Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia dziekie siodło

Moj synek w lipcu 4 latka skonczy i dalej korzystamy z pieluch.

Polecane posty

Gość do kasi autorki
Twój syn SRA pod siebie! Ale z niego kuźwa Einstein z bożej łaski! :O Zamiast go uczyć czytać naucz go podstawowych zasad zachowania homo sapiens. Jesteś toksyczna. :O

hmmm no przyznam że bardzo długo Twojemu dziecku to zajmuje ale proponuję go zachęcać w inne sposoby. Mój na przyklad nigdy nie korzystal z nocnika tylko od razu jak tylko tate podpatrzył w ubikacji (sama lekarka to poradzila, zeby popatrzyl i chcial tak samo) to podstawka pod kibelek i sikał "po dorosłemu" dzieki czemu w przedszkolu juz umial bez problemu bo tam chlopcy sikaja juz normalnie, a takie nauczone siadac maja problem. Jakos tak wyszlo u nas ze od razu na stojaco i spodobalo mu sie i mial dwa latka i umial. Nawet smial sie ze gasi pożar w ubikacji:) może tak spróbujcie, dla 4 latka to juz moze lepiej niz nocnik... po co uczyc dwa razy.

do kasi autorki wyobraź sobie ze nie musiałam go wcale uczyć :) sam sie zainteresował ksiązeczkami i pytał co to za literki, mój mały mądrala :D

a co uwazasz ze nie jest mądrym chlopcem pod wzgledem czytania. wskaz mi jakies dziecko ktore czyta w wieku niespełna 4 lat co? :D jakis problem? :D :D

Gość tym bardziej powinien
juz dawno pozegnac sie z pampkiem skoro umie czytac robisz z dziecka idiote i tyle

Gość zazdroszcze, moja córka ma
5 lat i dopiero co zaczęła składać wyrazy. Jak Ty to zrobiłaś? To żadko spotykane by 4 letnie dziecko czytało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ksjsshhshdhdh
moj sie nauczył miesiąc przed swoimi 3 urodzinami tak długo sie męczyłam i byłam juz WKURZONA że prawie 3 latek ma w dupie moije nauki i zrobiłam tak na noc dałam podklad pod łozko i nie założyłam pampersa obudził sie rano z suchutka pidzamka wiedziałam już ze potrafi kontrolowac i zwieracze ma gotowe w dzien żadneko pampersa i na noc i sie nauczył trfało 3 dni;-) mam ŚWIĘTY SPOKOJ!!! :-) ty tez tak zrób zdejmij najpirew na coc . PRZEPRASZAM za błędy ale jestem dunką i ucze sie waszego pięknego języka:-) pozdrawiam:-)

kochana żadnego bledu w sumie nie zauwazylam :) moze tak sprobuje tez tak jak mówisz .

Gość mn88
jeśli to nie jest prowokacja, a mam nadzieję że jest, to myślę że nie powinnaś mieć w ogóle dzieci. Pielucha to tylko objaw zupelnie innego problemu problemu który ty masz sama ze sobą. Nie rozumiem takich matek, ktore na własne życzenie robią kaleki ze swoich dzieci. Wychowujesz emocjonalnego kalekę uzależnionego od mamusi i nieprzystosowanego społecznie. Już sobie mogę wyobrazić jaką w przyszłości bedziesz synową.... Spadam stąd, bo mi się za bardzo ciśnienie podnosi.

Gość mn88
teściową miało być

no wlasnie mn bo juz tak czytam :) a od mojego synka to sie nie mart, ciekawe czy twoje głąby czytaly w wieku 4 lat hahaha :D

Gość mn88
i nie mów że to nie z wygody, łatwiej zwinąć pampersa i wyrzucić do kubła niż prać osrane majty. i żeby nie był, wiem co piszę, bo ja prałam prawie przez rok, ale nie założyłam pieluchy dla własnej wygody.

Gość mn88
o, zabolało słowo prawdy? Mój synek jest w wieku twojego, już dawno korzysta z sedesu, a czytać ma czas się nauczyć. Ja nie krytykuję twojego dziecka, tylko ciebie, jakbś nie zauważyła. I nie wyzywam twojego dziecka od obsrańców, więc mi tu z głąbami nie wyjeżdżaj, bo pokaujesz tylko swoją słabość i prezentujesz twoją "kulturę"

Gość mn88
a to że czyta, ja też czytałam i co z tego? Tylko zanim się nauczyłam czytać w wieku 4 lat, to najpierw jako 1,5 roczne dziecko przestałam korzystać z pieluchy, Chcesz mieć magistra w pampersie?

sluchaj dziewczyno tak jak i twoj czytać biedny nie umie tak i mój z nocnika nie korzysta "i ma czas jeszcze sie nauczyc" :D jeszcze cos? :D

Gość pojdzie do szkoly to bedzie
mial srednia 6.0 i dalej bedzie chodzil z pielucha. rzeczywiscie bedzie wyjatkowo uzdolniony :P swoja autorko robisz niezle bledy, moze genialny synek zacznie cie uczyc ortografii?

nie musze tu poprawnie gramatycznie pisac a jak masz problem ze zwozumieniem tego co pisze no coz.. nie czytaj proste :D

Gość mn88
szkoda mojej klawiatury na ciebie. Pa

*droga wiesz w zyciu dziecka sa poszczegolne etapy rozwoju ktore sluza temu zeby uksztalowac dziecko na normalnego czlowieka. najpierw uczymy sie zalatwiac a potem czytac :) ale widze ze ty wczesniej wyslesz go na studia niz nauczysz robic kupe do sedesu, zeby udowodnic ze ewolucja sie myli

Gość ami 30
zleciały się zazdrośnice!!!!!!!!! osobiście wolałabym by moja córka była małym geniuszem niż szybciej robiła do nocnika!!!!!!!

a wiesz jaka jest roznica miedzy ortografia a gramatyka?? :) moze zapytaj synka zanim sie zblaznisz :)

pisanie pod nowym nickiem nic ci nie da, mamusiu geniusza :D

pojdzie do szkoly to bedzie hehe co cie tak boli ze 4 latek sam czytaq co? :D :d :D

ami dzieki ale przyzwyczailam sie juz

pojdzie do szkoly to bedzie ja mam jeden nik idiotko :O :O szkoda mi czasu na taka tępą osobe jak ty :d :D

nic mi nie szkoda poza twoim dzieckiem :) biedny obsrany 4 latek, opieka spoleczna powinna sie toba zainteresowac :P jestes niedorozwinieta emocjonalnie i to widac po pierwszych postach nawet nie trzeba czytac calosci wypocin :P

ojojoj i co myslisz ze mnie ruszysz piszac obsrany 4 latek? hehe chcialabys miec takie dziecko ale bog cie niedorozwojem pokaze zobaczysz :P

Gość no dajesz o sobie świadectwo
jak brakuje argmentów obelgami rzucasz. Brawo!!! Potwierdzasz tylko, że twoją kulturę trzymasz w pampersie swojego syna

o prosze! to samo IP hehe musisz zmieniac nik zeby wygladalo ze niby ktos jeszcze mnie atakuje ? co za idiotka :O :D

Gość no dajesz o sobie świadectwo
idiotką sama jesteś i z każdym postem to potwierdzasz