Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Uważam że Komorowski pokazał swoją prawdziwą twarz , czyli totalne dno:) Jak to ładnie pan Kaczyński przytoczył, mądrzył się a nie znał się na sprawie:) Mam nadzieję, że poparcie mu spadnie:) wiem że zaraz będzie tu mnóstwo komentarzy że beee i łeee ale nie obchodzi mnie to;) I zastrzegam sobie nie jestem starą osobą, mam 18 lat:) Uważam , że Pawlak mądrzej mówił od Komorowskiego

Gość wielbicielka alberta
Komorowski mnie nie zaskoczył bo od dawna wiedziałam że to zwykły flak z olejem, za to Kaczyński zrobił na mnie b dobre wrażenie. Widać że jest obeznany w wielu dziedzinach. Kaczyński ma mój głos

zgadzam się z Tobą\:) Komorowski nie zna się na wielu ważny sprawach państwa!!! Czy to tak trudno zauważyć? Czy ludzie nie widzą , że on jest marionetką Tuska i chcę się dostać do władzy???? Jeśli było by inaczej, dawno ogłosił by klęskę żywiołową. Proste.

Gość arbuzowa fantazja
Tusk chce tak samo jak Putin kierować prezydentem :O

tak tak. Martwię się o Polskę. Co to będzie jeśli Panstwo wybierze Komorowkiego. Jak on nawet nie wie jakie państwa są w UE Nie zna dobrze historii Polski. Często mówi ,,trza'' a co najlepsze nie zna spraw pańśtwa:(

Gość kaczyński po dzisiejszej
debacie bedzie leczyl swoja bezpłodnosc!

Gość wogole ten tusk do z putinem
wspulpracuje no nie?

tak tak i z bin landenem tez:) ah głupole

tak Tusk z putinem współpracują Pytam się gdzie jest teraz pan Donald Tusk?

Gość makumbahasjfklasds
a w Klewkach ciągle lądują talibowie!!!!

no to bedziemy miec tera zajebiste stosunki z rosja !!! tera poprowadza te rury z gazem przez polske!!!

dobrze na tym wyjdziem nie?

pewnie w domu szykuje sie do snu:P

Gość a myslicie ze ma jeszcze
kota czy juz przerobil go na futerko ?

Gość sama jesteś dno...............
Komorowski pokazał że nie jest tchórzem i jak zwykle spokojnie i merytorycznie się wypowiadał. A Tusk był dzisiaj razem z Komorowskim na warszawskiej Agrykoli i wszyscy wspomagaliśmy powodzian. Były tłumy i ani jednej krewkiej staruszki duszącej zwolennika kontrkandydata

Tusk potrafi ładne zdięcia robić z powodzianami:) a Co do sama jesteś dno dziękuję , że jestem dnem iż popieram Kaczyńskiego:) Komorowski spokojny? Zero kultury, a jak mu Jarek dogadał to wara mu opadła:)

Gość a jak tak zapytam gdzie
te 3 miliony mieszkan?

Gość nie mam nic przeciwko
kaczyńskiemu ale pralizuje mnie strach przed jego bojowym elektoratem!

Gość arbuzowa fantazja
Komorowski zapytany co będzie robił dla ulepszenia gospodarki, pieprzył o tym że przyczyni się do wzrostu gspodarczego(ale w jaki sposób to już nie mówił, (w przeciwieństwie do Kaczyńskeigo) czyli to samo co było z Tuskiem )

Gość niech Tusk sie
co sie stalo jak chcial sobie sesje fotograficzna zrobic na walach :D

Gość arbuzowa fantazja
hmmmm do sama jesteś - czy ja wiem czy to że nie przejmował się tym że wyszedł źle to przejaw męstwa :D ja myślę że bardziej maślanego myślenia :D: D :P

Gość ale wy jestescie glupi........
naprawde wierzycie w przemiane kaczora? tak nagle zmienil sie o 180 stopni? juz palikot pokazal wam jak mozna sie zmienic. to wszystko jest bujda, kalmstwo i obluda, moze i bronek nie jest wybitny i cudow nie zrobi ale przynajmniej nie jest wilkiem w owczej skorze, widac ze kaczor tylko jadem bedzi plul, poczekajcie jeszcze tydzien...tak chodzicie baranki do kosciola, sluchacie co wam mowi ksiezulek, te stare mohery to samo, tylko pis i radio maryja...wstydze sie ze jestem z polski...

a tusk ponoć dostał w twarz:D:D

Gość prawdaaaa
Komorowski, to oszust i złodziej!!! Za dużo szumu robi wokół swojej osoby, a krowa która dużo ryczy mało mleka daje... Uważam,że Kaczyński, to godny kandydat na prezydenta i na niego będe głosować...

Nie jestam katolikiem Nie myśl że wszyscy którzy popierają PIS są katolikami :P :) a jak masz problem to się przeprowadź do Irlandii do tego Co Ci Tusk obiecał:)

Gość niech Tusk sie
Tak dokladnie dostal w twarz :D Niech Tusk najpierw zrealizuje swoje obietnice Ludzie mieszkajacy na wyspach chca wrocic do domow !!!

Gość to najbardziej idiotyczna
odpowiedz...kazdy głupi tak umi " nie podoba ci sie to wyjedz" zal. widze ze nie warto tutaj pisac bo nie ma z kim i o czym

to co mówi Kaczyński nijak się ma do tego, co robi. Czyżby wszyscy nagle sklerozy dostali???? "Jesli mój brat zostanie prezydentem, ja premierem nie będę, bo tego społeczeństwu nie mógłbym zrobić" KTO TO MÓWIŁ i CO ZROBIŁ?????

dla was tylko afery i sensacje się liczą. Powtarzane w kółko ploty o niby pobiciu premiera. Tak jakbyście nigdy opryszczki nie widzieli. Czy ktokolwiek wierzy, że wśród powodzian ktoś się rzuca na premiera (kimkolwiek on by był) a ochrona nic nie robi??? Wy chyba naprawdę chorzy jesteście, żeby w takie bzdury wierzyć i powtarzać je dalej