Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzakaLAKA

Muszę dźwigać swój krzyż..

Polecane posty

ile ty masz lat kobito maz mojej siory tez mowil wroc jak mu sie znudzilo nadskakiwanie kochanka a po roku znowu zupelny brak komunikacji i poszukiwanie lepszego towaru i nie wierz ze pokocha obce dziecko

Gość CzakaLAKA
Mątfish, swoje pewnie przeszłaś, więc wiesz, jak to jest. Ale trzeba się uczyć na błędach, ja wyciągnę wnioski z czyichś błedów

Gość Mątfish
Ah wtedy problemy to dzisiejsze ulotne chwile szczęścia ;)) naprawde spotkało Cie ogromne szczęście, sama chciałabym mieć dziecko z facetem ktorego kocham na pewno wszystko się ułozy

Gość Mątfish
I to chyba bedzie najlepsze wyjście. Pewnie gdyby nie dziecko zapragnęłabyś powrotu do ex i zapewne wszystko by się inaczej potoczyło widocznie tak musiało byc

Gość CzakaLAKA
Mątfish, swoje szczęście też na pewno odnajdziesz ;* trzymam kciuki

Gość a mnie nie podoba
spokojnie, hormony ci buzuja. do ojca dziecka tez cos czujesz i skup sie na tym jak bedzie fajnie a nie na tym ze fajnie bylo z bylym. bylo milo ale sie sonczylo. bedzie fajniej

Gdyby się odezwał do mnie miesiąc temu, jak nie byłam w ciąży, od razu bym do niego pobiegła. Smutne to, że wystarczy jeden tel byłego, żebyś do niego pobiegła i rzuciła obecnego mężczyznę :O Dlaczego kobiety lecą na drani??

Gość Mątfish
No właśnie .. doceniamy tych dobrych dopiero gdy zostaniemy skrzywdzone przez tych drani .. a ci dobrzy wiecznie na nas czekac nie beda

Gość CzakaLAKA
panterka w kropkę, szoda tylko, ze nie przeczytałaś wszystkich moich wypowiedzi