiać zaproszenia bo próbki bardzo nam przypadły do gustu. A i dziś mam wizytę u fryzjera bedę uzgadniać moją fryzurkę ;) Zobaczymy

Gość kinia000
Witam wrześniowe panny i też dołączam:D Ślub będzie 24 września i w sumie mamy już wszystko załatwione (no oprócz zaproszeń). Dziewczyny planujecie jakieś bolerko? Jak tak to jakie? Ja jakoś nie mogę się zdecydować a te "standardowe" jakoś nie bardzo przypadły mi do gustu :/

Gość pannawrzesniowka
Witam ponownie wrzesniowe panny mlode :) Dawno mnie tu nie bylo ale odpowiem na pyt co do bolerka. Baaardzo długo szukałam delikatnego do sukni jill mon cheri. Z polskich nic mi się nie podobało. W koncu stanelo na Aire Barcelona, model Normandia. Ja zamawiałam oryginalne z Hiszpanii ale po pierwsze drogie a po drugie strasznie długo się czeka. Mimo wszystko polecam zajrzec na stronke i pooglądać bolerka bo moim zdaniem wszystkie są piękne, można się zainspirować i uszyć coś na wzór :) http://www.airebarcelona.com/encoleccion/tops%20aire%202011 Ps. Ja też się już okropnie stresuje :o Nie wiem co będzie tydzień, dzień przed ślubem

Gość Iva:)
Witaj kania000:) Tez mam ślub 24 września:)

kini000 :)

Gość kinia000
Witam :) to będzie piękny dzień.........napewno

Gość nusiaczek20
To ja też 24 września hihi Musi być piękna pogoda. Co do bolerek to ja cche kupić sobie dwa jedno z krótkim rękawkiem takie tiulowe a drugie z dłuższym rękawem w razie jak bedzie chłodno :)

kinia000a skąd jesteś?

Gość birminka
ja nie będe miala bolerka, welon zasłoni mi ramionka :) i stresa mam jak choleraaaaaaaaa!!! a ślub dopiero 10 września :D

birminka. No własnie, stres jak nic. A tu już tylko 5 miesięcy do tej magicznej daty. A Ty będziesz miała jakieś bolerko?? Bo ja planuje je tylko założyć tylko do kościoła.

nusiaczek20 opowiedz jaką fryzurkę sobie wymarzyłaś... Bo ja już nie mam pomysłu. Mam z tym wielki dylemat. Moje włosy są średniej dł no i poza tym mam Cienkie włosy, a dokładniej jak to fryzjer powiedział " włos cienki sam w sobie". To jeśli macie już zaplanowane uczesanie to pochwalcie się...

Gość kinia000
do iva:) - z Krakowa, ale ślub zaplanowaliśmy w okolicy do nusiaczek20 - dobry pomysł z dwoma, chyba też tak zrobię. Trudno wyczuć jaka będzie pogoda, ale ja jako optymistka wierzę w to, że będzie ładnie. Najważniejsze żeby nie padało. Najlepiej przez cały wrzesień!!! Prawda dziewczyny? :)

Dziewuszki ja mam 29 września i jakoś pewna jestem ze z moim szczęściem pewnie będzie waliło deszczem. koniec września to już mi się kojarzy z taka typowa jesienna pogoda choć wiem że czasem wrzesień jest tako samo cieplutki jak sierpień oby no :)

Gość birminka
nie kochana, nie będę miała bolerka. welon przykryje ramiona :) a jak nie, to i tak nic takiego. Pan Bóg napewno się nie obrazi :D liczy się schludność i wyjątkowość dnia :)

Gość asianka0889
no właśnie. Miejmy nadzieję, że wrzesień w tym roku będzie ciepły i słoneczny. Poza ślubem też planuję jakieś fajne zdjęcia w plenerze, także się pomodlę.. hehe :)

Gość birminka
uuu, o tym że będzie brzydka pogoda nawet nie pomyślałam :D ale cóz, wtedy biulowe bolerko(bo tylko takie pasuje do sukni) zbytnio by mnie nie ogrzało :) a poza tym będe tak znerwicowana, że będę pewnie aż parować z gorącego przejęcia :D

Czytałam przesąd na necie że Panna Młoda powinna dzień wcześniej przed ślubem dać buty w których wystąpi następnego dnia na parapet okna tak aby szczęście wskoczyło i była dobra pogoda :D moje postawie ale nie wiem czy to coś da hehe

Gość birminka
ojoj!!! ale fajny przesąd :D ja też moje wystawię :) oby tylko nie padało w ten dzień wystawiania pantofelków :D

To ja swoje też wystawię. hehe. Słyszałam tez, że tydzień a zwłaszcza dzień przed ślubem trzeba samemu karmić pieska (jak się ma swojego) to wtedy pogoda dopisze.

