Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

'a nie możemy poprzestać na czubieniu?' Po co od razu cokolwiek deklarować? Pozwól tej znajomości powoli kiełkować ;)

Pozwól tej znajomości powoli kiełkować e tam wolę wyrwać chwasta:P

to juz niech się martwi ten, ktoremu będziesz nadal asystować, ja jestem w hierarchii bezpieczne wyżej w kwestii CB możesz być nawet prawie boska :P

lusiu wiem o co ci chodziło ale takich bajek nie biorę nawet pod uwagę więc i nie komentuję :)

"ale takich bajek nie biorę nawet pod uwagę więc i nie komentuję" i słusznie, asystentka powinna znać swoje miejsce i zadania do wykonania (jak zauważyłaś, nie ma w nich tego komentowania) ;-)

'wolę wyrwać chwasta' No cóż, niektórym śni się po nocach Colin Firth a Tobie będzie się śnił CichoB. :P

i słusznie, asystentka powinna znać swoje miejsce i zadania do wykonania (jak zauważyłaś, nie ma w nich tego komentowania) lusiu twoje asystentki mogą ci nawet buty czyścić :P ale jak słusznie zauważyłaś- ja do nich nie należę :P

No cóż, niektórym śni się po nocach Colin Firth a Tobie będzie się śnił CichoB. przyznaj się sukienko dałaś się nabrać na tego dilera reklamowanego przez orange na topiku obok:P

i całe szczęście ! wystarczy, ze się z Tobą męczę na stopie prywatnej nikt nie powiedział, że będzie lekko :P

Tak szybko lodziki poszły w bioderka?? chwalisz się babską zawiścią ?:P też posiadam:P

Płatnik czy beneficjent? Ciekawszej odpowiedzi udzielił jednak Bronisław Komorowski: "Najważniejszym obszarem polskich nadziei i szans jest Unia Europejska. Polska bardzo zyskała na wejściu do niej - jesteśmy płatnikiem netto, czyli więcej pieniędzy otrzymujemy niż wpłacamy do budżetu Unii. Według KE Polska jest krajem, który najlepiej wykorzystuje środki UE." I tu marszałek Komorowski się pomylił. Płatnikiem netto jest bowiem taki kraj członkowski Unii Europejskiej, który do budżetu unijnego wpłaca więcej niż z niego otrzymuje.

CiachoM (S?)' Bardzo ładnie! to bierz:P tylko podróbę nie oryginał :P

Ike, z całej tej wypowiedzi tylko babska coś mi mówi wypierać się również u,iem lusiu zaskocz mnie bardziej :P

'to bierz' A co Ty tak go wszystkim wciskasz? Któraś w końcu weźmie a potem będzie płacz w poduszkę za znajomościa, która nie zdążyła wykiełkować :P Lusiu polecam :)

to ja wciskam wam?? czy wy mi ??? ja tylko grzecznie i zdecydowanie odmawiam:P

Druga Irlandio, nie dość, że nie zauważyłeś, że top został przechwycony, to jeszcze wypowiedź nie jest nawet na temat pierwotny. No no :)

"zaskocz mnie bardziej " Ike, skoro sobie życzysz, wyjawię Ci moje wnioski oparte na dość już zaawansowanych obserwacjach. Nie poznałaś ich dotychczas, bo wiadomo było, ze nie wiadomo, jak zareagujesz. Ale skoro ma być zaskakująco, to już wszystko jedno. Wniosek: Ike. (czy trzeba mówić coś więcej??) ;-)

'to ja wciskam wam?? czy wy mi ??? ja tylko grzecznie i zdecydowanie odmawiam'' Bidulka :)

Ike, skoro sobie życzysz lusiu to skoro jesteś taka chętna życzenia spełniać :) to wiedz, że ja sobie życzę bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo wielu rzeczy także na ten planowany od ponad dwóch lat odwyk- chwilowo się nie wybieraj:P sukienko- dziękuję za zrozumienie:P:P:P

Ike, ale w taki upał może się nie rozpędzaj za bardzo, bo to się można jeszcze bardziej przegrzać nie podołasz?:P