Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany8976543dc

chce zrobić dziecko mojej dziewczynie.

Polecane posty

normalnie. bedzie stosunek przerywany tylko ze skoncze w niej

Gość ciekawi mnie jak to
Przeciez ona to poczuje i pojdzie do lekarza po tabletke po wpadce.

Ty nie kochasz tej dziewczyny. Związek i miłość to zaufanie i wzajemność. A Ty jesteś skończonym palantem i egoistą! Bardzo ją zranisz. Mam nadzieję, że poczuje, że w nią coś trysnąłeś (a poczuje na pewno, bo my to zawsze czujemy), a później kopnie Cię w dupę, gdy już od ginekologa dostanie tabletkę awaryjną.

nie pozwole jej isc po ta tabletke.

Czyli tkwi w toksycznym związku. Oby udawała, że o niczym nie wie i poszła po tą tabletkę... Człowieku, dlaczego chcesz jej zrobić dziecko, skoro ona nie chce? Dlaczego chcesz ją narażać na nieprzyjemności skoro nie jest jeszcze gotowa?!

Gość zorrR
a moze boi sie ze go zostawi??? i to jest system by ja zatrzymac przy sobie..?

A Nie mozesz poczekac te kilka lat,nie mysl tylko o sobie,szanuj tez jej zdanie.To ,ze Ty czegos chcesz nie znaczy ,że ona tez.Nie na tym polega partnerstwo.

Gość do EMO przed kompem
czysto teoretycznie to mówię: nawet jeśli zamkniesz ją w lochu i zwiążesz, tak by nie mogła iść po receptę na tabletkę "po" - i jakimś zbiegiem okoliczności dojdzie do ciąży - taki czyn kwalifikuje się jako niezgodny z prawem w związku z czym Twojej wyimaginowanej dziewczynie przysługuje legalna w Polsce aborcja.

Gość Saneta
Gwoli uściślenia: nie mamy pretensji do facetów o to, że pragną dziecka. Denerwuje nas Twój upór i egoizm, brak wyrozumiałości dla drugiej osoby. Co jest w tym wszystkim najbardziej bulwersujące: że robisz to wszystko za jej plecami, chcesz ją WROBIĆ, ergo oszukać.

No właśnie. Więc nie krzywdź jej i nie bądź egoistą. Ty byś chciał być wrobionym w ojcostwo i złapany na dziecko, gdybyś nie był na to gotowy?

Gość ejbisi
Powiem ci jedno - wrabiaj se ją ale sie najpierw OŻEŃ.

No tak, bo nie odejdzie? Wtedy weźmie rozwód, a jak nie to ucieknie. I wtedy i tak będzie jej wg. prawa przysługiwała aborcja. Jesteś podłym skurwielem.

Jeżeli to zrobisz to zrobisz jej krzywdę. Jeżeli nie jest na to gotowa i mówi o tym wprost to z twojej strony taki kroko będzie bezczelny i perfindy.

przesadzacie moje panie.wiem ze nie dokonałaby aborcji bo jest temu przeciwna. a wy zaraz byscie usuwały jakbyscie zaszły?

A co jeśli ona Cię po tym znienawidzi...? Patrzysz na nią jak na swoją własność, rzecz, która nie ma prawa mieć własnego zdania, własnej woli... ona jest dla Ciebie nieważna... niestety... liczy się tylko "ja chcę!" i koniec... egoizm i despotyzm w jednym... Odeszłabym od człowieka, który by mnie tak skrzywdził...

a czemu oceniacie że ona bedzie nieszczęsliwa wtedy? a moze ucieszy sie ze jest w ciąży? może bedzie szczesliwa wtedy dopiero

Gość ytrsutu
rozumiem,ze chcesz dziecka, a jaka jest wasza sytuacja, mieszkacie razem?????

Bo powiedziała, że jeszcze NIE CHCE... sugerujesz iż jest niedorozwinięta i sama nie wie co mówi...? Tak jest zawsze i ze wszystkim u każdego człowieka; jeżeli czegoś nie chce a zostaje do tego z m u s z o n y to jest nieszczęśliwy. Proste?

tak mieszkamy razem, mam duze mieszkanie, dobrze zarabiam, spore oszczędnosci . kwestia finansowa i organizacyjna nie stanowi problemu.

Gość ytrsutu
wooow, chciałabym miec w twoim wieku tyle kasy, a nie zanosi sie na to;/ nienormowany czas pracy, to kim jestes?

Gość njnhgf
architektem, realizuje projekty dla indywidualnych klientów, duzo zawdzieczam rodzinie,ktora jest dobrze sytuowana.

wyzej to nie ja. jestem radca prawnym mam kancelarie z moim ojcem.

Gość ytrsutu
gratuluje, a tak wracajac do tematu, powinienes porozmawiac z dziewczyna, bo dziecko to owoc miłosci ale ze strony dwojga ludzi, a nie tylko z chwilowych chęci jednej strony, nie mozesz decydowac za kogos czy bedzie matką

Gość Saneta
Dokładnie

Gość Belette
to prowokacja, prawda? ewentualnie przypuszczam, iz czujesz sie niepewnie i chcesz ja uwiazac u swojego boku

Gość ullaaaaa
proponuje najpierw szczerze porozmawiać z partnerką i zastanowić się nad tą sprawą ponownie uważam że to powinna być wspólna decyzja nie tylko twoja to normalne że chcesz dziecka ale to razem tego musicie chcieć nie tylko ty i nie siła i nie takim sposobem bo przez z tą głupi pomysł możesz stracić wszystko a tego chyba nie chcesz tak???

Gość a jak byś się czuł gdyby jakiś
facet wrobił tak twoją córkę?

Gość Zdecydowany najbardziej 567898
Spuść sie jej w dupsko a na pewno nie poczuje ! i wtedy to przejdzie drogą kropelkową do jej pochwy i będzie dziecko ! ; ))