Gość nusiaczek20
To ja nie nakarmię mojego pieska :( Odszedł miesiąc temu :( Czuję pustkę w domu i w sercu :(

Gość birminka
Nusiaczek, nie przejmuj się... wiem, że to ogromna strata... :* ja mojego też nie będę karmić, bo zostaje w UK ;/

Bardzo mi przykro z tego powodu -nusiaczek20. Wydaje mi się, że jak ktoś nie ma pieska to można też nakarmić inne zwierzę, obojętnie jakie. Nawet rybkę. hehe

Gość PANNAM2011
Hej dziewczyny Dawno mnie tu nie było:) Do naszego wielkiego dnia zostało tylko 5 miesięcy więć przygotowania idą pełną parą. Ja byłam ostatnio mierzyć suknie ale jeszcze się na żadną nie zdecydowałam. Rozpoczęliśmy też z narzeczonym nauki przedmałżeńskie. A dziś umówiłam wizażystkę. Niestety jedyna wolna godzina na jaką mogła mnie wpisać to 10:00 a ślub na 16 z tym że przed kościołem robimy jeszcze sesje żeby nie znikać z sali. Trochę mam obawy czy to nie za wcześnie z tym makijażem. Jak myślicie? I mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie kupujecie bieliznę na ślub?? Ja chciałam żeby to było coś ślicznego a za razem wygodnego. Mam dość mały biust i myślę żę będe miała z tym problem. Macie może jakieś sprawdzone sklepy i złote rady?? Pozdrawiam

agnes124 --->24.04.2011 ---> majóweczka2011 ---> 05.2011 ---> fioletowy widelec ---> 09.07.2011 ---> aniutek263 ?.09.2011 ---> beatrice_pn ---> 02.09.2011 ---> ally20 ---> 03.09.2011 ---> łódzkie aneta71 --> 03.09.2011 ---> mazowieckie panna wrzesniowka --->03.09.2011 ---> świętokrzyskie aniaaa82 ---> 03.09.2011 ---> mazowieckie ona1234.. ---> 10.09.2011 ---> viki28 ---> 10.09.2011 ---> małopolskie madzia24 ---> 10.09.2011 ---> Mrówelka ---> 10.09.2011 ---> wkrótce panna młoda ---> 10.09.2011 ---> Joanna83 ---> 10.09.2011 ---> łódzki PANNAM2011 ---> 10.09.2011 ---> warmińsko-mazurskie birminka ---> 10.09.2011 ---> Excella ----> 10.09.2011 ----> mazowieckie skarbek88 ---> 10.09.2011 ---> lubuskie Ska'11---> 10.09.2011 ---> K leopatra ---> 10.09.2011 ---> szczesliwa PM ---> 10.09.2011 ---> marcia880 ---> 10.09.2011 ---> podlasie asienka0889 ---> 10.09.2011 --->kujawsko-pomorskiego Przyszła panna młoda ---> 17.10.2011 ---> dolnośląskie Kosteczka20 ---> 17.09.2011 ---> łódzkie Plamka23 ---> 17.09.2011 ---> warmińsko- mazurskie wrzesniowapanna ---> 17.09.2011 ---> dołaczam się ---> 17.09.2011 ---> jagusienka --->17.09.2011 ---> bckm --->17.09.2011 ---> podkarpackie martituska --> 17.09.2011 ---> mazowieckie milenka1988 ---> 17.09.2011 ---> mazowieckie stachula --->17.09.2011 ---> madziula27 ---> 17.09.2011 ---> pomorskie sow ---> 24.09.2011 ---> Iva ---> 24.09.2011 ---> pomorskie 85tka---> 24.09.2011 ---> aasiiiiia ---> 24.09.2011 ---> lubuskie martaaa8998 ---> 24.09.2011---> zachodniopomorskie Basia2410 ---> 24.09.2011 ---> małopolskie Niniorek --->24.09.2011 ---> małopolskie nusiaczek20 --->24.09.2011 ---> dolnośląskie kinia000--->24.09.2011 --->małopolskie Ell1988 ---> ?.09.2011 ---> aida_20 ---> ?.10.2011 ---> Pase ---? .10.2011 --->

Gość aneta711
a jakie macie bukiety? mi się podobają w takich intensywnych kolorach. chciałam takie dla mnie i dla druhny: http://www.weselinka.pl/zdjecie/roze-w-kolorze-rozowym-kontra-rozowe-kantadeski ale mam w sukni bladoróżowy paseczek więc chyba nie będzie to pasować i będę musiała się zdecydować na coś takiego: http://www.weselinka.pl/zdjecie/bukiet-slubny-roze-z-krysztalkami ale te kryształki też muszą być koniecznie wtedy :) A Wy macie już swoje typy?

Gość birminka
ja będe miała bukiet o z 25-30 mocno różowych róż z diamencikami :) ładnie wiązane różową szeroką kokardą :) robię sama :) butonietkę też

aneta711 ja też wybrałam coś w stylu kalafiorka jak to teraz mówią. nie podoba mi się nic wiszącego i wystającego tak aby nie był za duży tylko mały zgrabny i fajnie wyglądał :)