Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;/

Czy moge isc w spodniach na wesele? y

Polecane posty

Gość ;/

Hej. Mam problem ;/ nie długo ide na wesele i nie chce iść w żadnej spódnicy czy sukience bo po prostu źle się w tym czuje i nie mam figury na takie wdzianka :( Tak sobie myślę może by w spodniach, przecież jestem tylko zwykłym gosciem. Może Wy mi powiecie co o tym sądzicie??

Gość bnxfgn
owszem ale w kancik jakies eleganckie

Gość barziej pasuje sukienka
no ale jesli masz sie zle czuc przez cale wesele, to masz 2 wyjscia: 1 strzelic sobie rozchodniaczka albo kilka. 2 isc w eleganckim kostiumie ze spodniami, - jesli taki masz tez jest ok;)

Gość ;/
W kostiumie to chyba jak stara baba bym się czuła :) Chyba moga byc czarne prawda? I jaką bluzkę do tego? ja wogole nie orientuje sie w tym wszystkim, nie lubię takich "imprez" ;/

Gość ;/
A najlepiej to czyłabym się w dżinsach i bluzce, o. ale rodzinka by mnie chyba zjadła :D

Gość ohgdihgsihgs
Nie lubisz tego typu imprez? Ja też nie i dlategoo na nie nie chodzę :D Mam gdzieś głupie gadanie, że to nieładnie nie iść. Dostając zaproszenie od razu mówię, że nie przyjdę i tyle. Dziwię się, że jeszcze dostaję zaproszenia. Po tylu latach wszyscy powinni się przyzwyczaić do moich nieobecności.

Gość ja mam 23
nic ci sie nie stanie jak raz w zyciu zalozysz sukienke:O

Gość mały odkrywca
tak, raz w życiu założy sukienke i będzie miała beznadziejny wieczór, wszystkim dookoła będzie psuła humor swoim niezadowoleniem i w ogóle po co gdzieś iść skoro ma się tam męczyć za miast bawić? Ja proponuję zakręcić się w okół jakiegoś fajnego 'garnituru' albo pokombinować w tę stronę (zależy oczywiście jaką masz figurę): http://kobieta.interia.pl/raport/moda-na-wiosne/galerie/galerie/wiosenna-bluzka/zdjecie/duze,1217986,1,971 jakby co to zdjęcie nr 1 albo to http://www.wizaz.pl/szafa/pics/135_1n.jpg A tu masz podobny temat: http://tnij.org/g7wx gdzie laska własnie też chce iść w spodniach na wesele i dziewczyny jej podpowiadają co i jak

Gość tak niech zalozy garnitur
i niech wyglada jak transwestyta:O

Gość no pewnie ostsatnio
bylam na weselu i byla jedna dziewczyna w spodniach, wygladala rewelacyjnie, wyrozniala sie, dodam ze byla szczupla i wysoka, typ modelki, spodnie byly obcisle, do tego fajna tunika i buty na b.wysokim obcasie

napisz jaką masz figurę, bo w eleganckich spodniach w kant najlepiej prezentują się wysokie i szczupłe ;)

Gość mały odkrywca
Ty chyba damskiego garnituru na oczy nie wiedziałaś/łeś albo transwestyty:P

Gość no pewnie ostsatnio
a ja bylam w sukience hippi i klapkach. ale jestem w ciazy i tak bylo mi wygodnie

Gość dsgdfgs
ZALEZY jaka to pora roku bedzie :)

Gość sssssssssssfg
ja tez jestem w ciazy i nie mam pomyslu jak sie ubrac a wesele dopiero w wrzesniu ;/

Gość ;/
zgubiłam temat, ale cóż już po weselu. poszłam w spodniach zwykłych i bluzce takiej bardziej eleganckiej, nikt nie zwracał uwagi, poza tym to było ostatnie wesele na jakim byłam :)