Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rurkakremowa

PO- siedlisko hipokrytów i obłudników

Polecane posty

witam, chciałam sie podzielić swoim zdaniem na temat pana Bronisława "wpadka" Komorowskiego (bardzo mi sie to kreślenie spodobał". Można śmiało powiedzieć że jest królem obłudy i hipokryzji (zresztą jak pozostali POwcy). Śledzę jego wypowidzi w mediach, gdzie głównie mówi o swoim kontrkandydacie Jarosławie Kaczyńskim. I to oczywiście same złe rzeczy: wytyka błędy (które nawiasem mówiąc sam nieustanni popełnia), obraża, wyśmiewa się itd. Jest to tego dość agresywny w swoich wypowiedziach. Uważa że wszystko mu wolno, czepia sie każdej sylaby wypowiedzianej przez Kaczyńskiego. To sie nazywa materiał na prezydenta? Jeśli nie potrafi być uprzejmy wobec swoich kontrkandydatów, podczas kampani to jaki będzie wobec zwykłych ludzi jeśli nie daj boże zostałby wybrany na urząd prezydenta? Martwi mnie to że tak wielu Polaków ślepo słucha mediów ( które wyraźnie gnoją Kaczyńskiego). Czy naprawde jesteśmy tak skrajnie niekulturalni żeby wygłaszać hasła typu "moherowe berety"? Czy dążymy do samodestrukcji? Ludzie,błagam przejrzyjcie na te swoje zamglone oczy i zacznijcie w końcu samodzielnie myśleć, używajcie rozumu:)

To samo o Kaczyńksim? Czy Kaczyński nazwał kogoś kiedykolwiek "moherem"? Zaliczył tyle wpadek przez całe swoje zycie co teraz Komorowski? Wyśmiewa się z kogokolwiek? Czy np. Pan Ziobro robi wiece ProKaczyński w czasie wieców PO? Czy mówi Ciągle o Komorowskim? NIE! Czy jest uprzejmy? Czy jest to najlepszy materiał na prezydenta? TAK!!!

Gość PO niczym sie nie rózni
od Leppera, ludzie PO- Komorowski, Palikot, Wajda, Kutz, Bartoszewski, Niesiołowski, same chamy ziejące nienawiścią do tych co maja inne poglądy.

Gość nic dodac nic ujac...