Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz [oczac

PROBLEM - niechciana ciąża, rozstanie z chłopakiem pracy brak a ja młoda nie usu

Polecane posty

Gość i co teraz [oczac

nie usunę dziecka, to nie wchodzi w grę, z chłopakiem sie rozstałam, on mnie niby kocha ja jego troche jeszcze też , ale szukam przygod na boku, on ma kolegów i woli ich niż mnie. było źle, rozstalismy sie, ale niestty niedawno był sex ;/ narazie mu nie powiem bo on każe mi usunąć...nie wiem co potem...bede kochala to dziecko, mam 21 lat, nie jestem jakąs 15 latką. tylko szkoda mi życia...myslalam że bede podrózowac, bawic sie...a teraz co?? mam wrócic do chlopaaka?? :(

Gość mloda mamaa
nie wracaj, dasz rade a dzieciatko ci wszystko wynagrodzi. Sama przez to przeszlam i chociaz nie bylo lekko to teraz wszystko dobrze zaczyna sie ukladac i ciesze sie ze mam przy sobie to cudo dla ktorego bede najwazniejsza osoba na swiecie i razem bedziemy zwiedzac swiat juz od przyszlego roku bo narazie synek ma rok ale to zleci bardzo szybko

Gość hey baby i'm a rock star
podpisuje sie pod tym co wyzej :O co z tego ze nie masz 15 a 21, zachowujesz sie jak gowniara 🖐️

Gość hey baby i'm a rock star
chodziło mi o wypowiedź Leviego 🖐️

Gość i co teraz [oczac
dzieki młoda mama :) jedyna normalna odpowiedz na tym głupim forum ja wiem że mi wynagrodzi, ale może on ma prawo je poznać?? może dziecko też by chciało ojca?? to nie był taki zły chłopak, nie zdradzał mnie, wytrzymuywał moje humorki...tylko że jest młody 19 lat ma lubi sie wyszumiec i nawet nie chodzi mi tu o imprezy ale o kolegów...ma ich tylu...przecież to normalne ale mnie to jkaos boli no i to że nie pozwala mi sie zadawać z facetami a ja sie czuje jak jakas żona araba :(

Gość acha acha acha
czyli normalne są tylko te wypowiedzi które tobie pasują?

Gość amelkaxy
powiedz mu o ciąży :)ma prawo wiedzieć !!!znasz go lepiej od nas.....pamiętaj że nie ma takiego faaceta któemu na widok swojego dziecka nie zakręci się łezka w oku....

Gość jesteś tak głupia, że aż się
włos na pipce jeży, zostaniesz starą panną z dzieciakiem, którą chłopak wyrucha i puści kantem, bo może sam sobie zrobić dzieciara.