Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROSARIOOOA

czy umówić się z nim? zobaczcie za i przeciw

Polecane posty

Gość ROSARIOOOA

Słuchajcie, jest mężczyzna dość intrygujący. Interesuje się mną, chce się ze mną spotkać. W głębi duszy mam ochotę go lepiej poznać ale: 1. to kolega mojego brata i bratowej. (Ma 25 lat, ja 18) wstydzę się przed nimi, że się mamy spotkać 2. to brat mojego kolegi z klasy, nasze kontakty są niewielke, rzadko gadamy- ale przed nim też jest mi głupio. On o wszystim by wiedział jakie jest Wasze zdanie? Wstydzę się po prostu. Nie chcę tych głupich komentarzy. Nie wiem jak postąpić.

Gość według mnie po prostu
nie dorosłaś jeszcze do takich spotkań

Gość katrinioo
jestem osobą zamkniętą, bardzo martię się tym jak postrzegaja mnie inni, co o mnie myślą, czy mnie akceptują. brak mi pewności siebie i wiary. boję się krytyki, upokorzenia. stąd takie problemy

Gość ROSARIOOOA
tak. ja też mam ten problem. jestem nieśmiała, boję się że będą mnie wyśmiewać, krytykować,

Gość Kassiunia
Nie przejmuj sie ludzmi zawsze beda plotkowac musisz czuc ze to Ty jestes najważniejsza wiec olej komentarze, spotkaj sie z tym facetem co masz do stracenia?

Gość JDALD
możesz się z nim spotkac, ale nie angazuj się od razu, najpierw go wyczuj, czy jest godny zaufania, bo chyba nei chcesz, żeby opowiedzial jakies tajemnice bratu, a on klasie? ;) poznaj go, pierwsze spotkania to nic zobowiazujacego ;) powodzenia :)

Gość ROSARIOOOA
boję się też o róźnicę wieku. Ale swoją drogą, przecież moźna spróbować. nie bierzemy ślubu:D najgorsze jest dla mnie to co pomyśli michał- jego brat.

Gość Martuuulaaa
katrinioo to przecież też Ty droga autorko :P piszesz sobie posta a potem z innego nicka odpowiedasz. zal.pl

Gość ROSARIOOOA
już pierwszego dnia po tym jak się poznaliśmy, Michał trąbił o tym wszystkim w klasie. nie lubię tego, nie chcę tego

7 lat to niedużo, naprawdę. umów się z nim, inaczej nigdy nie zaspokoisz swojej ciekawości :) lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się nie miało odwagi..

Gość ROSARIOOOA
martulaaa, ja prosze Was o rady. tylko tyle.

Gość ROSARIOOOA
dobra, pierniczyć. cokolwiek powie michał, cokolwiek pomyśli mów brat. umówię się z nim, choć to będzie mnie spooro kosztowało nerwów

Gość ROSARIOOOA
co prawda już powiedziałam, że mam inne plany ale jestem pewna że to da się odkręcić.