Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Gość niech Tusk sie
A slyszeliscie , ze Polska wychodzi z nato ?

Gość co za różnica
każda wypowiedź Kaczyńskiego jest przesiąknięta jadem i nienawiścią do konkurentów i tak było zawsze. Jak ktoś się z nim nie zgadza - trzeba dokopać, ktoś próbuje skrytykować - dokopać

Gość bułka z serem
oczywiscie jako elektorat Pisu musiales zaczac od atakowania mnie, mimo ze temat jest zgoła o politykach, a nie o mnie, ale ja rozumiem, jaki przywodca takie stado. glosuj na kaczke i za tydzien o tej porze spotkamy sie tu i bede sie smiala, ale nie z Ciebie, bo nie zachowuje sie jak PIS 🖐️

Gość a jezeli kto nawet mowic nie
hahaha na twarzy, rękach, hmm :D wróżbitką jesteś??? buhahaha lol :D jak nie ma czego zarzucić, to wymysla się takie głupoty :D "łapska mu juz lataly" buhahahaa no nie mogę :D :D

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
hahahhahahahha,a słyszeliscie o tym jak Tusk ostatnio zarobił w paszcze od powodzian?:D chyba nie chcą o tym mówic,ale taka była ta smutna prawda..:)) dostał w pape ... ja głosuje na Kaczyńskiego od zawsze dla mnie jest wielkim człowiekiem:)

no a co innego pozostało jak nie dokopać?? Ja na jego miejscu o chyba bym wstrząsnęła tym idiotycznym Bronisławem, :D

Gość co za różnica
a co dobrego zrobił rząd Jarka kiedy byli u władzy? Chyba nic wielkiego. Inaczej by ich nie wykopali po 2 latach

Gość bułka z serem
smiej sie smiej, pamietaj, za tydzien bedziesz plakal wiec masz jeszcze 7 dni na smiech, potem to juz szykuj manatki do Tworek elektorat PiSu 🖐️ nie wysilajcie nawet waszych zwojów mozgowych 🖐️

zniżyli podatki, podwyższyli cenę plonów??? i dużo więcej, ale nie mam tego neistety w glowie

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
i jeszcze jedno ktoś tam u góry czepiał sie tego,ze Kaczyński atakuje wszystkich ...a co ma pogłaskać po glowie skoro zna historie,wie o co kaman w tym kraju jacy złodzieje panują? przynajmniej nie jest sztuczny i nie udaje "miłego pana" a pokazuje ,ze lepiej z nim nie zadzierac bo jesli chodzi o sprawe Polski to jest w stanie dużo znieść i zrobić,a juz na pewno nie bedzie wrogom ręki podawał ! :) hipokryci cholerni czepiający sie gówna,jeszcze zarzuć mu,ze nosi zły garnitur i źle tym reprezentuje nasz kraj -takie opinie też słyszałam;] żal

"co za różnica każda wypowiedź Kaczyńskiego jest przesiąknięta jadem i nienawiścią do konkurentów i tak było zawsze. Jak ktoś się z nim nie zgadza - trzeba dokopać, ktoś próbuje skrytykować - dokopać..." wiesz wyczuwam dokladnie to samo, nie wiem cholera dlaczego ale od niego bije wręcz nienawiśc i chamstwo. Nikt tak na mnie nie dziala jak on i dlaczego hmmm nie wim ale glosowac na niego nie będe. Nie mam ochoty wyznawac tylko jednej racji - bo nalezy pamiętac że każdy kij ma dwa konce niestety w pisie koniec jest jeden i zawsze tylko po ich stronie :(

Gość PO to dno
generalnie wole napieralskiego ale oddam swoj glos na J.K. . nienawidze komorowskiego i tuska. to para pozerow i cwokow. tusk tez jest taki obyty ze az wstyd. a kaczka jest przy najmniej wyksztalcona i patriotyczna

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
noo,a co inni zrobili z PO buahahaha :D:D oo kurde ... ale tępe istoty sie tu wypowiadają .. bułka z serem -tępa istoto ,a żebyś wiedziala,ze bede się śmiać,ale z ciebie ;D::DD z reszta juz to robie:D

Gość to się nazywa odruch
warunkowy. Poprostu jestes podatna na manipulacje, ktoś kiedys cie wytresował do takich odruchów.

