Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 allasandro

dziwny rozmiar Stanika

Polecane posty

Go艣膰 vfdgjnfiboighjghg
a obw贸d to masz mega za du偶y w tych stanikach, bo obw贸d zawsze powinien by膰 jakie艣 5cm cia艣niejszy i dobrany tak 偶e na najlu藕niejszym zapi臋ciu idealnie dociska a z czasem dalsze zapi臋cia s膮 po to 偶eby na nie zmieni膰 gdy si臋 stanik troch臋 rozci膮gnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 allasandro
vfdgjnfiboighjghg by膰 moze tak bedzie ale t艂umacze Ci ze wszystko w nich jest tak jak powinno wedle artyku艂贸w kt贸re czytam. jest dobrze opiety pod biustem, gdy podnosze rece do g贸ry to sie z ty艂u nie podnosi w艂asnie. poprostu zamiast 85 C na nich powinno pisac mniej :D nie wiem czemu tak nie jest ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfdgjnfiboighjghg
to si臋 na spokojnie zmierz jeszcze raz bo to co piszesz jest w naturze niewykonalne:) jak ci pasuje 85 i jest ciasny to nie jest mo偶liwe 偶e masz 71 no co艣 poknoci艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
meggi nie rozumiesz - tam tylko pisze 85 bo tak w rzeczysiwtosci nie ma skoro mam 71 a ten stanik opina mnie dobrze, ta numeracja z targu jest do dupy ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggie21
To nie rozumiem w czym widzisz problem. No艣 te zwoje bazarkowe staniki i nie zawracaj nikomu g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
KObietki jeszcze raz, zmierzy艂am sie i mam 71 , na moim staniku pisze ze jest 85 ale on jest na mnie ciasny czyli na bank nie ma 85 w rzeczywisto艣ci, sci膮gne艂am stanik i zmierzy艂am luzno ile ma od zapiecia do zapiecia i wysz艂o 71 :D czyli numaracja na staniku jest fa艂szywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfdgjnfiboighjghg
to trzaba by艂o od razu se stanik zmierzy膰 a nie komu艣 dupe zawraca膰 bez powodu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
bo Chcia艂am z Wami porozmawiac :) czY to takie straszne? nie przymuszam nikogo do odpowiadania przeciez :) chcialam poprostu poznac wasza opinie :) Mo偶e kt贸ras z was tez miala taka sytuacje. nie wiem jestesmy kobietami powinny艣my ze soba rozmawiac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
vfdgjnfiboighjghg zawsze jestes taka niezyczliwa? co z Wami kobiety - skjoro Ci dupe zawracam to po co odpisywa艂as? nie przymusza艂am Cie do tego. Czemu cz艂owiek nie ppotrafi byc z natury uprzejmy ... ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p.....8
ja mam 86 wq biuscie i 72 pod biustem i wygodnie czuje sie w 70 czy 75 C ,ale keidys sparwdzilam na pewnej stronie itnernetowj i wynika ze mam 65 D................. ale taki stani ktrudno znelzc wiec nadal nosze 70C

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p.....8
do autrotki ,no ale co jak co- A to nie masz szans zebys miala.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
no w艂asnie ot贸偶 to ze jak powiem na targu ze chce 65 E to kobieta mi popuka po czole :D moze skusze sie na taki triumph - o zobacze nowy wymiar Stanika :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
p.....8 wed艂u tabeli w trumphu taki mam- wedle ich- mis A to 12 cm r贸znicy miedzy obwodem pod a w biuscie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witajcie w 偶yciu....
triumfy s膮 jeszcze gorsze od zstanik贸w bazarkowych i 艣rednio po 150z艂 mi obwody 75 porozci膮ga艂y si臋 do 100cm prane w r臋kach w letniej wodzie w perle ..maskra po 3m-cach noszenia nadaj膮 si臋 na 艣mietnik a jeszcze baby w triumfach nie maj膮 poj臋cia o prawid艂owym doborze stanika :( ju偶 lepsze te polskie firmy co szyj膮 staniki nawet takie alles

