Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permanentny

kobiety co was przyciąga do faceta

Polecane posty

Gość permanentny

oprócz portfela i penisa? :)

Gość gips
KASA nie pierdolcie że to nie ważne KUTAS dobry seks SAMOCHOD RYJ

Gość Vikiiii11199
Mnie przyciaga jego zgrabne opalone cialo jest 100 razy zgrabniejszy odemnie wstyd sie przyznac umiesnione cialko ,a jesli chodzi ogolnie o facetow to przyciaga sposob bycia,charakter wyglad,oczy, fryzura,usmiech musi miec to cosss:)

Gość Lilly Evangelinova
to coś trudne do okreslenia, ale składa się na to szereg elementów tj.. charakter, osobowość, wygląd, sposób bycia, podejście do kobiety...

Gość permanentny
a może oprócz tego co wymieniłem niczego nie ma ? a tylko odniesienia do tego powstają? :)

Gość pani ogrowa
na pierwszy rzut oka: wygląd (głównie zwracam uwagę na oczy, usta i dłonie) i miłe usposobienie, to 'coś' czego nie potrafię okreslić. Następnie... GŁOS :D Gdy już poznam to czy jest dobrym człowiekiem, jak się zachowuje wśród innych, czy jest uprzejmy, jak się zachowuje wobec mnie, czy jest szczery, czy można mu zaufać... itp(musiałabym tu chyba z dobrą godzinke wymieniać:P)

Jego charakter, pasje jakim sie oddaje, inteligencja, poczucie humoru i fantazja...mmmm :)

Gość pani ogrowa
Loooser, może nie wykazałeś zainteresowania dziewczyną? nawet jesli jestes przystojny, ale ona odczuje, ze masz ją 'gdzieś' to odejdzie z podkulonym ogonem :P

Gość wiele czynnikow
taki miks wyglad, charakter, temperament i mega inteligencja :P kasa nie, moge sobie ja sama zapewnic ;-)

o własnei jak jest inteligentny, dowcipny, nie znosze drewniakow ;/ ja np lubei dluzsze wlsoy takie do ucha np :D

Gość TH is IT PR
Ja nie przyciągam dlatego jestem sam

lubie jak Was dziewczyna podrywa ? mi sie zawsze wydaje ze Was jako facetow to włąsne jakos odpycha bo wtedy dziewczyna jest za latwa i nie smakuje tak fajnie jak podrywa ;/

Gość ja samiec pytam sie
ja uwielbiam kiedy mnie dziewczyna podrywa i wcale nie uwazam, ze jest przez to łatwa :P

Gość Easy Man
Jak dziewczyna mnie podrywa, to jakoś szybko ją odstawiam na bok. Miałem kilka takich przypadków, gdzie kobiety stawały na rzęsach, aby mnie zdobyć. Wynikały z tego śmieszne sytuacje. Jedna panienka, aby zwrócić na siebie uwagę pisała mi erotyczne bajki na dobranoc :) Dziecinada.

Gość na poczatku
glos pozniej zapach

Gość TH is IT PR
Czekamy na śmierć

Mnie przyciąga wygląd. Ale potem trzeba mieć też o czym rozmawiać, a to się rzadko zdarza.

no wiec włąsnie, facet ma łatwiej,moze podrywac a my musimy czekac łaskawie az ktos sie nami zainteresuje :(

Błysk w oku i szaleństwo chłopaka jego spontaniczność, uśmiech i gdy umie patrzeć szczerze i głęboko w oczy . Gdy ładnie pachnie a ja na obraniu później czuje jego zapach. Poczucie humoru i inteligencja gdy jest oczytany i zna się na wielu rzeczach. Gdy jest dżentelmenem i nie pozwoli się przemęczać swojej kobiecie. Gdy szanuje innych ludzi i ma dobry kontakt ze swoja rodzina. Gdy jest męski (co nie znaczy ze wygląda jak pompa prosto z siłowni) Gdy kocha zwierzęta i jest czuły.

Gość TH is IT PR
Najważniejsze to pogodzić się ze swoim losem i jakoś żyć z dnia na dzień

o tak jak ładnie pachnie, to nawet za takim przecietnym sie obejrze :D lubie jak ktos ma tez pewnei wartosci, a nie tylko szybki sex i kasa, to wcale nei jest podniecajace ;/

wiadomo właśnie żeby miał jakieś wartości. Nie chciała bym niedojrzałego dzieciaka tylko prawdziwego faceta który umie tez zadbać o swoja kobietę. Człowieka odważnego , szanowanego i poukładanego.

facet, którego nie da się łatwo rozgryźć w jakiś sposób tajemniczy, poukładany, rozsądny, zaradny, taki który daje poczucie bezpieczeństwa, inteligentny, z pasjami...

Gość TH is IT PR
Liczy się wygląd i doświadczenie jak tego się nie ma to albo trzeba się pogodzić z samotnością albo się zabić

Kobiety lecą na status faceta. Całe to ich pierdolenie o dobroci i innych farmazonach jest nic nie warte. Bajeranci podrywają panny a mili faceci odpalają redtuba i mogą sobie posłuchać późniejszego narzekania dziewczyny gdy tamten ja zerżnie i rzuci :D

Gość TH is IT PR
Mam nadzieję że dostaną po mordzie od swojego fagasa

Gość TH is IT PR
Niech dostaną po mordzie