Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

nie, to specjalna samokamuflujaca petla czasowa, wersja kieszonkowa mój najnowszy wynalazek:)

dzis u ciebie biegun goraca? lusiu odpowiedz skoro ZS tak ładnie pyta:P

tej niespełnionej Twej prośbie przetłumaczenia przy czym?????????

lusiu powiedzmy sobie szczerze nigdy nie wierzyłam w twoją szwajcarię teraz mam na to dowód i nie omieszkam go wykorzystać

Ike, mam program zmieniający Twoje polecenia na prośby, nie wolno? to tego wynalazku się nie przyznaję i szczerze powiedziawszy w jego istnienie nie wierzę :P

obronę białogłowy pod moją postacią nie depcz ludzi!

"to tego wynalazku się nie przyznaję i szczerze powiedziawszy w jego istnienie nie wierzę" Ike, skad Ty byś miala czas na opracowanie tak trudnego do wdrozenia programu?? wiesz jaki trudny orzech do zgryzieni mialy mozgi majkrosoftu, kiedy zwróciłam sie do nich z prośbą o jego wynalezienie?!!

jaki trudny orzech do zgryzieni mialy mozgi majkrosoftu, kiedy zwróciłam sie do nich z prośbą o jego wynalezienie?!! o masz aż tak ciężko przyszła im odmowa?

"dwie wampirzyce" ja na wszelki wypadek nie dziękuję, bo to jakbym Was komplementowała, a co za dużo ... ;-) Ike, tak dobrze mnie oceniaszże sądzisz, iż majkrosoft odmówił, więc sama sobie ten program napisałam?

Ike, tak dobrze mnie oceniaszże sądzisz, iż majkrosoft odmówił, więc sama sobie ten program napisałam? ten co to go nie ma ??

Luśka z Windsorów Moze lepiej nie, bo jeszcze sprowokujesz baobaba do rycerskiej postawy wzięcia w obronę białogłowy pod moją postacią Taka mała errata - Ike raczej może sprowokować do odrzucenia rycerskości.

"Taka mała errata - Ike raczej może sprowokować do odrzucenia rycerskości. " Nie, nie, Ike sprowokowałaby Ciebie na swoją szkodę do wzięcia mnie w obronę ;-) Ike, on jest, ten program, już Cię informowałam :)

Taka mała errata - Ike raczej może sprowokować do odrzucenia rycerskości. cholera no lubię go coraz bardziej! :D lusiu a ja ci napisałam, że absolutnie w jego istnienie ( programu) nie wierzę :P

Nie, nie, Ike sprowokowałaby Ciebie na swoją szkodę do wzięcia mnie w obronę Nie, nie, by wziąć Ciebie w swoją obronę przed Ike musiałbym rycerskość odrzucić i mieć jednocześnie. Normalnie graf zero, skoro już przy algorytmach na Ike jesteśmy.

nie będę:P ( myślę, że chciałaś mnie zrobić w bambuko i myślałaś, że tym bardziej będę czytać z należytą uwagą, więc zrobię ci na złość )

Ponieważ najlepszą obroną jest atak, w obronie jednej Białogłowy musiałbym zaatakować inną, a to jest raczej mało szlachetne. Czyli być i nie być zarazem. Swoisty paradoks rycerza sterroryzowanego.

Gość zrob mu loda
a na chuj sie w ogole starac aby zdobyc jakas szmate? jak bedzie chciala to i tak przyjdzie.. a jak nie to ita k cie oleje chocbys nie wiem co robil proste jak drut

to wy tu się ZB z lusią dogadujcie a ja- ponieważ nie przepadam za rycerzami- skorzystam sobie z ZSa:)

"Swoisty paradoks rycerza sterroryzowanego." hm.. niezły temat na kafe magisterkę, kto chętny? Ty, Ike zdajesz się posiadać wystarczającą ilość talentu, energii i zainteresowania przedmiotem, czyli obiektem pracy? :-)