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leleoslaw
Poka fote

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Galleryja
co艣 chyba ci sie pomyli艂o - to przeciez niemo偶liwe, 偶eby艣 nosi艂a na obwodzie 71 cm co艣, co ma 85 cm. To ju偶 sie nawet nie przesuwa, tylko lata na wszystkie strony, a funkcja utrzymuj膮ca jest absolutanie zadna. No chyba 偶e to nie bylo w centymetrach, tylko w jakich艣 decycalach czy innych jednostkach. No, albo na bazarze daj膮 obw贸d 70 cm i opisuj膮 jako 85 - tak z oszcz臋dnosci czy nie wiem jak to inaczej rozumie膰. Jak te staniki nosi艂a艣, zawi膮zywa艂a艣 z ty艂u na kokard臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Galleryja
No dobra, przeczyta艂am teraz wypowiedzi, to ju偶 wiem, o co chodzi. w kazdym razie kobita z triumfa ci "dobrze" m贸wi - rozmiar bedzie inny. We藕 sobie 65 i odpowiednio dopasowan膮 literk臋. W triumfie mo偶e byc inaczej, oni maj膮 "star膮" numeracj臋 i takiego rozmiaru pewnie wcale nie bedzie. Od bidy spr贸buj 70C-D czy co艣 w ten dese艅, pokr臋c sie, popodno艣 r臋ce, 偶eby zobaczy膰, czy si臋 rusza, czy wszystko jest stabilne. Rozmiar贸wki mo偶na sobie ustwi膰 jakie si臋 chce, co widac, na przyk艂adzie bazarku - grunt to zeby stanik trzyma艂 dobrze cycki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch....a sukienka z bolerkiem
pomierzy膰 si臋 ;P a triumph chujowy jak ta lala szajs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julitkaszybka
A ja mam rozmiar 70FF. To dopiero trudno stanik znalezc... musze za granica kupowac...Ale od biedy w 75e wejde jak inaczej nie mozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malakijaaa *
Kochane widz臋 ,偶e znacie si臋 na doborze stanika czy mog艂yby艣cie mi powiedzie膰 jaki ja powinnam kupowa膰 rozmiar?? mam 68 pod biustem i 79 z g贸ry dzi臋ki za pomoc:* :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest jeszcze jedwab sztuczny
ja mam 75G albo 70H nie przebijesz mnie pozdr ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieszcz臋艣liwa77
Domniemana Pomara艅czo, przejd藕 si臋 do Tesco - na pasa偶u jest butik Donna, w nim bardzo mi艂a pani, kt贸ra ch臋tnie doradzi przy zakupie. Mo偶esz staniki mierzyc do woli i jeszcze dostaniesz kart臋 rabatow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhenia
best bra - to tak w teorii; w praktyce rozmiar rozmiarowi nier贸wny; oczywi艣cie trzeba miec jaki艣 punkt wyj艣cia i powinien nim by膰 wynik z tego kalkulatora - ale to jeszcze nie znaczy, 偶e jak komu艣 wyjdzie 70F, to ka偶dy stanik o rozmiarze 70F b臋dzie dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ano r贸偶nie to zale偶y
jaki materia艂 jaki producent mierz臋 jeden 70G i obw贸d jest ok a miska male艅ka mierz臋 inny 80E i si臋 ledwo dopinam a miska ma艂a

Udost臋pnij ten post

Hhhhenia, oczywi艣cie, 偶e kalkulator to wskaz贸wka nie wyrocznia :) Ale 偶eby to sprawdzi膰 to trzeba mu jednak zaufa膰 i si臋 nie ba膰 wyniku, a nie manipulowa膰 przy danych, 偶eby wysz艂o jak chcemy, bo to nie ma sensu. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna wariatka z kafe
co do rozmiar贸w i producent贸w to s膮 jaja jak berety ;) brytyjczycy przynajmniej oznaczaj膮 w膮sko fiszbinowy szeroko fiszbinowy ,艣ci艣liwy rozci膮gliwy a u nas normalnie cyrki , m贸j ulubiony i najlepiej dobrany stanik to 75E z takiej polskiej firmy niedrogiej Linaise drugi szafirowy z BodyLine (niemiecka firma b.rzadko spotykana w moim regionie) 80E (miseczka idealna ale obawy ,偶e obw贸d si臋 mo偶e rozci膮gn膮膰)no i drugi z tej firmy 80F ...miseczka nie do ko艅ca dobra bo ciut ciasna ;) z Polskiego biggi (www.biggi.pl) mam 75G ;) innego producenta mierzy艂am 75H bo nie by艂o 75G na stanie i...obw贸d jak chyba 85 no to mierz臋 70G(bo 70H akurat posz艂o p.chwil膮) obw贸d idealny miseczka ciut ciasna...za to jeszcze innego polskiego producenta 75mnie nawet nie obsta艂o a w 80 ledwo na bezdechu si臋 zapi臋艂am ...tylko miseczka zosta艂a 80F miseczka ciut ciasna :( z kolei bardzo niedocenian膮 polsk膮 firm膮 jak zauwa偶y艂am jest ..Konrad cudna polska bielizna zaczynaj膮ca si臋 od 65obwody ;)no tylko maj膮 miseczk臋 do E/F ale w planach ponoc maj膮 szycie wi臋kszej bielizny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
Witam ponownie tu autorka tego posta :) a wiec po naprzymierzaniu sie wielu stanik贸w dosz艂am do konsensusu :D chyba mam 70E - jak dumnie brzmi :D 65 E nie mierzy艂am bo 70 juz wydawa艂 mi sie za ciasny a nawet takowego 65 nigdzie nie by艂o ;/ . jeszcze tylko zastanawia mnie dlaczego meggi21 majac takie same wymiary jak ja uwa偶a ze ma ma艂y biust, ja rozumiem ze kobiety przesadzaja, wyolbrzymiaja ale 偶eby tw贸j ch艂opak tak mowi艂? naprawde dziwne ;/ mnie zawsze wszyscy gadaja ze mam duze, mo偶e dlatego ze jestem szczup艂a i takie wra偶enie to sprawia. A wiec apel to meggi21 : masz cudowne , wieksze piersi :) a co do tego elektronicznego "mierzacza" :D to mnie pokazuje 65E - czyli chyba dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allasandro
acha i jeszcze popieram Staniki KONRAD sa wspania艂臋, jak oglada艂am w trumphie to nie do艣膰 偶e drogie to jeszcze nic mi w oko nie wpada艂o ;/ a KONRADA to bym wszystkie kupi艂a po kolei - wszystkie pi臋kne :) i duzo taniej ni偶 triumph

Udost臋pnij ten post

popieram pochwa艂y Konrada - 艣wietna firma czesto kupuje tam bielizn臋 i jestem bardzo zadowolona, ostatnio zam贸wi艂am jeden biustonosz Konrada i jeden Dama Kier ten drugi r贸wnie偶 bardzo przypad艂 mi go gystu - 艣wietnie le偶y, do tego niesamowita dba艂o艣膰 o detale, misterne zdobienia itp. itd. ;)

Udost臋pnij ten post