Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi86

Chciałabym nazwać synka Gilbert,a córeczkę Selena. Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość ja mysle,ze chyba
cie posralo

Gość 987654321
Gilbert ------ mnie się podoba, jak u "Ani z Zielonego Wzgórza" nad Seleną bym sie zastanowiła :(:(

Gość taaa piękne imiona
tylko pamiętaj ,ze musi ono współbrzmiec z nazwiskiem ..bo jak słyszę nieraz np Dżesika Malinowska czy Alan Jóżwiak to krew mnie zalewa :O :O

Gość pytająca mamusia
Selena jeszcze jeszcze, ale Gilbert hihihihi

Gość gilbert malinowski to bedzie
hiciorrrr :D :D

Gość dajcie kobitki juz luz
a mieszkasz w polsce czy za granica bo wazne jak bedzie pasowało do nazwiska selena fajnie ale gilbert mi sie nie podoba

Gość marta grzechu warta.
selena kojarzy mi się z jakaś wróżką seleną Gilbert imię męskie pochodzenia germańskiego. Wywodzi się od słów gisel przysięga i beracht jasny. Imię zostało wprowadzone do języka angielskiego przez Normanów, a potem spopularyzowane dzięki XII-wiecznemu św. Gilbertowi. Gilbert imieniny obchodzi 4 lutego, 13 lutego i 16 lutego. Znane osoby noszące imię Gilbert: * Gilberto Agustoni, kardynał katolicki * Gilbert Bcaud, francuski piosenkarz, kompozytor i aktor * Gilbert Fuchs, niemiecki łyżwiarz figurowy * Giba Gilberto Godoy siatkarz brazylijski Znane osoby noszące nazwisko Gilbert: * William Gilbert fizyk * David Gilbert, angielski snookerzysta Znane postacie literackie noszące imię Gilbert: * Gilbert Blythe jedna z głównych postaci serii książek Lucy Maud Montgomery Ania z Zielonego Wzgórza

Gość pttasie mleczko
Mnie osobiście się nie podobają. Kwestia gustu.

Gość pi86
Nie myślcie sobie, że jestem jakąś nastolatką z patologicznej rodziny ;) Po prostu bardzo podobają mi się te imiona. Czy będą się komponowały z nazwiskiem nie wiem, bo jeszcze nie znalazłam ew. ojca ;) Gilbert - z Co gryzie Gilberta Grape'a bardziej niż z Ani z Z.W. Selena - bogini księżyca lub amerykańska piosenkarka meksykańskiego pochodzenia.

mi sie nie podobają szczerze, ale nie wiem czt sie będziesz sugerować opinią obcych osób....

Gość nazwij dziecko kurde
Dilbert. bedzie mialo imie-definicje.

Gość Galleryja
Są OK. Nie są pretensjonalne, jak na mój gust - fajnie brzmią.

Gość wiec tak selena dala
na imie moja kuzynka i naprawde nie moge sie przyzwyczaic wogole........... i nie podoba mi sie z tego powodu ze chodzilam na stadnine gdzie klacz miala na imie Selena wiec to bardziej dla konia :)

Gość nazwij jacek i placek albo
belzebub i kleopatra ewentualnie dżordż i debi

Gość hhhhhhhhhhh
Mnie się bardziej podoba Pafnucy i Hermenegilda. Albo Eufrema, o! Niebanalne i pasujące do nazwiska Kapusta tudzież Psibobek :classic_cool:

Gość bherma
i jak będziesz na niego wołać zdrabniając ? GIL ??? jakoś mi sie to źle kojarzy :D