Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bocianiątko

Uwaga wszystkie mamy jest fajny konkurs a do wygrania łóżeczko turystyczne

Polecane posty

Gość bocianiątko
Ja mam identyczne łóżeczko i jest bardzo zadowolona. Dobre wykonanie i świetny design. Moja mama nawet była zaskoczona chociaż była przeciwna łóżeczku tego typu. Dokupiłam tylko materacyk.Z doborem nie było problemu bo łóżeczko ma standardowe rozmiary. Oglądaliśmy z mężem setki chyba tych łózeczek i gorąco polecam. A konkurs rzeczywiście swietny.

Gość mamaadasia23
Ja mam identyczne łóżeczko i jest bardzo zadowolona. Dobre wykonanie i świetny design. Moja mama nawet była zaskoczona chociaż była przeciwna łóżeczku tego typu. Dokupiłam tylko materacyk.Z doborem nie było problemu bo łóżeczko ma standardowe rozmiary. Oglądaliśmy z mężem setki chyba tych łózeczek i gorąco polecam. A konkurs rzeczywiście swietny.

Gość dsdds
jasne nie wchodzic wirusssssss

Gość ania345678
Dlaczego wirus? Ja też dzisiaj wzięłam udział w tym konkursie i nic dziwnego nie zauważyłam. Cenkowo przecież to strona gdzie mozna sobie porównać produkty.Działa jak Ceneo tylko jest z artykułami dziecięcymi

Gość zuzulka
Bardzo fajna ta porównywarka.Korzystam z niej przy każdym zakupie przez internet. A w konkursie udało mi się wygrać fotelik samochodowy. Nie jest to żaden wirus zapewniam

Gość pszczółkamaja
mamaadasia23 Mogłabyć coś więcej jeszcze dodać o tym łózeczku Babybutterfly? Strasznie ono mi się podoba widziałam opinie na cokupić i są wszystkie pozytywne.mogę ewentualnie prosić jakieś zdjęcia na priw?

To marketing szeptany :-) więc raczej o łózeczku więcej się nie dowiesz :-)Marketing szeptany to stosunkowo nowa forma reklamy, polega na umieszczaniu na forach reklam pod płaszczykiem "mi się podoba"; "ale fajne"; "powinnyście spróbować" - nierzadko ta sama osoba odpowiada sobie na post, jako inna, że już spróbowała, że świetne, och, ach :)

Gość 1990 :D
e tam to jest podróba graco contour... a wiecie ile ten kosztuje????????

hmm niecałe 280 zł w tym wypadku kupiłabym podróbkę :P

Gość pszczółkamaja
Kurcze strasznie mi się ono podoba zresztą GRACO też tylko jest mniejsze :( i cena jest straszna .No nic zaryzykuję ,kupię go dzisiaj i jak przyjdzie to Wam opiszę

w polsce jest straszna ja w uk kupiłam za 100funtów czyli okolo 450 zł? :D córka w nim spała 2 i pół roku... polecam!

ngLka ty pewnie coś o tym wiesz bo co kilka tygodni widzę tu na kefe twoje topiki gdziereklamujesz swoje 'wyroby'.. :P

Gość pszczółkamaja
No i kupiłam..268,40zł+ koszt wysyłki 20zł. zdecydowałam sie ze względu na kolorystykę nie cierpię tych różowych i iinych kolorów które nijak nie pasują do pokoju. Będę go mieć na jutro więc jak tylko go złoże to dam znać czy warto. jest gwarancja oraz w terminie 10 dni mogę go oddać jeśli nie spełni moich oczekiwań

Gość nikusia_jana
To napisz jutro...ja też go obserwuję. Zawsze łatwiej jak ktoś doradzi

Gość sdf
ale bzdura jedna osoba sobie samej piszeeeeeee

1990 - mylisz pojęcia. Nigdzie nie zakładam tematów (mogę policzyć na palcach jednej ręki ile topiców założyłam na kafe).i naucz się odróżniać PODPIS od ZAKŁADANIA NOWEGO TEMATU a to wszystko jeszcze od czegoś, co zwie się MARKETINGIEM SZEPTANYM a nie będzie trzeba niczego wyjaśniać ;)

Gość mamaadasia23
Boże co wy z tym marketingiem szeptanym tak w kółko. Jak mają fajne rzeczy niech reklamują.Mój syn osobiście korzysta z takiego łóżeczka i jestem zadowolona. Mozecie zobaczyć zresztą zdjęcia jak wygląda łóżeczko eksploatowane ostatnio bardzo przez mojego syna: http://picasaweb.google.pl/117793777033592971589/AdasIOzeczkoBabybutterfly# A tak w nawiasie to chyba jedna z osób chce tutaj bardzo zaistnieć i non stop siebie samą reklamuje. Pozdrawiam wszystkich i konkurs fajny .Warto wziąść udział.

Gość jaaaaaasne
jasne mamusiu_adama_srusiu i dlatego napisalas zaraz na poczatkku odpowiedz o tej samej tresci, z minutowa roznica pod dwoma roznymi nickami? wypierdalac z tym sztucznym nakrecaniem na konkurs!!!!!!!!!!!!!

Gość mamaadasia23
Nawet pomylić się nie można bo jedna gnida siedzi i oczernia.Chciałam dać tylko odpowiedż że mam takie w domu i niechcący wpisałam nick bocianiątka. I co się takiego stało? Poprawiłam się pod swoim nickiem i tyle.Więcej gadania niż rozumu u ciebie widzę, a marketing szeptany to chyba Ty prowadzisz pisząc takie pierdoły.Idż zająć sie czymś poważniejszym a nie oczernianiem i pieprzeniem głupot

Gość jaaaaaasne
gdybys z tym tematem nie miala nic wspolnego, z jego zalozeniem ani z konkursem to szczerze jebaloby cie czy ktos stwierdzi tutaj jakis spisek czy nie, a ty az kipisz wiec mam pewnosc ze sama jestes pomyslodawczynia zalozenia tego tematu i reklamujesz pod iloma nickami sie da... jestes zalosna.... idz sie lepiej dzieciakiem zajmij bo ze zdjec widac ze zaniedbany... mamusia zamiast sie dzieckiem opiekowac to siedzi na kafe i pisze ile wlezie nienawidze reklam na forum, pisalam ci juz, wypierdalaj z tym gownem stad!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaaaasne
i fajna pomylka buahahahaha napisac pod tym samym nickiem odpowiedz na swojego posta, to jest kochanienka juz idiotyzm do kwadratu wiec sie nie osmieszaj pusta palo :DDDDDDD uwierzy ci chyba w to tylko twoj synus :DDDD