Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zszokowana

Boze:-o Czy znajdę w Polsce wodu do picia dla dzieci

Polecane posty

Gość Jestem zszokowana

z takim "dzióbkiem"? Cos w stylu butelki jak KUBUS PLAY,tylko,ze mi chodzi o zwykla,zdrodlaną wodę:(

Gość Jestem zszokowana
w temacie mialo byc wodę,sorki

Gość a jak zrobilas sobie dziecko
ależ kuźwa masz problem, tyle osób zalanych a ty głupiej wody nie umiesz w czajniku zagotować i ostudzić dla dziecka

Gość atakatam
znajdziesz, wystarczy poszukać :O

Gość Jestem zszokowana
woda w moim kranie nie nadaje sie do picia..szukalam wlasnie w sklepach i nie moge znalezc:( A to,ze ich zalało to nie oznacza,ze mam sie teraz chlastac.Oni tez by sie mna nie przejmowali

W sklepach sa nestle aquarel..tylko,ze cala zgrzewke trzeba brac a to kosztuje:-o

Gość do tej co sie tak wymadrza
a ty nie masz kuzwa wiekszych problemow?ludzi pozalewalo a ty piszesz glupoty zamiast kurwa zamknac sie i sie o nich modlic?!

jesli chodzi o zwykla wode mineralna to jest tez z takim dziubkiem aqua sports u mnie wiec i pewnie u ciebie tez

Ja z takim dzióbkiem kupuje "nałęczowiankę junior" oraz "Jupik aqua" .Nie wiem czy ta druga jest do kupienia "zwykła" bo ja kupuje smakową. A co z Twoją wodą jest nie tak?

Gość gryczka
Nestle aquarel, niekoniecznie trzeba całą zgrzewkę, mojemu mężowi udało się ostatnio pojedynczą butelkę kupić. Z tym, że jest to malutkie, chyba tylko 300ml.

Gość ja kupuje taką wodę
mój syn ma 3 lata,od 2 lat pije tylko wodę nestle, tą z rysunkami.kupuję ją w Tesco.a jak mi się skonczy zgrzewka to mu czasem wleje nałęczowianki.

nie wiem gdzie wy mieszkacie że musicie po całej zgrzewce kupowac Nestle aquarel ja kupuje po 1-2-3 butelki i nie ma problemu

Gość Jestem zszokowana
moja woda smierdzi:-o

Gość chicgui
nestle mozna kupowac tez na sztuki, jest jeszcze kubus waterr bezsmakowy, jakas tam sport, i kilka innych, wiec mysle, ze problemu nie ma

Matkooo, nastepna kretynka ktora tym razem nie wi gdzie wde kupic. Czy wy matki juz calkiem zwariowalyscie, czy jak? Autorko , nastepnym razem zaloz temat -jak ubrac dziecko w taki upal.

Gość ja kupuje taką wodę
u mnie można z powodzeniem kupić pojedyncze butelki nestle, ale ja w tesco kupuję od razu całe opakowanie bo mam na dłuzej.

japierdziele, a to juz nie mozna kupić zwykłej wody np, Żywiec czy Mamja i Ja i przelać dot akiej butelki z dzióbkiem? to jest jakis prolem czy jak? :o Ja nie czaje niektórych forumowiczek a zwlaszcza ich 'problemów' :o Mam wrażenie, że niektóre by żywcem ZGINĘŁY bez forum i opinii innych :o

Gość marta grzechu warta.
nie spotkałam

Gość Juli1303-
Nie , nie można bo Polska to takie wielkie zadupie że wody z dziubkiem nie ma. Nie róbcie z siebie takich wielkich zagranicznych dam...z resztą co jedna to za tą cywilizowaną granicą dorabia sie jako sprzątaczka a wraca do polski jak księżniczka na slumsy....żałosne

Gość a to twoje dizecko nie umie pi
pic z normalnego kubka?? bierzesz do torby normalna wode i kubek plastikowy i dajesz dziecku

jest mnostwo takich wod - nawet kubus ma takie. a jezeli to taki problem kup jakis sok (np kubusia), po wypiciu umyj 'korek' i uzywaj go do wody

Gość Jacek i Placek
wodu ci u nas w chuj

Gość Jacek i Placek
frytku i kolu tesz