Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Gość muszkapietryszka
- Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie!

Gość Tekkell
Xscape-Ale zmysłasz aż Ci się kurzy z nosa mimo że to forum. Twoje opowieści Xcape są tak wiarygodne jak ta słynna Pani pielęgniarka z która miał rozmawiać Tusk w jednym z POZ. Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:-P:-P:D:D

o i to są właśnie wyborcy pisu - http://www.youtube.com/watch?v=AxDwkA-fK68 chamstwo, agresja i tylko ich jedyna słuszna racja. Banda idiotów a dzieci uczą się od starszych prawda a później sie dziwimy że młodziez jest chamowata, agresywna, i wulgarna :D to już nie można dyskutowac w inny sposób tylko trzeba ludzi poniżac zastraszac besztac i wyzywac ? Nie popieram chamstwa w żadnym wydaniu czy to po czy pis

Gość anitaaa11
Przeczytałam gdzieś takie coś i może warto wziąć to pod uwagę.Pozadrawiam uwaga Ważne !! MOGą fAłszować wybory!!! Idąc do wyborów możemy utrudnić dokonania ewentualnych fałszerstw! Głosy ważne oddane na Jarosława Kaczyńskiego mogą być sfałszowane poprzez dodanie przez członka komisji znaczka „X” przy nazwisku drugiego kandydata – głos zamiast „iść na konto” Jarosława Kaczyńskiego stanie się głosem nieważnym! Takiego fałszerstwa dopuścić się mogą członkowie komisji w trakcie przeliczania głosów. MOŻEMY JEDNAK TEGO UNIKNĄĆ! - JAK? -TO PROSTE! W trakcie oddawania przez nas głosu nie powinniśmy używać długopisu, który znajduje się w kabinie do głosowania. WEŹCIE WŁASNE DŁUGOPISY i nimi skreślajcie nazwisko kandydata! Wtedy kolor znaczka przy nazwisku Jarosława Kaczyńskiego będzie inny niż kolory długopisów jakimi dysponują członkowie komisji. Śledźcie na bieżąco komunikaty PKW dotyczące samych zasad głosowania ponieważ nie wiadomo mi jeszcze nic o tym czy kolor długopisu może być dowolny czy może ważne głosy będą tylko te, które zostały skreślone konkretnym kolorem. Jeśli na karcie do głosowania nie będzie możliwe postawienie drugiego identycznego krzyżyka w celu sfałszowania Twojego głosu to jest to już jakieś zabezpieczenie bo nikt nie będzie ryzykował fałszerstwami, które można w razie czego wykryć. Jeśli ktoś się pomylił i skreślił nie tego kandydata to przecież może oddać głos nieważny skreślając innego kandydata, ale nigdy nie zrobi tego dwoma różnymi długopisami!

Gość LUDZIE WSTYD MI ZA WAS
http://www.youtube.com/watch?v=FnTBh2annhY&fe ature=related !!!!!!!!!!!!! LUDU!!!! M Y Ś L !!!!!!!! BO INACZEJ TO SIĘ ŹLE SKOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE OKROPNIE N A I W N I na słowa PO!!!! LUDZIE BŁAGAM, OKAŻCIE SIĘ INTELIGENCJĄ W TYCH WYBORACH!!! CHOCIAŻ SPRÓBUJCIE WYKAZAĆ SIĘ UMIEJĘTNOŚCIĄ WYCIĄGANIA PODSTAWOWYCH WNIOSKÓW Z POPRZEDNICH WYDARZEŃ! :(

Gość dsad
Smieszy mnie to jak wszyscy jechali po po kaczyńskim jak był prezydentem a teraz robią z niego wielkiego bohatera i każdy kto sie z niego nabijałi wysmiewal okazuje mu wielki szacunek i wypoiwada sie jaki to on wielki byl.Ja go nigdy nie lubilem nie szanowalem i żadan katastrofa czy smierc setek ludzi tego nie zmieni. Jarosław jest jeszcze gorszy bo wie ze normanie kiedys nigdy by nie mial szans zostac prezydentem a teraz po smierci brata widzi ze jest okazja i chce ja chwycic , wykorzystujac smierc swojego barat i wielu ludzi zeby zyskac sympatie i zgarnac wladze , ta hiena cmentarna żeruje na zmarłych, oby nie wygrał