łohoho ale tym kijem postraszyłaś dobrze robi że krytykuje, nie powinien siedzieć cicho podczas gdy taki Bronisław kłamie, wykręca i... nie jarzy do końca pytań :D

Gość co za różnica
koorva a jak nie jestem za Kaczyńskim to od razu muszę być za Komorowskim? Trochę nie wyszedł ten sarkazm

Gość bułka z serem
wyksztalcony buahahhaa, nawet nie umie w obcym jezyku dzien dobry powiedziec ale no zajeiscie wyksztalcony jest. juz jednego prezydenta mielismy, ktory gdzie nie pojechal to bez wiochy sie nie obeszlo, drugiemu juz dziekujemy!!! poza tym kaczynski waszym zdaniem jest szczery? on jest jadowitą żmiją i teraz gra wielkiego savoir-vivre patriote, a tak naprawde to dostaje chyba zastrzyki na uspokojenie swoich ataków.

Gość PO to dno
a komora to wg ciebie kto? klamca i pozer. cale PO to banda manipulantow ktorzy tylko czekaja by objac wladze i zrobic po swojemu. zreszta nie lubie kulczyka a wiadmo ze to on placi za kampanie komory.

Gość Pinacoladaa
głosujmy na Jarosława Kaczyńskiego !! tylko on może uwolnić nasz kraj od tych manipulantów ! tylko w razie gdyby wygral,dajcie mu troche czasu na pewno od razu wszystko sie nie polepszy,ale na pewno juz nie pogorszy :) nie badzcie naiwni juz dosyc tego okradania naszego narodu :O myślcie troche !

ofeliia a tys tak samo chamowata prosta i uboga w myslenie jak twój guru J K - jak tylko ktos ma odmienne zdanie to odrazu musi byc debilem . Tak własnie zachowują się "pisowcy" idz lepiej wyspowiadac sie u rydzyka ...

Gość bułka z serem
nie widzisz jak sie zachowujesz? wyzywasz mnie i atakujesz podczas gdy ja staram sie Ciebie nie obrazac? moze jednak pomyslisz nad Tworkami, mysle ze chetnie Cie tam przyjmą.

Gość PO to dno
tusk samym wygladem robi wioche... wyglada jak diabel... i to rrrr. skoro juz sie czepiasz takiego dna. komora wyglada jak pol dupy za krzaka a przyszla I dama.... no comments. jaro przynajmniej nie ma laski wiec bedziemy wyjatkowym narodem :D

a kogo jeszcze innego krytykuje oprócz Bronisława?? przytocz jakiś cytat lub coś..

Gość co za różnica
ja pitole są jeszcze inni kandydaci ale lepiej wybrać kogoś kto już był sto razy wybrany na sto różnych stanowisk bo może teraz mu coś wyjdzie nie?

dlaczego ciagle jest afera czy komorowski czy kaczynski zapomnieliscie ze jest jeszcze 8 kandydatów? Poza tym nie twierdze ze komorowski jest super oczytany ale przynajmniej nie bije od niega taka nienawiśc do innych ludzi, jakbyscie mogli to byscie zagazowali wszystkich antypisowców ! Nie na tym polega tolerancja i demokracja.

Gość Pinacoladaa
a po co Kaczyńskiemu język? bo co ,bo taka jest zasada w naszym kraju,ze człowiek bez znajomości języka czy też nieposiadania prawa jazdy to juz człowiek bez wykształcenia?:O on ma sie znać na historii,na kraju na ludziach,a nie na językach :O niech sie inni uczą polskiego,a tobie radze chińskiego sie uczyc

Gość co za różnica
oprócz Bronka to nikogo bo nikt więcej mu nie zagraża

Gość PO to dno
od komory nie bije nienawisc? a slyszalas jego pierwszy komentarz w studiu przed debata? co on kurwa sugerowal? powinni go na zbity leb wyjebac z tej TV! oszolom

taaa obrońcy Bronisława zarzucają JArosławowi że zbytnio krytykuje, komentuje.. przecież Bronek to taka bezbronna owieczka, prawda?? Bronuś kandyduje na prezydenta i nikt nie może mu w tym przeszkodzić! Bronuś jest zbyt wrażliwy na to!! bronuś musi zostać prezydentem, hmmm dajcie mu może smoczka?? Bronusiowe wpadki są takie słodkie, głosujcie dla niego, przecież jest taki śliczny!

Gość bułka z serem
pinacoladda powtarzam Ci ze prezydent w naszym kraju pelni funkcje reprezentacyjna, wiec jego najwiekszym zadaniem jest NIE ROBIĆ NAM WIOCHY ZAGRANICĄ, a jak moze nam nie zrobic wsi jesli nie umie ani słowa w zadnym jezyku, a po polsku mowi "wreście, żesmy zrobili i patrjotys", poza tym mlaska i jak sie usmiechnie to wyc mi sie chce, ale to jego najmniejszy problem.