Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Gość PO to dno
a Komora ci pasuje? a co on Braveheart jakis?

Gość bułka z serem
no i bede za nie placic i ch** Ci do tego, glosuj na pis to Ci podsluch w telefonie zaloza

W DUPIE mam prywatyzacje szpitali i calej slużby zdrowia - od lat musze placic za wizyty i leczenie bo na nfz nie ma szans . Takze wisi mi ta prywatyzacja a to tez jest popierane przez pis żeby byla jasnośc.

Gość a jezeli kto nawet mowic nie
i z NATO wyjdą :D

Gość frycek1
a idę spać,z wami gadki nie ma.każdy swoje.głosujta se na kogo chceta.najważniejsze,że za tydzień bedzie juz po wszystkim.i tak Komór wygra i po co ta cała szarpanina...ja tam za Napieralskim jestem,bo przynajmniej przystojny jest i żonkę fajną ma.

Gość miałczkendo
och jakie to śmieszne;) i jeszcze z ziemi polskiej do Polski

dokładnie, miej w dupie to co najważniejsze, w przejmuj się mlaskaniem Kaczyńskiego!!! Tak tak, to nadaje się na motto życiowe :D

Gość PO to dno
a czyj rzad dal dupy chocby z walami i zabezp. przed powodzia? rzad Tuska. tak Tuska z PO :P a teraz biega po walach i szasta kasa podatnikow. byla kasa na waly ? to gdzie one kurwa sa?

Gość co za różnica
ja za Olechowskim, przynajmniej na gospodarce się zna ;D nara

Tusk sam umacnia wały własnymi nogami :D

Gość niech Tusk sie
Powtarzacie jak mantre o tych podsluchach....masz cos na sumieniu ? Robisz lewe interesy ? Masz zamiar dac komus lapowke ? Jesli nie to czemu sie boisz ? Przeciez zwyklemu obywatelowi nie zalozy nikt podsluchu , zanim cos zaczniecie powtarzac zastanowcie sie

Gość mijuhyghg
koorva wały to trza było wcześniej też budować!! to że ich nie ma to wina każdego rządu

Gość bułka z serem
odrozniaj wybory prezydenckie od wyborów parlamentarnych, sam komorowski nam nic nie sprywatyzuje, a kaczynski podsluchow sam nie zalozy, wiec darujcie sobie to pieprzenie o wehrmachtach :d

Gość PIS-musi wygrać
swój głos oddam na Prawo I Sprawiedliwość.Mój głos,moja sprawa i mam do tego prawo:)

Gość mijuhyghg
to se głosuj na kogo chcesz i spierdaalaj

noo Komorowski sam nie sprywatuzuje, ale rząd też jest PO jakbyś nie zauważył/a :D

Gość PO to dno
ale to rzad tuska dostalam ladna kase na zabezp i gowno zrobil a teraz nagrody funduje cwok zasrany

Gość bułka z serem
sorry chyba nie powiesz ze chcesz byc inwigilowany przez PiS? moze jeszcze niedlugo za podsluchami pojdzie przymusowe programowanie jedynego slusznego radia? tu chodzi o wolne panstwo, podsluchy to tylko przykład jeden z tysiaca

Gość co konkretnie dobrego zrobil
duet Kaczyski premier - Kaczynski prezydent? Przeciez mieli szansę.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaerererere
no i niech sprywatyzują! teraz co? nie płacicie? tak samo płacicie za wszystko a gówno jest

Gość PIS-musi wygrać
"to se głosuj na kogo chcesz i s p i e r d a l a j" -> to są własnie ulubieńcy PO :) łyknij tabletke może ci pomoże:D

Gość niech Tusk sie
Podaj inne przyklady tego inwigilowania ?

tak tak!! a wy wiecie co to znaczy że szpital jest sprywatyzowany?? a po ile macie lat?? taka mała sonda?? :D

Gość Tusko lans przy wałach
szpan

a te powodzie w czechach i tsunami na haiti oraz pył wulkaniczny i katastrofa w smolensku to tez wina tuska ?????????? gdyby nie ta okropna tragedia ŻADEN Kaczyńśki nie mial by szans a tak teraz nagle obrońcy sie znaleźli. Dziene jeszcze 9 kwietnie w chooj tu bylo tematow o beznadziejnych rzadach prezydenta a teraz prosze aż mu sie wawel należał .

Gość bułka z serem
chodzilo mi o przyklady wolnego Panstwa, jak wiemy PiS wspolpracuje z klerykałem, a kosciol nigdy nie bedzie oznaczal wolnego panstwa. wspolpraca z kosciolem oznacza nietolerancję dla jakichkolwiek odmiennych poglądów, ktore od razu tłamszone są "bo tak nakazuje biblia". juz raz takie cos mielismy.

Gość A kto z was pamięta
poprzednie plakaty wyborcze Kaczynskiego z Marta i byłym zieciem, z napisami , dokladnie nie pamietam, ale w stylu najwazniejsza jest rodzina i uczciwosc? A ona za chwile, albo juz ,byla w ciazy z innym facetem? Ja sie jej nie czepiam, bo kazdy ma swoje zycie, ale po diabla takie pustosłowie?

kościół toleruje inne religie, tyle że mieszkając w katolickim kraju musisz sie pogodzić z tym że jest on katolicki ... :O