Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

wy ike wykorzystacie wszystko przeciez wy ZS nas tylko naśladujecie?

"widzę lusiu ty zamiast innowacji skupiłaś się na szkoleniu się od pomarańczy" Ike, to był kolejny dobry uczynek, chciałam Ci sprawić przyjemność i sprostać Twoim oczekiwaniom w postaci przypisanych mi niewiele wyżej pomarańczowych cech :)

wy ZS nas tylko naśladujecie? po kucykach pony to widac idealnie ze względu na upały czytamy topik od końca??

Ike, to był kolejny dobry uczynek, chciałam Ci sprawić przyjemność i sprostać Twoim oczekiwaniom w postaci przypisanych mi niewiele wyżej pomarańczowych cech wybroniłaś się (dobry uczynek za dobry uczynek- jesteśmy kwita jak coś )

ike, ze wzgledu na upaly wyprawiacie bardzo dziwaczne rzeczy a rozwiń :)

a rozwiń a top sobie nie mogę lusia czeka na cichobaba

" Krokodylka1 Kobiet sa różne i rózne typy, najczęściej: różne typy urody, im się podobają. Ale sedno atrakcyjności jest dla ogromnej większości takie samo: 1. pewny siebie, w pozytywnym znaczeniu, czyli: nie wątpiący w siebie i swoje możliwości z pokorą i szacunkiem do świata, silny psychicznie. 2. z poczuciem humoru i NIE JEST to opowiadanie kawałów tylko nie branie zbyt serio każdego tekstu, który mógłby zaburzyc równowagę i dołożyć się do kompleków a także poczucie humoru, to udobruchiwanie zaciętych sytuacji tym humorem, czyli jednym słowem: = NIEPRZEJMOWANIE SIĘ ZBYTNIE i nie branie słów do siebie. 3. wyrozumiałość - dla innych i też dla siebie. 4. szarmancja, rycerstwo, elegancja - facet z klasą czyli zawsze ubrany STOSOWNIE do sytuacji, uprzejmy, taktowny. 5. słuchający i ludzi i przede wszystkim swojej kobiety. 6.myślący: taki co widzi świat dokoła i go zgłębia. Jak zdobyc sympatię kobiet? Spełniać powyższe warunki. Co tam jeszcze kobietki?" Ad pt. 2 To chyba raczej kobiety nie powinny brać za dużo do siebie, faceci się tak łatwo nie obrażają, Wam wystarczy powiedzieć coś nawet miłego ale prosto i już obraza bo to ma tysiąc podtekstów ;) Ad pt.3 Ja jestem wyrozumiały dla tej osoby która taka jest dla mnie inaczej mówi się "trudno, przeżyję" Punkt 6 wyklucza p.5 Tyle w temacie :D

to ty czekasz na baobaba" zdradziło mnie te": MS wróć ! ??:P

"chcesz sie do czegos przyznac?" Tak, do ponadprzeciętnych zdolności percepcyjnych (i słabych podpuszczających) - zależy którego z Was you two wziac za kryterium oceny wspomnianych zdolnosci ;-)

you two przegięłaś skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Nie cieszysz sie, że znów mnie zainspirowałaś?? już się do tego przyzwyczaiłam:)

Bardzo proszę lusiu skoro jesteś przydaj się na coś przełóż mi to "na moje"

"wziac za kryterium oceny wzorzec w sensie?" wzorzec jest widoczny jak na dłoni, wiec pewnie chodziło mi o ocenę reakcji wzorców na moje podpuszczenia i recenzje/oceny ;-)