Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Gość niech Tusk sie
Gniazdo os ! Nie mial nic do powiedzenia o swojej przyszlej prezydenturze to zaatakowal . To bylo zalosne Jaki on poziom prezentuje ?

Gość a jezeli kto nawet mowic nie
taaa obrońcy Bronisława zarzucają JArosławowi że zbytnio krytykuje, komentuje.. przecież Bronek to taka bezbronna owieczka, prawda?? Bronuś kandyduje na prezydenta i nikt nie może mu w tym przeszkodzić! Bronuś jest zbyt wrażliwy na to!! bronuś musi zostać prezydentem, hmmm dajcie mu może smoczka?? Bronusiowe wpadki są takie słodkie, głosujcie dla niego, przecież jest taki śliczny!

Gość miałczkendo
jak ktoś jest przeciw JK to jeszcze nie znaczy że jest za Komorem więc się tak nie podniecajcie, że komuś dokopiecie jak napiszecie że Bronek to dno

Gość PO to dno
no ta bronek i anka sa zajebiscie reprezentatywni....nie ma co

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
obrażam?:D i bardzo dobrze ,bo ty za to robisz to w sposob mało "otwarty" ale uwierz,ze równiez w pewien sposob obrazasz bułeczko z serkiem ludzi,którzy glosują na PIS :] takze nie rób z siebie świętoszka ..najlepiej robic dobrą minę do złej gry,fałszywych ludzi nie brakuje :) powiem jedno. jak Komora wygra to nasz kraj bedzie DNEM

wiecie jakie jest najczesciej powtarzane hasło zwolenników pisu - " tusk( po) klamie a kaczyński(pis) jedynie nie dotrzymal obietnicy " wiec jak tu z wami dyskutowac ???????????????????????????

Gość PO to dno
pomyslcie durne paly ze jak bronek zostanie prezydentem to PO bedzie rzadzic bez umiaru! premier z PO ,prezydent z Po...

nie no ludzie powaga, bułce przeszkadza mlaskanie, zmieniajcie prędko swoje poglądy polityczne na rzecz bułki :D

Gość miałczkendo
KOORVA prezydent w naszym kraju nic nie znaczy. Po co te wrzaski????

Gość Pinacoladaa
byłka z serem-ale co mnie obchodzi jak nasz prezydent nas reprezentuje? co mnie to ja sie ciebie pytam? a jakos kwaśniewski mało komu przeszkadzał kiedy nawalał sie w trzy dupy i przed publicznością stawał do powaznych rozmow bedac na %% .. :O co sie czepiasz jakiegos języka? i bardzo dobrze,niech oni sie uczą ,z reszta po to są tłumacze niech też zarabiają swoją pracą:] ważne,ze moze nasz kraj "odbudować" ..sami zobaczycie miejmy nadzieje tylko,ze Jarosław Kaczyński wygra.

Gość PO to dno
powiem tak : wygra najlepszy

a no znaczy, bo Tusk Kaczyńskim nie będzie kierował, a Komrowskim niestety tak... tak samo jak Putin.

Gość bułka z serem
a wam przeszkadza ze tusk ma wade wymowy no i jak tu z wami rozmawiac? :d

Gość hoojdupapipa
a co powiecie na OLECHOWSKIEGO??

nie przeszkadza mi wada wymowy tylko wada czegoś innego :P

Gość PO to dno
jak nic nie znaczy? a kto blokuje kurwa ustawy? benedykt???

Gość frycek1
a juz zapomnieliście jak kaczor obiecywał,że nie bedzie premierem u braciszka? klamca i tyle.panicznie boi się ludzi.jako prezes chodzi z ochroną za nasze pieniądze...nienawidzi swoich konkurentów-ciągle te ironiczne uśmieszki i jakieś gadanie bez otwierania gęby...zębów się wstydzi czy co...a jego uśmieszki to tylko wtedy gdy dogryzie swoim przeciwnikom

bułka z serem no dokładnie tak, nie dogodzisz takim chocby chooj wie co . J K jest świety zas jego rywal bez względu na to kim by był bedzie robil to samo co JK to bedzie kawalem niedouczonego gnoja z wadą wymowy :classic_cool:

Gość co za różnica
Ustawa trafia do prezydenta, który, zanim ją podpisze, może w ciągu 21 dni wystąpić do Trybunału Konstytucyjnego o zbadanie zgodności ustawy z Konstytucją. Prezydent może też odmówić podpisania ustawy (weto) i z umotywowanym wnioskiem w ciągu miesiąca przekazać ją do Sejmu w celu ponownego rozpatrzenia. Jeśli Sejm większością 3/5 głosów przy obecności połowy ustawowej liczby posłów uzna, że ustawa powinna zostać uchwalona, prezydent MA OBOWIĄZEK (w ciągu 7 dni) ją podpisać i zarządzić natychmiastową publikację w Dzienniku Ustaw. więc jednak niewiele znaczy

Gość PO to dno
komora...zasrany szlachcic sie znalazl :P spot ma zalosny... jestem z polski. a konkretnie? z calej polski! ha ha

Gość frycek1
prezydent to funkcja reprezentacyjna.a kaczor przecież taki niewyjściowy....wszyscy to złodzieje,ale kogoś trzeba wybrać...

Gość bułka z serem
Lechu chociaz mial z kim sie pokazać zagranicą, miał Marysię, a kogo ma Jaro? KOTA ALIKA! kot Alik naszym reprezentantem, miauuuu!!! ciekawe czy dla niego mleko jest białe czy czarne

no sorry ale kto tu jest "święty" jeżeli Komorowskiego nawet skrytykować nie można?? Mówię wam zamiast tego penisa powinni mu podrzucić smoczek!!

Co mówił J. Kaczyński, co mówił PiS: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld) 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie raz dane słowo jest święte. (Jarosław Kaczyński, 10 VII 2006)

Gość Jestem za Panem J.Kaczyńskim
i nie obchodza mnie wasze opinie :) wy umiecie sie czepiać tylko jego wizerunki i postawy ,a nie oceniacie tego jaką ma wiedze ... a czy wg was podczas jego panowania cos sie pogorszyło w kraju? i jak ktos powiedział ,ze prezydent nic sie nie liczy tylko premier.. własnie,czyli jak cos złego bedzie w kraju (a J,Kaczyński bedzie prezydentem) to czepiajcie sie Tuska bo to on ma władze ;] sami sobie wybraliście...jak Komorowski wygra to ja wypieprzam z tego kraju jak slowo daje .. :O mam dosyć tej biedy ..korwa sami złodzieje,czemu wy tego nie widzicie? przeciez wszystko co sie nie udaje w naszym kraju to PO i przez nich wszyscy myśla ze to Pis-u wina .. a przeciez sam Pis nie rządzi w naszym kraju wiec o co wam chodzi?:O